Leuke webshop, makkelijk en snel bestel proces. Had alleen even moeite om mijn korting cheque te verzilveren maar snel en goed geholpen, heel vriendelijk. Ik ben blij met mijn aankopen!
Hi Marjan, Bedankt voor je review! We zijn blij dat we je snel en goed hebben kunnen helpen. Veel plezier van de mooie My Jewellery armbandjes! - Mabel
Snelle levering en netjes verpakt. Dus dik tevreden.
Hi Jose, Wat fijn om te lezen dat de levering beviel, heel veel plezier het leuke Freequent T-shirt! - Mabel
Helemaal geweldig, :-) Prachtige collectie
Hi Francine, Wat leuk om te lezen dat onze collectie goed bevalt! Bedankt voor het achterlaten van de review en veel plezier van de Alix The Lable Blouse! - Mabel
Ik werd gebeld dat de jurk die ik besteld had kapot was en er werd geen alternatief geboden, jammer en niet echt professioneel
Hi Angelique, Wat jammer dat je deze ervaring bij ons hebt gehad. Helaas zat er inderdaad een gaatje in de bestelde jurk, dus die konden wij uiteraard niet opsturen. We hebben zoals telefonisch ook aangegeven ook gelijk contact gehad met Refined Department, maar de jurk was helaas al uitverkocht. Hopelijk kunnen we je in de toekomst nog blij maken met andere mooie items! :) - Myrthe
Mijn bestelling, die ik per ongeluk dubbel gedaan had, werd geweldig behandeld. 1 werd er geannuleerd en de andere binnen zeer korte tijd verzonden. Heel netjes verpakt, met kleine verassing. Hoe leuk is dat. Hier ga ik beslist meer rondneuzen.
Hi Hanneke, Bedankt voor je enthousiaste review! We zijn blij dat we je snel en goed hebben kunnen helpen. Veel plezier van de mooie Freequent blouse en wellicht de volgende keer! ;) - Mabel
Jullie maken er altijd iets bijzonders van . Door voornaam op doos te schrijven. Zeker ook door het briefje/ kaartje met een persoonlijke boodschap
Hi Mieke, Wat leuk om je enthousiaste review te lezen over onze persoonlijke toch! Heel veel draagplezier van de mooie Geisha jurk en bedankt voor de fijne review! - Mabel
Werd netjes gemaild dat mijn pakketje 1 dag later zou worden geleverd met als compensatie een gratis retour bon, erg attent!
Hi Natasja, Wat leuk om deze positieve review te lezen! Veel plezier van de leuke Copenhagen Muse items! - Mabel
Snel levering, goede service en prettige communicatie met Ballegooyen Modes.
Hi Ina, Wat fijn om je enthousiaste beoordeling te lezen. Bedankt voor het achterlaten en veel plezier van de leuke broekjes! - Mabel
Hi Marga, Dankjewel voor je review, veel draagplezier van de Bianca blazer! - Lisanne
Levering is snel dus helemaal top
Hi Erica, Wat fijn om te lezen dat de levering beviel, heel veel plezier van de Nukus jurk! - Lisanne
Goed en snel geleverd met 'n handgeschreven kaartje erbij.
Hi Annette, Bedankt voor je leuke review en wat leuk dat ons persoonlijke kaartje is opgevallen. Veel draagplezier van de Summum jurk. - Lisanne
Goede service. Snel geleverd.
Hi Karien, Dankjewel voor je leuke review en wat fijn dat de verzending zo snel was binnen gekomen. Heel veel plezier van je YAYA item. - Lisanne
Mijn bestelling kwam keurig (en leuk!!) verpakt aan. Perfect!
Hi Erica, Wat leuk dat onze persoonlijke touch is opgevallen met de verzending. Nogmaals veel plezier met de YAYA pantalon. - Lisanne
Een fijn bedrijf.om mooie kleding te kopen met vriendelijke medewerkers
Hi Jeroen, Wat leuk om te lezen dat je tevreden was over de collectie en vriendelijk bent geholpen door onze collega's. Veel plezier met het PME shirt! - Lisanne
Mooi kleedje, vlotte levering en geen extra verzendkosten naar België
Hi Heleen, Wat leuk om deze positieve review te lezen! Veel plezier van de mooie Geisha jurk! - Mabel
Snelle levering en leuk dat er een persoonlijk tintje aan wordt gegeven.
Hi Monique, Wat leuk om je enthousiaste review te lezen over onze persoonlijke toch! Heel veel draagplezier van de mooie Zhrill jeans en bedankt voor de fijne review! - Mabel
Op tijd bezorgd, keurig verpakt
Hi Hendrik, Wat fijn om te lezen dat de levering snel was. Heel veel plezier van de mooie Frank Walder blouse en bedankt voor je review! - Mabel
Tevreden over mijn aankoop. Plezierig om daar aankopen te doen.
Hi Marion, Wat fijn om je enthousiaste beoordeling te lezen. Bedankt voor het achterlaten en veel plezier van de Frank Walder blouse! - Mabel
Vandaag besteld, morgen in huis!
Hi Alice, Wat fijn dat je een prettige shopervaring hebt gehad. Bedankt voor je mooie beoordeling en hopelijk tot een volgende keer! - Mabel
Mooie jurk gekocht en snel bezorgd!
Hi Jacq, Wat fijn om je enthousiaste beoordeling te lezen. Bedankt voor het achterlaten en veel plezier van de mooie &Co jurk! - Mabel
Snelle levering en top service!
Hi Rosan, Wat fijn dat je een prettige shopervaring hebt gehad. Bedankt voor je mooie beoordeling en hopelijk tot een volgende keer! - Mabel
Hi Hans, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier van de PME Jas! - Mabel
Makkelijk besteld, prima keuzes en snelle bezorging met handgeschreven kaartje erbij
Hi Marion, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de Beaumont Blazer! - Mabel
Snelle verzending Zeer netjes verzorgd verpakt Vriendelijk te woord door een persoonlijk kaartje Zeer attent
Hi Ank, Wat leuk om deze positieve review te lezen! Veel plezier van de Sommermann jurk! - Mabel
Snelle levering met een persoonlijke touch! Leuk!
Hi Ardi, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de EsQualo blouse! - Mabel