uitzonderlijk snelle en correcte levering

Fantastische pantalon ontvangen, gelijk 1 dag na bestelling. Mooi verpakt met persoonlijke aanhef op adres en een lekkere versnapering in de doos. Hartstikke blij mee!!

Vlotte bestelling en dat handgeschreven briefje maakte het een cadeautje.

Snelle goede en nette aflevering.

Helaas was het stuk

Vind wel dat omdat het stuk is en ik het terug stuur vervelend dat ik de verzendkosten betaal.

vlotte en snelle levering,mooie en duidelijke website

Vlotte levering Netjes ingepakt Met zorg opgestuurd Wordt zeer gewaardeerd voor als ik iets wil om jullie website te bezoeken Ga vooral zo door Een tevreden klant

Geen foutje kunnen ontdekken, mijn complimenten

Van begin tot eind uitstekend

Snelle levering en top kleding

Super en zeker voor herhaling vatbaar

Snelle en goede service

Bestelling netjes in een stevige doos ingepakt met een vriendelijk briefje.

Keurige riem, vlotte levering

Een rekbare riem zonder gaatjes, dat past altijd. De gevlochte structuur ziet er keurig uit.

Mooi op de hoogte gehouden wanneer het pakketje werd bezorgd, daar bij uitstekend verpakt en leuk persoonlijk kaartje. Kleding welke geleverd is voldoet aan specificaties op de website, goede kwaliteit. Aanrader om hier kleding te bestellen

Kleine tip. Truitjes zaten best in een grote doos en die kwam ook redelijk beschadigd aan. Maar alles verder top top. Leuk briefje erbij.

Snelle levering, prima kwaliteit

Snelle levering, prima kwaliteit!

Ben uiterst tevreden. snelle levering. netjes verpakt. geen aanmerkingen

Overzichtelijke website, snelle levering. Prima dus!

Mooie kleding; veel keuze en snelle service

Snel verzonden, netjes (en leuk) verpakt

Snel geleverd!

Fijne snelle levering. Goed product!

Heel vlotte verzending

Topwinkel!! Heel tevreden belg☆☆☆☆☆

Geweldige service

Bestelling snel ontvangen met een persoonlijk kaartje erbij, leuk om zo het pakket te ontvangen.

Snel en goed

Na online bestelling razendsnel geleverd met leuk persoonlijk briefje erbij. Keurig netjes, deugdelijk en feestelijk verpakt.

Super service

Heel goede communicatie met klant!!!

Snel geleverd, persoonlijke noot in en op de verpakking

Voor het eerst hier een aankoop gedaan, kleding snel geleverd, met een persoonlijk kaartje in de keurige verpakking, ik ben zeer tevreden over de service

Snelle verzending

Snelle verzending en netjes ingepakt.

Top, snelle service, mooi produkt en lief kaartje

Top, snelle service, mooi produkt en lief kaartje

Mooie winkel, snelle levering en fijne klantenservice

Al meerdere malen daar wat gekocht en als ik bel voor advies erg klantvriendelijk. De levering is snel en bevalt het niet is het retourneren ook makkelijk. Fijne winkel om online te shoppen en prachtige artikelen.

Molenkade 25

4271 AE Dussen