Hi Inge, Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met je ontvangen pakket! Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je Myrna jurk! - Amber
besteld , snel en netjes geleverd
Hi Sonja, Wat fijn om te horen dat je blij bent met je ontvangen pakket! Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je Freebird jurk! - Amber
Zowel het bestellen als de levering gingen zeer vlot.
Hi, Bedankt voor je positieve beoordeling! Veel plezier met je Juffrouw Jansen top! - Amber
Verpakt in een mooie doos met een persoonlijke touch. Super!
Hi Guusje, Wat leuk om te lezen dat je onze persoonlijke touch leuk vindt! Veel plezier met je YAYA items! - Amber
1e keer bestelling geplaatst en bij aflevering persoonlijk kaartje bijgevoegd zeer tevreden
Hi Jaap, Wat leuk om te lezen dat je eerste bestelling bij ons een goede ervaring heeft! Veel plezier met je PME Legend overhemd! - Amber
Zeer verzorgd ontvangen.
Hi Louise, Wat fijn dat je tevreden bent met het ontvangen pakket! Veel plezier met je Reset jas! - Amber
Prachtige polo Leuk zo’n persoonlijke boodschap erbij Snelle levering Kortom geweldig
Hi, Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze service! Veel plezier met je PME Legend polo! - Amber
Ik kreeg mijn bestelling snel binnen. Helaas viel de outfit te groot uit, dus moest het retour. M.b.v. 'returnista' was dit snel geregeld, label geprint en pakket weggebracht. Ik ontving een ontvangstbevestiging van de winkel en verklaring dat het bedrag binnen 10 dgn op mijn rekening teruggeboekt zou worden. Binnen een paar dagen was dit al geregeld. Keurig.
Hi Hanneke, Wat leuk om zo'n positieve beoordeling te lezen! Fijn dat je tevreden bent! - Amber
Ervaring met de post was minder had een afleverings punt ingevuld deze werd door de post zelf veranderd . Blijkt deze niet meer te bestaan moest er zelf achteraan waar de broek nu afgeleverd was . Maar hij is binnen en geheel naar mijn zin en mooi . Vriendelijke gr Elly Kortekaas Breda
Hi Elly, Wat vervelend dat de post het heeft veranderd. Wat fijn dat je wel tevreden bent met het pakketje. Veel plezier met je Studio Anneloes broek! - Amber
Een plezier om zo’n pakje te openen. Personal touch.
Hi Conrad, Wat leuk om zo'n goede beoordeling te lezen! Veel plezier met je Scotch & Soda Barfly parfum! - Amber
Duidelijke beschrijving van artikelen. Hele fijne en vlotte afhandeling.
Hi Jan, Wat fijn dat je tevreden bent over de beschrijving van de artikelen en de afhandeling van je bestelling! - Amber
Broek laten komen, vond de pasvorm niet mooi naar de webshop gebeld kon hem gratis retourneren en advies geluisterd die ik welke ik kon bestellen. Dag erna al binnen. Top.
Hi Lisette, Wat goed om te lezen dat je blij bent met de service, dat horen we graag! - Jesse
Snel geleverd, leuk en persoonlijk jngepakt alsof ik een cadeautje krijg :-)
Hi Vincent, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de pantalon! - Myrthe
Makkelijk bestellen, grote keuze en snel geleverd. Mooi ingepakt en al en een persoonlijke boodschap. Zeer attent!
Hi Alexandra, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de DWRS laarzen! - Myrthe
Zie hierboven !
Goedemorgen Leo, Wat een leuke review heb je voor ons uit je mouw getoverd, daarmee heb je direct een plekje in ons hart veroverd - Manon
Gisterenmiddag shirt besteld (in de sale) en vanochtend al thuis bezorgd. Netjes verpakt. Helemaal tevreden!
Hi Olga, Wat fijn dat je bestelde item zo snel in huis was. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van het opus shirt! - Myrthe
Hi Melissa, Wat fijn dat je blij bent met je ontvangen pakketje. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de polo! - Myrthe
Snelle levering, keurig verpakt met een leuk kaartje er bij.
Hi Marlies, Wat fijn om te lezen dat je blij bent met je ontvangen pakketje. Bedankt voor deze mooie beoordeling en veel plezier van het Reset jack! - Myrthe
Donderdag besteld, zaterdag het artikel, keurig verpakt, in huis. Al meerdere keren iets bij van Ballegooyen besteld.
Hi mevrouw Slabbekoorn, Wat fijn dat u blij bent met uw ontvangen pakketje. Bedankt voor deze mooie beoordeling en veel plezier van het t-shirt! - Myrthe
Duidelijke communicatie , pakketje met een persoonlijke boodschap , aangenaam verrast
Hi Cathy, Wat fijn dat je bent verrast door onze persoonlijke touch. Bedankt voor deze mooie beoordeling en veel plezier van het vest! - Myrthe
Snelle levering product mooi precies naar mijn zin en de prijs is ook prima
Hi Ruud, Wat fijn om deze mooie beoordeling te lezen. Bedankt voor het achterlaten en veel plezier van de trui! - Myrthe
Snelle levering, netjes verpakt. Goede prijs.
Hi Colette, Wat fijn om te horen dat je blij bent met je ontvangen pakketje. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de jurk! - Myrthe
Duidelijke website, super snelle levering.
Hi Hilda, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de blouse! - Myrthe
Hi Stineke, Wat fijn dat je je bestelde item snel in huis had. Bedankt voor je beoordeling en hopelijk tot een volgende keer! - Myrthe
Super snelle verzending op een maandag, terwijl de winkel dan dicht zou zijn. Mooie verzendverpakking, met een lief kaartje zelfs.
Hi Ante, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van het jack! - Myrthe