Door vroegtijdige sluiting ivm Corona, werd er geregeld dat ik mijn privilege-cheque alsnog kon inleveren en werd mijn bestelling in een keurige verpakking bij mij thuisbezorgd, inclusief een handgeschreven groet....wat een geweldige service
Hi Jeannette, Fijn om te horen dat je blij bent met onze service, daar worden we blij van :) - Jesse
Snel geleverd en er zat een handgeschreven briefje in de doos. Superleuk! Blij met mijn aankoop.
Hi Kim, Goed om te horen dat je blij bent met je aankoop en bedankt voor je beoordeling! - Jesse
Eenvoudig bestellen en afrekenen. Bezorging vond supersnel al binnen drie uur plaats. Toegevoegd was een persoonlijk en handgeschreven kaartje over het bestelde artikel, samen met een rolletje pepermunt. Kijk, dat maakt net even wat meer indruk.
Hi Henri, Wat goed om te horen dat het een positief gevoel heeft achtergelaten, tot de volgende keer! - Jesse
Er zat bij de bestelling nog een persoonlijk, geschreven kaartje bij. Erg leuk!
Hi Margriet, Leuk om te horen dat het zo goed is bevallen, graag tot een volgende keer! - Jesse
Hi Sara, Wat goed om te horen, dankjewel! - Jesse
Snelle service , persoonlijk aan huis gebracht
Hi Anja, Hartlijk dank voor je beoordeling, zijn we erg blij mee! - Jesse
Ik heb geen ervaring het voor de eerste keer wat besteld
Hi Els, Bedankt voor je bericht. Tot onze spijt kan de bezorging wat langer duren i.v.m. de enorme drukte bij PostNL. Ik zal persoonlijk met je contact opnemen om meer duidelijkheid omtrent de levertijd te verschaffen. - Jesse
De BM modes giftcard kon ik tot 19 januari niet inleveren in de winkel. Na super fijn whatsapp contact te hebben gehad en hierna gevraagd heb of ik deze fijne giftcard ook online kon inleveren, was dit ook zo en het werd omgezet in een kortingscode. Super snelle top service en nog heel fijn geslaagd ook met online shoppen!
Net voor de middag besteld en aan het einde van de middag persoonlijk bezorgd. Super service in deze tijden met een persoonlijk kaartje en kleine attentie erbij. Top!!
Duidelijke omschrijving van het artikel en snelle levering met nog een aardigheidje als extra in de verpakking
Hi Cor, Bedankt voor je bericht, goed om te horen dat alles goed is bevallen! - Jesse
De levering duurde iets langer vanwege de drukte. Maar wat superleuk verpakt, zelfs een briefje en armbandje erbij. Echt klasse! Heerlijk om zoiets te ontvangen.
Hi Janine, Bedankt voor je begrip m.b.t. de levertijd en fijn om te horen dat de bestelling goed is bevallen, graag tot een volgende keer! - Jesse
Ik was blij verrast met de handgeschreven kaart, die bij de aankoop in het pakketje zat.
Hi Inge, Wat leuk om te horen! Bedankt voor je bericht :) - Jesse
Ik heb mijn bestelling tot nu toe nog steeds niet ontvangen. Ik heb op 30 -11 mijn bestelling geplaatst. Vraag me af waar me bestelling blijft.
Hi, Wat vervelend om te horen dat het zo lang duurt! We zien momenteel dat PostNL enorm veel problemen heeft met het op tijd afleveren van de pakketten vanwege de welbekende drukte die momenteel heerst. Ik zal persoonlijk contact met je opnemen om een update te geven omtrent verzendstatus. Excuses voor het ongemak! - Jesse
Een heel leuk persoonlijk briefje in de doos meegestuurd. Snelle levering.
Hi Marrie Bolt, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je bestelling! - Jesse
zeer tevreden en fijn geholpen door een medewerkster
Hi mevrouw Hansen, Wat goed om te horen dat je zo fijn geholpen bent, graag tot een volgende keer! - Jesse
Prima service en een persoonlijke boodschap bij de levering. Super!
Hi Trijnie, Wat leuk om te horen dat je blij bent met onze service, dankjewel voor je beoordeling! - Jesse
Het pakket heeft eventjes geduurd voordat ik hem kreeg, maar ja wat wil je rond de kersttijd. Pakketje werd snel verstuurd door Ballegooijen Modes, zit goed verpakt en er zit een cadeautje bij wat supper leuk is.
Hi Karin, Bedankt voor je beoordeling, fijn dat alles goed is bevallen ondanks dat het wat langer duurde! - Jesse
‘s- middags een bestelling geplaatst en die werd omstreeks 18.00 u persoonlijk bezorgd!
Hi Antoinette, Goed om te horen dat het zo goed is bevallen! - Jesse
Snelle levering van een uitstekende kwaliteit.
Hi Anne, Wat fijn om te horen, tot de volgende keer! - Jesse
Besteld en betaald maar ik hoor niks meer. Broek nog niet geleverd en in weet niet waar die uithangt nu
Hi Kiek, Bedankt voor je feedback! We streven ernaar om je bestelling binnen één werkdag te leveren en balen ervan dat dit niet is gelukt. Door de enorme drukte rondom Black Friday en Sinterklaas heeft je pakket enige vertraging opgelopen, excuses hiervoor. Ik zal persoonlijk contact met je opnemen om je meer duidelijkheid te verschaffen omtrent de bezorging van je bestelling. - Jesse
Kwam wat afhalen en door een zeer onvriendelijke arrogante vrouw geholpen. Er zijn daar ook vriendelijke dames, maar zo niet dit personeelslid
Hi Piet, Wat vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Dit vinden wij ontzettend jammer! Het tegenovergestelde van wat we willen is onvriendelijk of arrogant overkomen. Kom snel weer eens een keer langs, dan schenken we een bak koffie voor je in en hopelijk kunnen we je dan op een positieve manier verrassen. - Jesse
Bestelling is snel binnen. Betrouwbaar.
Hi Hetty, Fijn om te horen dat de bestelling snel binnen is gekomen, veel plezier ervan! - Jesse
Thuisbezorgd in een mooie verpakking. Zichtbaar zorg aan besteed. Een cadeautje om te ontvangen
Hi Henriet, We proberen van elke bestelling zeker een feestje te maken. Wat fijn om te horen dat je dit ook zo hebt ervaren! - Jesse
Mooi product, snelle levering en lief kaartje met mini presentje bij de bestelling! Leuk :)
Hi Marije, Wat fijn dat de bestelling je zo goed is bevallen, dankjewel voor het compliment! - Jesse
Mijn pakketje was zoek. Nadat ik dat gemeld had kreeg ik direct een reactie waar mijn pakketje afgeleverd was. Ik ben heel goed geholpen door een zeer vriendelijke persoon. Kon niet beter!
Hi Marlies, Fijn dat je bestelling uiteindelijk goed is terechtkomen en bedankt voor je aardige woorden! - Jesse
Ursprüngliche Bewertung
Ik heb een week geleden een bestelling geplaatst, geen bevestiging ontvangen en wel een melding van afterpay of ik wil betalen. Niet dus.