Ontzettend leuk en attent om een nieuwe klant met een persoonlijk briefje te verwelkomen! Daar zouden meerdere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen. Hartelijk dank!
Hi Miep, Wat super leuk om te lezen dat het persoonlijk kaartje zo goed bevallen is! Bedankt voor je mooie beoordeling, veel plezier met je Florèz jeans en wie weet zien we je nog een keer verschijnen op de webshop :) - Esmée
Snelle bezorging ,mooi verpakt!
Hi Trudi, Wat fijn dat je tevreden bent over de levering en de verpakking van je bestelling. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je Yaya broek! - Esmée
Het bestelde was keurig verpakt met nog een persoonlijke kaart erbij. Deze winkel komt als vriendelijk en servicegericht over. Het bestelde artikel was eveneens prima!
Hi, Wat leuk om te lezen dat je een goede koopervaring bij ons hebt gehad en onze service je beviel. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier met je Yaya jurk! - Esmée
Snelle levering & retour, verkeerde maat besteld. Prima op de hoogte gehouden, wanneer de levering kwam & weer opgehaald werd.
Hi Sandra, Wat fijn dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met onze webshop! Bedankt voor je mooie beoordeling en misschien zien we je nog een keer verschijnen op de webshop :) - Esmée
Ik kon goed een keuze maken en had mijn trui snel binnen
Hi Ivonne, Wat fijn dat je zo'n goede ervaring bij ons op de webshop hebt gehad. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier met je Sisters Point trui! - Esmée
Prima webwinkel
Hi Monique, Wat fijn om te lezen dat onze webshop ook goed bevalt! Bedankt voor je beoordeling, veel plezier met je Nukus trui en wellicht zien we je nog een keer verschijnen op de webshop :) - Esmée
Mooi vest. Snel geleverd. Prima verpakt.
Hi Dianne, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering en de verpakking van je bestelling. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je Bianca vest! - Esmée
Vlotte levering en bestelling werd prima geleverd. Het was netjes verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Leuk om binnen te krijgen.
Hi Annemiek, Wat fijn om te lezen dat je de verpakking en het persoonlijke kaartje leuk vond bij de bestelling. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier met je Sisters Point blouse! - Esmée
Zag er buitengewoon netjes en mooi uit
Hi Gredje, Wat fijn om te lezen dat je de verpakking en het persoonlijke kaartje leuk vond. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier met je Sisters Point blouse! - Esmée
Persoonlijke goede service. Helaas woon ik wat verder weg. Anders kwam ik ook graag in de winkel langs!
Hi Marjolein, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Je bent inderdaad altijd welkom om gezellig bij ons in de winkel rond te kijken! Bedankt voor je leuke beoordeling en veel plezier met je Yaya jas! - Esmée
Fantastische service
Hi Ella, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor je beoordeling en misschien zien we je nog wel een keer verschijnen bij ons op de webshop :) - Esmée
Tevreden over online bestelling
Hi Monique, Wat fijn om te lezen dat je een goede koopervaring bij ons hebt gehad. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je Label Dot blazer! - Esmée
Zoals op de site staat voor 15.00 uur besteld volgende dag in huis
Hi Miek, Wat fijn om te lezen dat onze verzending van je pakket zo goed is bevallen. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je Lofty Manner gilet! - Esmée
Prachtige winkel, mooi gevarieerd aanbod van kleding en accessoires. Vriendelijk personeel, gezellige koffiehoek. Er verschijnt een paar keer per jaar een heel mooi modemagazine waarin het personeel zelf ook kleding showt. De webshop is ook een aanrader, snelle levering, mooi verpakt met een persoonlijk kaartje.
