Gemakkelijk om een artikel te vinden,te bestellen en gelijk weten wanneer het geleverd wordt.
Hi Ineke, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling. - Manon
netjes ingepakt, snel ontvangen
Hi Wat fijn om te horen dat de bestelling snel in huis was! Bedankt voor het achterlaten van deze leuke beoordeling. - Manon
Pakket snel geleverd, netjes met zorg ingepakt met persoonlijk kaartje erbij geleverd.
HI Bodhi, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. - Manon
Duidelijke communicatie, mooi verpakt met een vriendelijk kaartje erbij.
Hi Wilma, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling, - Manon
Keurig gebeld dat 1 van de shirts niet leverbaar was. Of ik de bestelling nog wel wou. Keurig netjes verpakt afgeleverd.
Hi Mariska, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent ondanks 1 shirtje niet leverbaar was! Bedankt voor deze leuke beoordeling en hopelijk zien we je nog eens terug op onze webshop. - Manon
De website is klantvriendelijk. Je bestelling is met zorg verpakt en wordt snel toegezonden.
Hi Judy, Wat leuk om te zien dat je zo enthousiast bent! Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. - Manon
Hele mooie poloshirts. Prima service, keurig verpakt en snelle bezorging.
Hi Piet, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling en veel plezier van jouw nieuwe polo. - Manon
Hele snelle levering, leuk briefje erbij en mooie short!
Hi Monique, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling. Manon
Alles was keurig verpakt,het artikel was er binnen drie dagen .
Hi Huib, Fijn om te horen dat het bestellen je zo goed is bevallen. Bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling en veel plezier van jouw nieuwe item. - Manon
Verbeterde en adequate service.
Hi meneer Reijntjes, Bedankt voor je feedback! Wij vinden het erg vervelend dat er geen duidelijke communicatie is geweest. Ik heb via de mail contact met je opgenomen om het op te lossen. Als je nog andere vragen of opmerkingen hebt, laat het vooral weten! - Myrthe
Originele beoordeling
Wilde de aankoop annuleren tijdens een werkdag, dus genoeg tijd en ruimte. Echter is dit niet doorgezet en zit ik met een aankoop die ik op mijn eigen kosten moet retourneren, terwijl dat voorkomen had kunnen worden. Erg slechte service
Maandag besteld,dinsdag in huis! Ik mocht het ruilen mocht de maat niet goed zijn! Uitstekende service wat ik erg waardeer en wat ik ook gewend ben bij Ballegooyen Modes!
Hi Machelien, Bedankt voor het achterlaten van deze leuke beoordeling. Veel plezier van jouw nieuwe item en hopelijk zien we je nog eens terug op onze webshop of in de winkel. - Manon
Producten valt weinig over te zeggen, kwaliteit shirts voor een leuke prijs. Wat ik leuk vond was dar toen ik thuiskwam er een kartonnen doos op tafel stond te wachten(ipv een plastic zak die door de bus gepropt is), vervolgens maak ik de doos open en zit er tot mijn verbazing een handgeschreven kaartje in! O en een rolletje pepermunt.. Maar leuk, laat je gewaardeerd voelen.
Hi Christopher, Wat leuk om jouw ervaring op deze manier te kunnen lezen! Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling en hopelijk zien we je nog eens terug op onze webshop. - Manon
Snel en netjes verpakt geleverd. Leuk een persoonlijk kaartje erbij.
Hi Annet, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling. - Manon
Hi Roland, Bedankt voor het leuke beoordeling en hopelijk zien we je nog eens terug op onze webshop. - Manon
Een feestje om hier iets te bestellen.snel geleverd en erg persoonlijk verpakt.ga dit zeker meer doen!
Hi Ellenore, Wat leuk om te lezen dat het bestellen als een feestje voelde! Wij zijn altijd wel in voor een feestje. ;) Wat leuk dat je vaker wil bestellen bij ons! Bedankt voor je beoordeling en tot het volgende feestje. - Manon
Snelle, keurige levering van mijn bestelde jurkje. En zo leuk om een persoonlijk, met de hand geschreven kaartje in je pakket aan te treffen.
Hi Odette, Wat leuk om te lezen hoe tevreden je bent over de bestelling! Bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling en veel plezier van jouw nieuwe jurkje. - Manon
Hi Eef, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Fijne website en snelle service!
Hi Joke, Wat fijn om te horen dat het bestellen je zo goed af ging. Bedankt voor het achterlaten van deze leuke beoordeling. - Manon
Snelle, correcte leveriing! Mooi ingepakt!!
Hi Anita, Bedankt voor het achterlaten van deze leuke beoordeling en veel plezier van jouw nieuwe item. - Manon
Voor de eerste keer wat besteld . Ik had er jas besteld ze keurig optijd . Super leuk verpakt met een bedankt kaartje erin . Zo leuk en een kadootje om open te maken .
Hi Miranda, Wat leuk dat het pakketje aanvoelde als een cadeautje! Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. - Manon
Snelle levering met een persoonlijke touch. Naam op de doos en een persoonlijk kaartje er bij in zorgde voor een glimlach op mijn gezicht. Netjes verpakt, goede prijs, mooie items, heel blij mee!
Hi Saskia, Een glimlach! Daar doen wij het voor. Wat leuk om op deze manier jouw ervaring te lezen. Bedankt voor deze leuke beoordeling, daar worden wij ook weer blij van ;) - Manon
Prachtig gehaakt vestje van Esqualo
Hi Monica, Bedankt voor je leuke beoordeling en veel plezier van jouw nieuwe vest! - Manon
Snel bezorgd Heel leuk en persoonlijk verpakt!!
Hi Hedi, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met het pakketje. Bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling. - Manon
Het bestelde artikel werd zeer snel bezorgd en was voorzien van een persoonlijk woordje. Heel attent.
Hi Margot, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met het pakketje. Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. - Manon
Vlotte levering en prima verpakt
Hi Wander, Leuk om te horen dat de levering zo goed is verlopen! Bedankt voor het achterlaten van deze leuke beoordeling. - Manon