Snelle levering. Mooie en persoonlijke verpakking. Helaas was het artikel te groot en moest ik het terugsturen. Hierbij duidelijk retourbeleid.
Hi Marga, Wat fijn dat je een prettige shopervaring hebt gehad. Bedankt voor je mooie beoordeling en hopelijk tot een volgende keer! - Myrthe
Wat ontzettend leuk dat er een kaartje bij mn aankoop zat. En ook zo mooi ingepakt. Dank u wel daarvoor
Hi Olga, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de jeans! - Myrthe
Snelle levering van de juiste bestelling
Hi Marinanne, Bedankt voor de positieve beoordeling! Veel plezier van je leuke Studio Anneloes jumpsuit! - Amber
Mooi verpakt en een mooi kaartje erbij
Hi Lisette, Wat leuk om te lezen dat onze persoonlijke touch je is opgevallen! Veel plezier van je mooie Summum set! - Amber
Bestelling snel geleverd, netjes verpakt.
Hi Maaike, Wat leuk om te lezen de tevreden bent over onze service! Veel plezier van je Studio Anneloes trui! - Amber
Leuke site en snel besteld en geleverd. En zo mooi verpakt in zwart vloeipapier, het was echt een kadootje om uit te pakken met een rolletje pepermunt heel attent.
Hi Ellen, Wat leuk om te lezen dat je bestelling aanvoelde als een cadeautje! Veel plezier van je leuke Vila blouse! - Amber
Mijn bestelde jasje werd nog gebruikt voor in de folder. Echter,dit werd eerlijk gezegd. De levering was gewoon snel. Jasje is mooi. Bedankt voor de fijne eerlijke communicatie.
Hi Hélène, Wat leuk om zo'n mooie beoordeling te lezen! Hopelijk heeft u veel plezier van uw mooie YAYA jasje! - Amber
Mooie website
Hi Carola, Wat een leuk compliment! We zien je graag nog een keer terug op onze website! Veel plezier van je YAYA blouse! - Amber
Snel geleverd, leuk en netjes verpakt, persoonlijk, ga zo door!
Hi Kyra, Wat leuk om zo'n mooie beoordeling te lezen! Bedankt! Veel plezier van je nieuwe items! - Amber
Super snelle en nette levering
Hi Annette, Wat leuk om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad bij ons! Veel plezier van je mooie Studio Anneloes set! - Amber
Fijne webwinkel. Snelle levering. Goed verpakt. Fijne communicatie
Hi Anniek, Wat fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring bij ons hebt gehad! Bedankt voor je mooie beoordeling! - Amber
Prettig.
Hi Annelies, Wat fijn dat je een prettige stopervaring hebt gehad. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van het truitje! - Myrthe
Eerste keer daar gekocht. Netjes en snel geleverd. Goede verpakking. En klein presentje erin. Was leuk
Hi Theo, Wat leuk dat je voor de eerste keer op onze webshop hebt geshopt. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de polo! - Myrthe
Helaas is het vest me tegen gevallen. Het model met de verlaagde schoudernaden in combinatie met de structuur van het brei-patroon, maakt me dikker. Door deze ervaring zou ik de winkel Ballengooyen niet aanraden, maar Binnenkort kom ik naar de winkel om lekker te shoppen.
Een fijne en snelle service en de ken mee in oplossingen daar waar nodig is.
Hi Yvonne, Nogmaals bedankt voor je geduld. Je pakketje is vandaag ingepakt, dus hopelijk heb je de blouse morgen in huis. Alvast veel plezier ervan! - Myrthe
Ik had problemen online met mijn spaarcheq toe te voegen ,maar is gelukt dank zij jullie hulp .
Hi Anja, Wat fijn dat het toch is gelukt om te shoppen met je privilegecheque. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van het jasje! - Myrthe
Keurig mijn schoenen bezorgd met een persoonlijke groet/ bedankje in de doos
Hi Marion, Wat leuk om te lezen dat onze persoonlijke touch je is opgevallen! Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van je Tango sneakers! - Amber
Hele snelle levering
Hi Sabine, Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze levering! Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van je Geisha T-shirt! - Amber
Duidelijke website met mooie collectie. Goede communicatie en supersnel geleverd. Goed en zorgvuldig verpakt met een persoonlijke touch! Heel tevreden!
Hi Inge, Wat leuk om te lezen dat je zo positief bent over onze service! Bedankt voor je leuke beoordeling en veel plezier van je Monari items! - Amber
Bestelling zeer snel geleverd en leuk verpakt met een persoonlijk kaartje en naam op de doos! Voelt als een kadootje.
Hi Nancy, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen! Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier met je YAYA trui! - Amber
Super goede service, goed verpakt, kleine komt overeen met foto, persoonlijk kaartje wat het leuk maakt. Groot assortiment. Zeker de moeite waard om bij deze site iets te kopen.
Hi Anneloes, Wat leuk om te lezen dat onze persoonlijke touch je opvalt en dat je zo positief verrast bent! Bedankt voor de mooie beoordeling en we zien je graag nog een keer terug op onze webshop! - Amber
Bestelling gedaan op zondag, en dinsdag was het pakketje al in huis. Mooi ingepakt met een handgeschreven kaartje erbij. Voelde als een cadeautje
Hi Patricia, Wat leuk om te lezen dat je pakketje als een cadeautje aanvoelde! Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van je Studio Anneloes trui! - Amber
Hier een broek besteld, werd netjes geleverd de werkdag na mijn bestelling. Mijn naam was persoonlijk op de doos geschreven en er zat ook een persoonlijk briefje bij. Dat vond ik echt heel leuk!
Hi Sandra, Wat leuk om te lezen dat onze persoonlijke touch je is opgevallen! Bedankt voor de positieve beoordeling en veel plezier van je Catwalk Junkie jeans! - Amber
Ruime/mooie collectie en snelle levering
Hi Ivanka, Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service en collectie! Bedankt voor je mooie beoordeling! - Amber
Het bestelde shirt is prachtig en van mooie kwaliteit. Snelle en vriendelijke service na mijn vraag over de verzending.
Hi Jacqueline, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service! Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van je Rabe T-shirt! - Amber