Snelle verzending, vriendelijke klantenservice, reageren snel. Geweldig!
Hi Jo, Wat fijn dat je alles positief hebt ervaren & nog veel plezier van de Freequent top! - Kim
Snelle en correcte levering . Met liefde en zorg ingepakt en leuk persoonlijk gemaakt met een kaartje en snoeprolletje met de naam van de zaak . Zeer verzorgd .
Hi Suzanne, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen! We kijken er naar uit om je nog een keer te mogen helpen! - Kim
De levering was erg snel en er zat een rolletje pepermunt bij en een persoonlijke kaartje waarin ze mij veel plezier wensten met de schoenen. Super attent!
Hi Marjo, Bedankt voor deze leuke beoordeling! Veel plezier van de Tamaris sneakers! - Kim
Ik werd op de hoogte gehouden dat het pakket vertraagd was en geleverd zou worden!
Hi Irma, Wat fijn dat je alles goed ervaren hebt & nog veel plezier van het YAYA vest! - Kim
Alles was goed snelle levering geen aanmerkingen
Hi Jan, Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je nieuwe T-shirt van PME Legend. - Kim
Goede snelle online service
Hi Corinda, Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je nieuwe blazers van YAYA. - Kim
Item binnen 24 uur geleverd. Fijn telefonisch contact en leuk kaartje en kleinigheidje bij afgeleverde pakket. Een aanrader.
Hi Yvonne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat de persoonlijke touch is opgevallen. Veel plezier met je nieuwe blazer van Aaiko. - Kim
kreeg antwoord op alle vragen over mijn levering en dito bestellingsdienst dhl die ik slecht vind maar daar kunnen zij niets aan doen...helaas kun je tegenwoordig geen goede hsh bezorgingsdienst meer vinden
Hi Marianne, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat wij je goed verder hebben geholpen met alle vragen betreft de bezorging van DHL. Mocht je nog vragen hebben helpen wij je uiteraard graag! - Kim
Graag een andere koerier DHL is ronduit slecht terwijl je thuis of aanwezig zeggen/schrijven ze niemand aanwezig of adres onvindbaar.
Hi Gonny, Wat vervelend dat DHL het pakket niet gelijk op het juiste adres heeft kunnen bezorgen! Ik zie dat je een bedrijfsadres hebt ingevuld, maar geen bedrijfsnaam bij het afleveradres, dus dat de bezorger hier misschien door verward was. Helaas ligt de daadwerkelijke bezorging van pakketten buiten onze macht en zien we dat bijvoorbeeld PostNL evenveel problemen heeft met het bezorgen, dus dit blijft helaas altijd een risico van het verzenden van online pakketten. Ik zie in je track & trace dat je pakket inmiddels bezorgd is. Mocht dit niet het geval zijn dan hoor ik het graag, dan kijk ik even met je mee! Wij wensen je veel plezier van je bestelde items :) - Myrthe
Wat ik besteld had,was er niet. Niet de moeite gedaan om in de andere winkels na te vragen. Waardeloos.
Hi Peter, Wat vervelend dat je een mindere ervaring hebt gehad! Helaas hebben wij maar 1 winkel waar wij de voorraad vandaan halen en onze PME Legend leverancier had het shirt ook niet meer op voorraad. Mijn excuses voor het ongemak en hopelijk kunnen we je in de toekomst nog blij maken met mode! - Myrthe :)
De levering was de volgende dag, mooi verpakt in een doos met de kleding in een dun papiertje. En een persoonlijk kaartje erbij. Alsof ik een cadeautje kreeg.
Hi Marjan, Bedankt voor je mooie beoordeling! Leuk om te horen dat de persoonlijke touch is opgevallen en het uitpakken als een cadeautje aanvoelt :) - Kim
Fijne webshop Pakket altijd snel geleverd en de persoonlijke noot die erbij is vind ik super Als klant wordt je dan zeer gewaardeerd....zo ervaar ik het Reden om nog een volgende keer de site te bezoeken en te bestellen Ga zo door..
