Maten goed aangegeven op site: alles paste perfect.
Hi Evelien, Wat fijn dat je maten perfect zitten voor je. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de mooie Jansen set! - Myrthe
Leuke enkellaarsjes voor een mooie prijs en netjes verpakt met een persoonlijk en handgeschreven kaartje.
Hi Jessica, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de laarsjes! - Myrthe
Mooi jasje Vruendelijk verkoopster aan de telefoon. En snel verstuurd en zonder verzendkosten
Hi Anita, Wat fijn dat je goed bent geholpen aan de telefoon. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van het gave jack! - Myrthe
Hi Lonneke, Wat fijn dat je een goede ervaring hebt gehad tijdens het shoppen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de trui! - Myrthe
Snelle levering en mooie laarzen voor super goede prijs!
Hi Margaretha, Wat leuk dat je de mooie laarzen snel in huis had. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel draagplezier ervan! - Myrthe
Hi Yeliz, Wauw, wat leuk om je enthousiaste beoordeling te lezen. :) Bedankt voor het achterlaten en veel plezier van de jurk! - Myrthe
Snel geleverd en goed verzorgd.
Hi Ria, Wat fijn dat je EsQualo gilet snel in huis was. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier ervan! - Myrthe
Snelle levering,goed en netjes ingepakt,gewoon een winkel zoals het eigenlijk hoort
Hi Ingrid, Wat fijn om je mooie beoordeling te lezen :) Bedankt voor het achterlaten en veel plezier van de trui! - Myrthe
Mooi op tijd afgeleverd en met zorg ingepakt, misschien een tip om kleine kleding stukken niet zo groot te verpakken er kon wel een kussen in die doos haha , maar verder top!
Hi Reny, Fijn dat je je pakketje snel in huis had :) Bedankt voor je tip over de doos waarin je item zat verpakt, dat gaan we zeker meenemen. Veel plezier van het Geisha shirt! - Myrthe
Gekocht online maar bleek niet leverbaar omdat het in “de winkel” verkocht was. Wel keurig geld terug en even gebeld
Hi Rens, Nogmaals onze excuses dat we de bodywarmer niet konden leveren. Helaas is het erg druk tijdens de Sale periode, waardoor producten net voor ons weggepakt worden door klanten in onze fysieke winkel. Hopelijk kunnen we je een volgende keer een betere ervaring geven! - Myrthe
Snelle levering en afhandeling van bestelling. Goede kwaliteit artikelen.
Hi Marleen, Wat fijn dat jouw bestelde items snel in huis waren. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de Opus trui en Reset jas! - Myrthe
Snel . Keurig ingepakt en lif briefje erbij.
Hi Monique, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen, daar doen we het voor :) Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de broek! - Myrthe
Niks aan toe te voegen
Hi Ingrid, Wat fijn om jouw positieve review voorbij te zien komen. Bedankt voor het achterlaten en veel plezier van de shirts! - Myrthe
Super! Keurig netjes ingepakt, was echt een cadeautje om uit te pakken.
Hi Andrea, En zo hoort het, een cadeautje voor jezelf! Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier van de items! - Myrthe
Ik heb een prima ervaring met jullie !! En wat ik heel leuk vond ;) dat mijn voornaam met grote letters voor op de doos stond. De polo was ook heel netjes ingepakt!!
Hi Marie-José, Wat leuk dat onze gepersonaliseerde doos je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de polo! - Myrthe
Snelle levering met een persoonlijk kaartje Erg attent
Hi Lia, Wat leuk dat je al uit onze nieuwe collectie hebt geshopt. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de blouse! - Myrthe
M’n bestelling was erg snel binnen zeker een aanrader bedankt
Hi Soraya, Wat fijn dat je bestelde item van Aaiko snel in huis was. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de top! - Myrthe
Snelheid, mooie verpakking!
Hi Marjet, Wat leuk dat onze gepersonaliseerde verpakking je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de jurk! - Myrthe
Had nog nooit bij Ballegooyen besteld. Is heel goed bevallen. Snelle levering en het bestelde artikel was met veel zorg verpakt. Ga zeker nog vaker bij Ballegooyen bestellen.
Hi Mariel, Wat leuk om je enthousiaste beoordeling te lezen, super fijn! Bedankt voor het achterlaten en veel plezier van de trui :) - Myrthe
Netjes verpakt en een persoonlijke boodschap erbij.
Hi Tineke, Wat fijn dat je je nieuwe jeans snel in huis had. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier ervan! - Myrthe
Goede communicatie en vlotte verzending.
Hi Irene, Wat een gave laarzen heb je gescoord in de sale! Bedankt voor je beoordeling en veel plezier ervan :) - Myrthe
Mooie overzichtelijke site en de levering is lekker snel
Hi Barbara, Wat fijn dat je de mooie POM blouse snel in huis had. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier ervan! :) - Myrthe
Woensdagavond besteld en vrijdagmiddag al ontvangen. Mooi verpakt met een persoonlijk kaartje. Zelden zoiets ontvangen.
Hi Sandra, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier van de jas! - Myrthe
Snel en netjes
Hi Chris, Wat fijn dat je nog een mooie trui in de sale hebt kunnen scoren. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de trui! :) - Myrthe
De rits loopt niet lekker door het stiksel
Hi Hans, Wat jammer dat de rits van het vest niet goed werkt. Wij horen het graag als je het artikel terug zou willen sturen, dan ontvang je een gratis retourlabel van ons! :) - Myrthe