Het is voor mij altijd aangenaam om bij Ballegooijen Modes een mooi kleedje uit te zoeken dat mijn garderobe aanvult; bij mij past.
Hi Marion, Wat een mooie beoordeling. We kijken er naar uit om je nog een keer te mogen helpen! - Kim
Het pakket wordt snel en goed verpakt geleverd. Leuk wenskaarten en snoepjes erbij.
Hi Nettie, Bedankt voor de leuke review! Veel plezier nog van de PME Legend trui! - Kim
Pakket was verkeerd gesorteerd bij DHL, kreeg direct bericht en werd op de hoogte gehouden van leveringsproces. Trui kwam binnen en is top
Hi Manon, Wat fijn dat je alles positief hebt ervaren op onze webshop. Veel plezier van de Freequent trui! - Kim
Snelle levering met een persoonlijk kaartje, echt top!
Hi Lisette, Bedankt voor de leuke review. We hopen dat we je nog een keer kunnen helpen! - Kim
Snelle levering, mooi (en duurzaam) verpakt. Met een leuk geschreven kaartje erin.
Hi Froukje, Wat leuk dat onze persoonlijke touche je is opgevallen. Ook nog veel plezier de In Shape bodywarmer! - Kim
De levering was zoals beschreven. Voor zo laat besteld. Volgende dag in huis. Top! Mooie persoonlijke boodschap. Blij met mijn aankoop.
Hi Chantal, Wat een leuke review en nog veel plezier van de YAYA jumpsuit! - Kim
Het pakket is vrij snel bezorgd en er was een kaartje bijgevoegd om mij veel plezier met het kledingstuk te wensen. Erg klantvriendelijk! Ik ga er zeker meer bestellen.
Hi Erna, Wat leuk dat je onze webshop ontdekt hebt! We kijken er naar uit om je nog een keer te mogen helpen! - Kim
Snelle service. Goed op hoogte gehouden van de bestelling
Hi Esther, Wat fijn dat onze service je goed is bevallen en veel plezier van de Cambio Jeans! - Kim
Gemakkelijk besteld op de goede website. Op tijd geleverd met duidelijke communicatie. Mooi en persoonlijk verpakt, altijd weer een cadeautje om te ontvangen!
Hi Inge, Bedankt voor deze leuke beoordeling en nog veel plezier van de Monari trui! - Kim
Het zijn de kleine dingen die het doen. Maar wat doen ze dat fantastisch. Persoonlijk, keurig verpakt en perfecte communicatie. Kortom. De winkel is al fantastisch, online net zo top.
Hi Miranda, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen en heel veel plezier van de items! - Kim
Goed ervaring bij bestelling top!
Hi Antonette, Wat fijn dat je alles positief hebt ervaren op onze webshop en nog veel plezier van de Gerry Weber pantalon! - Kim
Positieve ervaringen, al meermalen online bestelling geplaatst. Snelle levering, ben heel tevreden
Hi mevrouw Meijjer, Veel plezier van de bestelde items! We kijken er naar uit om je nog een keer te mogen helpen! - Kim
Mijn vest snel binnen en goed verpakt met een persoonlijk gericht kaartje erbij. Erg leuk!!
Hi Sonja, Bedankt voor deze leuke review! Veel plezier van het Freequent vest! - Kim
Snelle levering,keurig verpakt. Jasje prachtig
Hi Marjo, Veel plezier met je nieuwe blazer en bedankt voor je mooie beoordeling! - Kim
Mooi product goeie service! Snelle verzending!
Hi Henriëtte, Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je nieuwe blazer. - Kim
Snelle levering en erg leuke aankoop
Hi Rhodé, Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je nieuwe rok. - Kim
Eerst dacht ik wat een grote doos. Maar toen de bodywarmer er uit kwam dacht ik ja dat ziet er helemaal perfect uit. Geen kreukje er aan. Bedankt voor de snelle verzending. En het achteraf betalen
Hi Marieke, Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je nieuwe vest. - Kim
Gepersonaliseerd. Voelt alsof er meer aandacht en liefde achter zit
Hi Anneke, Leuk om te horen dat de persoonlijke touch is opgevallen! Veel plezier met je nieuwe blazer. - Kim
Zag er zeer verzorgd uit en mooie kwaliteit!!
Hi Janneke, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij zien je graag terug. - Kim
makkelijk te bestellen en prijs kwaliteit verhouding is goed!
Hi, Bedankt voor je beoordeling! Veel plezier met de jas. - Sarah
Pakketje is netjes afgeleverd. De inhoud voldeed niet aan de verwachtingen en dus retour. Ook dit ging heel makkelijk en is goed geregeld. De terugbetaling verwerken ze ook prima en snel. Hele fijne winkel waar met een gerust hart online kunt shoppen.
Hi Jolande, Bedankt voor je mooie beoordeling! Returnista geeft deze termijn aan, omdat dit verplicht is. Echter verwerken wij de terugbetalingen vaak binnen 2 dagen na bezorging. Ik zie dat jouw retourpakket vandaag bij ons is bezorgd, dus verwacht dat deze deze week wordt verwerkt :) - Myrthe
Originele beoordeling
Pakketje is netjes afgeleverd. De inhoud voldeed niet aan de verwachtingen en dus retour. Ook dit ging heel makkelijk en is goed geregeld. De terugbetaling verwerken ze echter binnen 10 à 14 dagen en dat vind ik behoorlijk lang daarom een 7.
Makkelijk bestellen en goede en snelle verzending
Hi Ellen, Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel draagplezier met je nieuwe item. - Kim
Hi Alice, Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je nieuwe blouse van Nukus. - Kim
Ik niks anders zeggen dan een super goede winkel goede service
Hi Peter, Bedankt voor je mooie beoordeling! En veel draagplezier van je nieuwe truien. - Kim
Keurig geleverd niet op afgesproken dag daarom opgehaald bij een service point. Verpakking was erg goed een gezellig kaartje erbij met rolletje pepermunt kortom top!!!
Hi Marion, Bedankt voor je mooie beoordeling! Leuk dat de persoonlijke touch is opgevallen. - Kim
Molenkade 25
4271 AE Dussen