Bij mijn bestelling zat een handgeschreven kaartje dat ik iets moois had gescoord. Erg leuk.
Hi Nanette, Veel draagplezier van de Caroline Biss blouse en wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen! - Kim
Snelle levering met persoonlijke benadering dmv kaartje en doos gericht op naam aan jou. Doet net iets meer . Top. Buiten dit heel blij met het geleverde artikel Kom zeker eens de winkel in Dussen bezoeken
Hi Debby, Bedankt voor de leuke beoordeling! En nogmaals, veel plezier van het leuke YAYA item. - Kim
Maandag besteld dinsdag in huis. Met een persoonlijk briefje erbij.. geweldig
Hi Korina, Wat fijn dat het pakket snel bezorgd was. Nog veel plezier van de leuke Summum jeans! - Kim
Voor het eerst via de site bij jullie een aankoop gedaan. Met veel aandacht en zorg ingepakt en verzonden. Zeer gewaardeerd een persoonlijk bericht op een kaartje.
Hi Willy, Bedankt voor de mooie beoordeling & wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen! - Kim
Mooie jumpsuit!! Snelle bezorging en een leuk kaartje erbij.
Hi Selina, Wat fijn dat je een goede ervaring hebt op onze webshop! Nog veel draagplezier van de Sisters Point jumpsuit. - Kim
Voor herhaling vatbaar !
Hi Martine, Bedankt voor de mooie beoordeling! We zien je graag nog een keer terug op onze webshop. Veel plezier van het leuke YAYA item! - Kim
Vlotte afhandeen levering, met persoonlijk tintje!
Hi Marga, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen en nogmaals veel plezier van de Sisters Point blouse! - Kim
Hele goede ervaring! Fijn bestelsysteem, vlotte verzending en levering. Mooi verpakt met een persoonlijke touch!
Hi Ingrid, Wat fijn dat je alles goed ervaren hebt! Veel draagplezier van de leuke Sisters Point blouse! - Kim
Snelle reactie per mail op mijn vragen en dezelfde dag nog mijn bestelling verstuurd! Top Service!!
Hi Silvia, Bedankt voor de mooie beoordeling! Veel plezier van de leuke Tango slippers! - Kim
Super service & snelle levering
Hi Sandra, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je een fijne ervaring bij ons hebt gehad! En nogmaals, veel plezier van je Freebird jumpsuit! - Amber
Alles keurig verzorgd en op tijd
Hi Trudy, Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad! Veel plezier van je Neo Noir blouse! - Amber
Bestelling is snel geleverd en keurig verpakt.
Hi Colinda, Bedankt voor je positieve beoordeling! Super fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! En nogmaals, veel plezier van je YAYA top! - Amber
Klantvriendelijk. Product zoals omschreven. Artikel netjes verpakt. Supersnelle verzending zonder verzendkosten! Kortom een zeer goede ervaring met deze webwinkel!
Hi Sadia, Bedankt voor je mooie review! Super fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe item! - Kim
snel, correct, vriendelijk
Hi Margot, Bedankt voor je mooie review! Super fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad. - Kim
Snelle levering, goede kwaliteit
Hi Conny, Bedankt voor je mooie review! Super fijn om te horen dat je een fijne ervaren hebt gehad. - Kim
Prachtig shirt, zorgvuldig ingepakt met een lief persoonlijk kaartje erbij. Heel blij mee.
Hi Yvonne, Super leuk dat de persoonlijke touch is opgevallen! Bedankt voor je mooie review en veel draagplezier met je nieuwe shirt. - Kim
Snel en netjes verpakt toegestuurd. Helaas was de maat niet goed zonder problemen teruggebracht en netjes afgewerkt
Hi Marion, Bedankt voor je mooie review! Jammer dat de maat niet goed zat, hopelijk zien wij je snel weer terug. - Kim
Netjes verzonden en een verrassend leuke attentie erbij. Voor herhaling vatbaar.
Hi Edith, Super leuk om te horen dat de persoonlijke touch is opgevallen! Bedankt voor je mooie review. - Kim
Prima snelle bezorging
Hi Trudy, Super fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad. Bedankt voor je mooie review! - Kim
ik had ze slechte ervaring met DHL zij hebben het zeer goed opgelost
Hi Joke, Inderdaad erg vervelend dat het erg lang duurde en het pakket door DHL buiten in de regen was gezet. Alsnog fijn om te lezen dat we het goed op hebben kunnen lossen voor je! - Myrthe
Duidelijke website, gemakkelijk te bestellen. Het artikel werd snel geleverd. Mooi verpakt en in een doosje met een persoonlijk bericht! Heel attent!
Hi Inge, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling! - Mabel
Zeer goede ervaring! 10 op 10
Hi Audrey, Wat super leuk om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad! Bedankt voor je mooie review. - Kim
Fijne, persoonlijke service + Mooie kleding
Hi Roos, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van je nieuwe top! - Kim
Moest een jasje hebben van yaya maar moest het snel hebben voor een bruiloft. Een andere winkel had het vuil opgestuurd dus moest even schakelen en deze webshop had precies dit jasje nog hangen. Had het zeer snel in huis en schoon. Gisteren al aangehad voor de bruiloft, top service. Ook het pakket was erg zorgvuldig ingepakt met een handgescheven kaartje erbij.
Hi Nancy, Wat ontzettend leuk om te lezen dat we je hebben kunnen helpen aan een mooi jasje voor een speciale dag. Dankjewel voor de leuke review en we zijn blij te lezen dat de persoonlijke touch is opgevallen! - Lisanne
Broek snel verzonden. Nette verpakking. Bij gesloten een handgeschreven briefje en een rolletje snoep. Niet nodig wel attent! De broek was goed dus qua retouren geen recensie. Maar dat zal ook vast goed zitten... .
Hi Annemarie, Leuk om te lezen dat de persoonlijke touch is opgevallen, erg veel plezier met de mooie broek! - Lisanne