De blouse was enorm veel afgeprijsd. Zat mooi verpakt en had zelfs een zeer lekker geurtje en een rolletje snoepjes! Levering was snel. De blouse van Studio Anneloes is echt prachtig.
Helaas zit er een klein gaatje in de polo, gelijk gebeld naar Manon die me erg vriendelijk te woord stond. Omdat het de perfecte kleur was en ik niet veel zin had om verzendkosten te maken het toch gehouden.
goeie service en snel geleverd
Snelle levering en keurige verpakking Super
Dank jullie voor de snelle levering. Mijn T-shirt was top.
Vriendelijke klantenservice en vriendelijke verkoopsters! Heel behulpzaam en goede informatie zodat je met een goed gevoel iets kunt bestellen. Servicegericht en klantvriendelijk staat bij deze firma hoog in het vaandel.
Online makkelijk besteld en keurig verpakt en snel verzonden met een persoonlijk handgeschreven briefje erbij. Betaling via Afterpay keurig verlopen. Zeker voor herhaling vatbaar
Hi Inge, Wat leuk als we je weer een keer terug zien op onze webshop! Bedankt voor je leuke beoordeling en veel plezier van je nieuwe items. - Manon
Bestelvriendelijke site, met leuke en mooie producten. De verzending ging ook erg snel en de producten waren erg netjes verpakt. Ook zat er nog een leuk bedank kaartje bij.
Hi Kaj, Veel plezier van je nieuwe item(s) We vinden het fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. ;) - Manon
Mooie aanbieding Goed geregeld en verpakt Netjes
Hi Huib Goed om te horen dat je zo tevreden bent en bedankt voor je beoordeling. - Manon
Mooie aanbieding en snel verzonden. Helemaal top.
Hi Marcel, Bedankt voor je leuke beoordeling en hopelijk zien we je weer een keer terug op onze webshop. - Manon
Het was perfect ingepakt pakket met persoonlijk kaartje! Echt een cadeautje! Met de nieuwe blouse was prachtig!
Hi Marion, Wat leuk dat wij jou hebben kunnen helpen aan een cadeautje voor jezelf ;) Veel plezier van jouw nieuwe blouse en bedankt voor je beoordeling. - Manon
Mooie jurk ontvangen. Supersnel geleverd en mooi verpakt met een leuk kattebelletje toegevoegd. Ik ben zeer tevreden.
Hi Diane, Bedankt voor je leuke beoordeling en veel plezier van jouw nieuwe jurk! - Manon
Uitstekende en snelle levering. Jurk was mooi verpakt en bovenal voorzien van een hele leuke persoonlijke kaart van een van de medewerkers van de winkel. Zelden zo een staaltje sublieme marketing gezien tijdens het online winkelen!!!
Hi Nita, Wat leuk dat we je zo hebben kunnen verrassen met ons pakketje. Veel plezier van jouw nieuwe jurk en bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon
Snel bezorgd en keurig verpakt met persoonlijke boodschap. Product zoals verwacht
Hi Monic, Bedankt voor je leuke beoordeling en veel plezier van jouw nieuwe item! - Manon
Alles keurig en snel bezorgd
Hi Lenie, Goed om te horen dat je blij bent met onze service! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Hi Anja, Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
De website is al enigszins verbeterd, bij Geisha staat bijvoorbeeld wel een omschrijving van de kleding. En sommige kleding wordt inmiddels ook door een model getoond. Maar nog blijft het summier, zowel de beschrijving van de kleding als de getoonde kleding. Dit kan soms "verrassend" uitpakken. ik had bijvoorbeeld een jurk besteld en bleek met een glanzend stofje te zijn, daar hou ik helemaal niet van. Maar dat het glanzend materiaal was, was mij op de website niet duidelijk geworden. Denk dat ik voortaan gewoon naar de winkel kom, dan heb ik wel een duidelijk beeld van de kleding.
Hi Marjan, We zijn inderdaad druk bezig met het optimaliseren van de webshop! Nu de nieuwe collectie online komt zijn we weer bezig met de artikelen zo duidelijk mogelijk omschrijven. Dat het materiaal van jouw jurk niet helemaal duidelijk was omschreven is natuurlijk niet de bedoeling. Natuurlijk zien we je graag in de winkel zodat we je onze items 'live' kunnen laten zien en we je kunnen adviseren van de mooiste pasvorm voor jou! Hopelijk tot snel :) - Manon
Zeer snelle levering. Leuk briefje erbij. Zeer goede website. Precies de kleur als op de site. In één woord geweldig.
Hi Von, Wat leuk om jouw beoordeling te lezen, daar worden wij helemaal blij van! Veel plezier van jouw nieuwe item. - Manon
Ik had een jurk ergens online voorbij zien komen waar ik verliefd op was geworden, na lang zoeken vond ik hem hier en heb m gelijk besteld! Dubbel geluk want hij was afgeprijsd. Pakket was heel snel binnen en de jurk is in het echt nog mooier en fijner. Ook erg leuk dat er een persoonlijk geschreven kaartje bij zat :)
Hi Robin, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met jouw nieuwe jurk! Heel veel plezier ervan en hopelijk zien we je weer een keer terug op onze webshop. :)
Heb mijn bestelling slordig ontvangen.
Hi Marga, Wat vervelend dat je de bestelling slordig hebt ontvangen. Ik zal even via de mail contact met je opnemen! - Jesse
Alweer zo’n mooie jumpsuit van studio Anneloes besteld. Levering was wederom snel en keurig verpakt
Hi Anna, Wat een fijn merk is Studio Anneloes he! Heel veel plezier van je nieuwe jumpsuit en bedankt voor je beoordeling. - Manon
Online jurk besteld, snelle reactie en verzending. Fijn met afterpay kunnen betalen.
Hi Henriette, Fijn dat het bestellen op onze webshop zo goed is bevallen! Bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon
Hi Janine, Goed om te horen! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Snelle verzending, leuke persoonlijke kaart en goed verpakt.
Hi Mayka, Goed om te horen dat je zo tevreden bent! Veel plezier van je nieuwe items. - Manon