Keurig
Hi Marina, Wat fijn om een positieve review van je te krijgen! Heel veel plezier van de mooie Freequent trui. - Lisanne
Zelfs geen bezorgkosten. Snelle levering Leuk ingepakt met rolletje snoep en een leuk kaartje. Kwam toevallig op de site Zocht een jeans gilet! Dus dik tevreden
Hi Alie, Wat leuk om te horen dat onze levering en item goed zijn bevallen! Soms kan je toevallig nog leuke items vinden op sites die je niet kent ;) Heel veel plezier van het mooie giletje. - Lisanne
Ik had een blouse besteld en die heb ik de volgende dag al ontvangen.
Hi Fanny, Wat fijn om te lezen dat de levering snel was. Heel veel plezier van de mooie Fabienne Chapot en bedankt voor je review. - Lisanne
Website is eenvoudig in het gebruik en er is mooie kleding te vinden voor heel het gezin. Onze bestelling werd snel geleverd en er was heel veel aandacht aan besteed. We werden goed op de hoogte gehouden over de zending m.a.w. helemaal top!!!!
Hi Henry, Wat leuk om je reeuw te lezen en dat de items en de verzending in orde was. Heel veel plezier van de items en bedankt voor je review. - Lisanne
Alles is naar wens verlopen. Alleen jammer dat er geen riem bij de broek was bijgeleverd. Groetjes, Jan Rosenbrand en tot de volgende bestelling.
Hi Jan, Bedankt voor je feedback, wat jammer om te lezen dat je verwachting niet in lijn lag met de foto van het product. We nemen deze feedback mee. Heel veel plezier van de Meyer Jeans. - Lisanne
Fijne webshop met duidelijke foto's. Levering ging snel en heldere communicatie over de levertijd. Artikel was mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij. Dat heeft net dat beetje extra waar een mens blij van wordt.
Hi Marina, Wat leuk om je enthousiaste review te lezen over onze persoonlijke toch! Heel veel draagplezier van de mooie YAYA sweater en bedankt voor de fijne review. - Lisanne
We worden heel goed op de hoogte gehouden van de levering .
Hi Monique, Wat fijn dat de levering goed is bevallen! We zien je graag weer op de webshop. - Lisanne
Fijne site, snelle levering, en wat onwijs leuk om een persoonlijk kaartje in de doos te vinden!
Hi Jennifer, Wat leuk dat ons kaartje is opgevallen! Heel veel plezier van de EsQualo jumpsuit en bedankt voor deze fijne review. - Lisanne
uitstekend !!!
Hi Kees, Wat fijn om je enthousiaste beoordeling te lezen. Bedankt voor het achterlaten en veel plezier van de PME Legend jeans! - Mabel
het bedrijf is perfect snelle levering
Hi mevrouw Jutte, Wat fijn om je enthousiaste beoordeling te lezen. Bedankt voor het achterlaten en veel plezier van de leuke blouse! - Mabel
Bestelling kwam netjes op tijd en was met track & trace te volgen. Netjes verpakt in een originele doos met een persoonlijke noot erbij. Super klantvriendelijk.
Hi Claudia, Wat fijn dat je een prettige shopervaring hebt gehad. Bedankt voor je mooie beoordeling en hopelijk tot een volgende keer! - Mabel
Mooi ingepakt, persoonlijk kaartje erbij en handgeschreven mijn naam op de doos, echt super leuk!!!!
Hi Carolien, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van het t-shirt! - Mabel
Prima verpakt! Leuk kaartje erbij met een handgeschreven bedankje! Snoepje erbij! Dus mijn ervaring is vol lof!
Hi Margaret, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de NUKUS blouse! - Mabel
Snel, mooi ingepakt, geen verzendkosten. Gewoon perfect.
Hi Mirka, Wat fijn dat je een prettige shopervaring hebt gehad. Bedankt voor je mooie beoordeling en hopelijk tot een volgende keer! - Mabel
Snelle levering, mooi product met een persoonlijk kaartje erbij, ontzettend leuk!
Hi Marjon, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van het Geisha vest! - Mabel
Prima en snel leuk de handgeschreven bedank kaart
Hi Mo, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de Geisha blouse! - Mabel
Telefonisch contact gehad, prima maat advies gekregen en snelle levering!
Hi Astrid, Wat fijn dat je een prettige shopervaring hebt gehad. Bedankt voor je mooie beoordeling en hopelijk tot een volgende keer! - Mabel
Keurig en snel geleverd.
Hi Nicole, Wat fijn om je enthousiaste beoordeling te lezen. Bedankt voor het achterlaten en veel plezier van het Co'Couture blousje! - Mabel
Mooie rok waar je de kwaliteit vanaf ziet! Ook de tool om je maat te berekenen klopte precies!
Hi Truus, Wat leuk om te horen dat je zo goed geslaagd bent. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de mooie rok! - Mabel
In de namiddag besteld en de dag nadien in de voormiddag geleverd. Goed en persoonlijk verpakt én met een handgeschreven briefje erbij. Zélfs voor een kleine aankoop.
Hi Ann, Wat fijn om je enthousiaste beoordeling te lezen. Bedankt voor het achterlaten en veel plezier van de sjaal! - Mabel
snelle levering met leuk handgeschreven kaartje erbij!
Hi Marian, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de Summum pantalon! - Mabel
Snelle service…, netjes en persoonlijk verpakt.
Hi Miranda, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de pantalon! - Mabel
Super snelle afhandeling! Ook met retour zeer correct!
Hi Willie, Wat fijn dat je een prettige shopervaring hebt gehad. Bedankt voor je mooie beoordeling en hopelijk tot een volgende keer! - Mabel
Wat een goeie service , heel snel geregeld dat de jurk geruild werd super bedankt.
Hi Willy, Wat fijn dat je een prettige shopervaring hebt gehad. Bedankt voor je mooie beoordeling en hopelijk tot een volgende keer! - Mabel
Prachtige top mooi verpakt vriendelijk kaartje erbij! Helaas retour omdat kleur niet pastte bij rok waar ik hem op wilde keurig afgehandeld fijne zaak!!
Hi Ingrid, Wat fijn dat je een prettige shopervaring hebt gehad. Bedankt voor je mooie beoordeling en hopelijk tot een volgende keer! - Mabel