Hi, Wat super leuk om te lezen dat onze winkel en onze webshop je zo goed bevalt! Bedankt voor je mooie beoordeling en hopelijk zien we je snel weer een keer op onze webshop of in de winkel verschijnen :) - Esmée
Omdat ik de Riverty betaling had gebruikt, kreeg ik na aankoop netjes een betalingsverzoek. Toen ik het IBAN rek no in toesten, gaf t aan dat het van de financien in Heerveen het bank rek no was. na contact te hebben en vele malen doorverbonden kwam ik bij diegene die er iets van wist. Zei is er achter aan gegaan hoe dit kan. Ze belde naar paar min netjes terug en gaf aan dat dit schijnbaar een tussenpersoon is. Wel trikkie om zo een betaling te doen met een niet passende naam bij de bank rek.no. Om een hoop gedoe voor te zijn zou ik dat veranderen. Want de betaling via Riverty zou al voor vele mensen de aankoop tot stoppen zetten. en dat is jammer
Hi, Vervelend dat de betaling van je bestelling niet in één keer verliep. Gelukkig zijn we er wel samen uitgekomen en hopelijk heb je veel plezier van je item! - Esmée
Prettig
Hi Rachida-Carla, Wat fijn dat je de koopervaring als prettig hebt ervaren. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met de Swing jurk! - Esmée
Het shirt dat ik had besteld bleek te klein. Nadat dit geretourneerd was werd het aankoopbedrag aansluitend naar mij geretourneerd. Zeer correct.
Hi Ellen, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over het retourproces. Jammer dat het shirt toch niet goed was, maar wie weet tot de volgende keer op de webshop! - Esmée
Zie boven
Hi, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de bestelling en de service. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je Summum sjaal! - Esmée
Bestelling netjes en snel ontvangen. Het leuke vind ik dat er een persoonlijk geschreven kaartje bij zit!
Hi Margot, Wat fijn om te lezen dat je een goede koopervaring bij ons hebt gehad en je het gepersonaliseerde kaartje leuk vond. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier met je Monari vest! - Esmée
Duidelijke website, snelle bezorging en fijn dat het pakket ook bij een post nl punt afgehaald kan worden.
Hi Astrid, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de bezorging en dat je de website overzichtelijk vond! Bedankt voor je mooie beoordeling, veel plezier met je PME trui en wie weet tot snel op onze webshop :) - Esmée
Fijne medewerking, zeer snelle verzending. en ook op deze manier ven kopen , zeer vriendelijk.
Hi Marian, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over je koopervaring bij ons op de webshop. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier met je Sisters Point shirt! - Esmée
Artikel niet naar wens, dus aangemeld om te laten ophalen via Returnista. Ik ontving een mail waarmee ik kon doorklikken naar moment van ophalen, echter dat blerk niet te kloppen, want de track en trace meldde geen pakket voor mij te hebben…. Nogal wiedes want het was andersom. Toen de koetier het kwam ophalen, kreeg ik geen bewijs dat ik het had meegegeven! Heel vreemd! En nu maar afwachten of ik gecrediteerd ga worden, want met dit klantonderzoek wordt ervan uitgegaan dat ik iets heb ontvangen, terwijl ik het ook al heb geretourneerd. In ieder geval kreeg ik direct na mijn negatieve beoordeling een heel persoonlijk schrijven, dwz van een mens en niet zo’n robot, met de belofte mijn retourzending goed te bewaken. En dat klopt! Ik werd bijna dagelijks op de hoogte gehouden. Gisteren is mijn retourzending bij hen aangekomen en dan zal de terugbetaling ook wel binnenkort volgen.
Hi Wilma, Fijn dat het is opgelost en dat we er samen uit gekomen zijn! - Esmée
Originele beoordeling
Prima webshop
Hi Gretha, Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop en over je verpakte bestelling. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je Aaiko blazer! - Esmée
Zeer goede en klantgerichte service
Hi Devorah, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze klantenservice. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je Summum broek! - Esmée
Hele goede service, levering direct . en mooie cadeau erbij. met dank
Hi Margit, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je koopervaring bij ons! Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier met je nieuwe jas + sjaal :) - Esmée