Alles goed en snel besteld en ontvangen

Netjes

Goed verpakt Gezellige kaart

Ging volgens afspraak, snelle service

Bestellen ging erg gemakkelijk, geen verzendkosten. Alles volgens planning dus heel tevreden

Mooie merken

Snelle levering, lief kaartje bij de kleding. Goed contact.

Super verzorgd

Ik ontving jullie pakket als een echt cadeautje. Netjes verzorgd ingepakt en met een persoonlijk, handgeschreven kaartje. Jullie laten de klant zich echt koning voelen!

Snelle levering keuring verpakt

Ondanks dat bestelde artikel retour ging vlug afgehandeld. Goede service!

Na een bestelling geplaatst te hebben een tel dat het artikel uitverkocht was.Heel jammer natuurlijk maar na 3 dagen het geld al terug gestort

Ik werdt er blij van ,een mooi kaartje erbij geschreven,een rolletje pepermunt,echt aandacht aan besteed,toppie!

Aangenaam verrast door de manier van inpakken. Je kunt zien dat dit met zorg is gedaan met een persoonlijke touche.

Gekregen wat ik had verwacht

Het was snel geleverd En echt netjes ingepakt Klasse winkel

goed artikel ,snelle levering

goed artikel, snelle levering

In een woord geweldig.

Snelle levering, werd voortdurend op de hoogte gehouden van de stand van zaken, prima prijs en het product was prachtig en met zorg en liefde ingepakt. Dank jullie wel!

Goede,snelle service

Fijne ervaring met Ballegooyes mode. Snel geleverd en goede communicatie.

Prachtige polo

Product zoals omschreven Pruduct snel geleverd

Snelle levering en wat leuk verpakt!

De bestelde producten kwamen met zorg!

Het hele bestelproces en de informatie tot aan de levering was perfect. PostNL was vertraagd en daar werd ik ook netjes van op de hoogte gesteld. Het pakket was door mijn naam erop te vermelden gepersonaliseerd. Binnenin was er een persoonlijk geschreven kaartje te vinden met een mooie boodschap bovenop de met zorg ingepakte producten. Het geheel zorgde voor een warme bestelling en liefde voor de klant en het bedrijf.

Heel tevreden

Niet verder zoeken. Veel keus, fijne site en goede service.

Snelle levering met een personal touch

Blij verrast door de snelle gepersonaliseerde levering. Top!

Helemaal top!

Fijn dat je ook bij een wat lager aankoop bedrag gratis verzenden hebt. Super snelle bezorging en erg netjes en stevig verpakt. Was voor mij de eerste keer op deze webshop en ben zeer enthousiast en zal zeker nog eens bestellen!

Netjes en snel bezorgd

Prima snelle service , goed verzorgd enmet een persoonlijk kaartje in de doos

Perfect, alles zoals het hoort, daar kan menige webwinkel een voorbeeld aan nemen !

Geweldig, er was enige vertraging in het verzendproces, druk bij Post.nl, werd direct gecommuniceerd, fantastisch !

Super geholpen/geadviseerd.

Fijn geholpen door een zeer vriendelijke, meedenkende mevrouw. Ook leuk dat men je herkent van een eerder bezoek! Ruime keuze, ook nu tijdens de sale. Komen zeker terug.

Goede snelle service

Ik had een mooie jumpsuit van Sisterpoint besteld. Deze had ik 's avonds laat besteld em zou deze de volgende dag bezorgd krijgen, ivm vertraging bij PostNL werd dit een dag later, ik werd hierover goed geïnformeerd. Mijn jumpsuit zat mooi verpakt, was een soort cadeautje welke ik open kon maken en de jumpsuit was prachtig!

Molenkade 25

4271 AE Dussen