Hi Anja, Leuk om te horen dat de persoonlijke touch is opgevallen! Veel plezier met je nieuwe blouse van Geisha. - Kim
Veel keuze en zeer snelle levering. Fijne aanbieding.
Hi Anita, Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je nieuwe sweater van YAYA. - Kim
Stond gewoon op de site zou de volgende dag bezorgd worden.Maar kreeg uiteindelijk de volgende dag bericht dat het er niet meer was en dat ze het geld zouden terug storten.
Hi Jeanne, Wat vervelend om te horen dat je een mindere ervaring hebt gehad! Door een administratieve fout stond het shirt op onze webshop, maar was deze helaas niet meer op voorraad. Mijn excuses voor het ongemak en hopelijk kunnen we je in de toekomst nog blij maken met mode! - Myrthe
Duidelijke site. Snelle levering. Item goed en mooi verpakt met persoonlijk kaartje erbij. Daar word je blij van!
Hi Yvonne, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen! Veel draagplezier van het EsQualo jurkje! - Kim
Heb ik al beschreven
Hi Gerda, Wat fijn dat je alles goed ervaren hebt en nog veel plezier van het Betty Barclay t-shirt! - Kim
Goed, goedkoop, snel, en met een persoonlijk geschreven briefje er bij, leuk!
Hi Regina, Bedankt voor deze leuke review & nog veel plezier van de MAC broek! - Kim
Persoonlijke levering
Hi D van Diessen, Bedankt voor je mooie beoordeling! Leuk om te horen dat de persoonlijke touche is opgevallen. - Kim
Heel blij met mijn aankoop!
Hi Wilma, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe item! - Kim
Prima webshop!
Hi Ester, Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je nieuwe T-shirt van Co'couture. - Kim
Snel en keurig verpakt verzonden
Hi Ria, Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je nieuwe jurk van Kyra. - Kim
Complimenten zo verzorgd ingepakt, handgeschreven kaartje met veel plezier ermee en een rolletje pepermunt.
Hi Wim. Bedankt voor je mooie beoordeling! Leuk om te horen dat de persoonlijke touche is opgevallen! - Kim
Top ervaring
Hi Jan, Bedankt voor je mooie beoordeling & leuk om te horen dat je het fijn hebt ervaren. - Kim
Mooi product tegen een prima prijs. Snelle levering, top.
Hi Janny, Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je nieuwe item van Geisha. - Kim
Levering snel en netjes Retourneren in winkel kan beter vind ik, ik had 2 verschillende jurken online gekocht en wilde er 1 retourneren in de winkel. Echt super vriendelijk personeel hoor maar ik zei gelijk dat ik het raar vind dat ze niet in de zak keken welke jurk ik terug bracht, ik kreeg ook geen standaard retourbewijs mee waar bedrag opstond, dus vroeg ik hierom. Wederom geen bedrag of welke jurk ik terug gebracht had, maar dat hoefde niet zei ze. Met gevolg dat ik gelijk had, en bericht kreeg dat de goedkoopste jurk terug betaald zou worden terwijl ik de duurste had geretourneerd. Toen ik belde hadden ze het zelf al wel ontdekt en herstelt, maar ik vind de werkwijze duidelijker zou kunnen. Verder en super mooie zaak met vriendelijk personeel waar ik zeker terug kom. Groet Rikie
Hi Rikie, Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling, we leren hier graag van! In principe zou het ingevulde retourformulier wat je heb ontvangen bij de bestelling genoeg moeten zijn, maar ik begreep dat er een kleine verwarring was, omdat het kaartje van de jurk die je had gehouden ook in de doos zat. Gelukkig hebben we het juiste bedrag zo snel mogelijk naar je terug kunnen storten en wij gaan ons best doen om de communicatie omtrent retourneren in de winkel te verduidelijken. Hopelijk tot een volgende keer! :) - Myrthe