Snelle levering met zorg is het product ingepakt.
Hi Marleen, Wat fijn dat je blij bent met je ontvangen pakketje. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je YAYA jurk! - Myrthe
Snelle levering en leuk dat er een persoonlijk kaartje is bijgevoegd
Hi Marian, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de rok! - Myrthe
Wat een lief en sympathiek bedrijf. Snel, mooi verzorgd en een aardig kaartje er bij. Helemaal top!
Hi Anja, Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de Catwalk Junkie wikkeltop! - Myrthe
Snelle levering, persoonlijke en verzorgde verpakking!!
Hi Debbie, Wat leuk om je enthousiaste review te lezen, daar doen we het voor :) Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de jurk! - Myrthe
Goede service ,en leuk verpakt met je naam erop
Hi Ronald, Wat leuk dat onze persoonlijke verpakking je is opgevallen. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van het overhemd! - Myrthe
Prima levering van mijn mooie jurk. Zeer goed verpakt met een handgeschreven persoonlijk kaartje erbij. Top!!!!
Hi Gerrie, Wat leuk dat je bent verrast door onze persoonlijke touch. Bedankt voor deze mooie beoordeling en veel plezier van de Catwalk Junkie jurk! - Myrthe
De bestelling binnen 2 dagen al binnen en heel leuk om een persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling te vinden!
Hi Colinda, Wat leuk dat je bent verrast door ons persoonlijke kaartje. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de Tango sneakers! - Myrthe
Heel netjes verpakt en snel geleverd.
Hi Ingrid, Wat fijn om jouw mooie beoordeling te lezen. Bedankt voor het achterlaten en veel plezier van het PME overhemd! - Myrthe
Snelle levering Duidelijke site
Hi Caroline, Wat fijn dat je jouw pakketje snel in huis had. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de Nukus jurken! - Myrthe
Snelle service en opvallend persoonlijk!
Hi Corine, Wat fijn dat je zo positief bent over je bestelling bij ons. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de mooie Co'Couture Jurk! - Myrthe
Goede en snelle levering
Hi Marion, Fijn dat je jouw pakketje snel in handen had. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de Studio Anneloes items! - Myrthe
Goede ervaring, netjes en leuk verpakt! En goede informatie betreft locatie het pakket
Hi Miranda, Wat fijn om te zien dat je zo enthousiast bent. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van je Alix the Label short! - Myrthe
Hi mevrouw de Kruijf, PostNL heeft de afgelopen weken te maken met heel veel vertraagde pakketten, helaas ligt de bezorging buiten onze macht, onze excuses hiervoor. Ik zie in uw track & trace dat PostNL aangeeft dat uw pakket vandaag bezorgd gaat worden. Mocht dit niet het geval zijn dan hoor ik het graag! - Myrthe
Werd goed geholpen tijdens de bestelling rustig stapje voor stapje!!
Hi Lia, Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je OPUS jurk! - Myrthe
Mijn pakket is vertraagd en nog niet binnen helaas..
Hi mevrouw van den Heuvel, Helaas heeft PostNL de afgelopen weken te maken met heel veel vertraagde pakketten, onze excuses hiervoor. Ik heb u een mail gestuurd met uw track & trace, waarin te zien is dat uw pakket vandaag bezorgd gaat worden. Mocht dit niet het geval zijn dan hoor ik het graag! - Myrthe
Super leuke site om te winkelen Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering En een hele mooie blouse
Hi Wilma, Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent en je goed op de hoogte werd gehouden over de levering van je pakket. Bedankt voor deze mooie beoordeling en veel plezier van je Circle of Trust blouse! - Myrthe
Jullie zijn een mooie winkel met een breed scala aan modemerken. Heel fijn. Naar aanleiding van mijn bezoek bij jullie heb ik toch wat opmerkingen, hopelijk kunnen/doen jullie hier iets mee. Bij binnenkomst in de winkel staan er al verschillende collega’s bij de kassa te praten, niemand merkt mij op: hoe klein is het om goedemorgen te zeggen? Hee er is een klant binnen. Vervolgens loop ik “naar mijn afdeling” ook daar zegt niemand goedemorgen en vraagt: kan ik je ergens mee helpen of kijk je liever zelf rond? Vervolgens loop ik met veel kleding op mijn arm, niemand zegt: zal ik het aannemen van je? Dan hang ik het daar weg voor je. Uiteindelijk ben ik goed geslaagd, heeft een collega mij geholpen. Mijn gevoel is dat er deze ochtend misschien ook een tekort aan personeel was. Ik vond het wat rommelig (wegroepen naar kassa, te weinig personeel op klant). Positieve feedback aan jullie: ik ben zeker goed geslaagd, maar dit bezoek maakt bovenstaande puntjes toch niet zoals ik mag verwachten bij jullie modehuis. Mijn ervaring uit het verleden is wel eens anders geweest. Groetjes Esther
Hi Esther, Wat jammer dat je de afgelopen keer geen goede ervaring hebt gehad in onze winkel, dit is uiteraard niet waar wij naar streven. We proberen zo goed mogelijk in te spelen op hoe druk het in de winkel gaat zijn ivm de hoeveelheid collega's, maar dit is helaas soms lastig in te schatten. Ontzettend bedankt dat je deze feedback hebt achtergelaten, wij gaan ons best doen om je de volgende keer weer de service te bieden die je van ons gewend bent. - Myrthe
Jurk is precies zoals weergegeven. Prachtige jurk in heel mooie kleuren. Ik ben er heel blij mee.
Hi José, Wat fijn dat je zo blij bent met je ontvangen jurk. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de POM jurk! - Myrthe
Mooie jumpsuit alleen 't drukkertje zat wat los
Hi Daphne, Wat fijn dat je deze feedback achter hebt gelaten, we gaan ons best doen om hier in de toekomst zo goed mogelijk op te letten. Veel plezier van de jumpsuit! - Myrthe
Duidelijke webshop en behulpzame medewerkers
Hi Petra, Wat vervelend dat je de Studio Anneloes jurk nog niet had ontvangen. Helaas was het de afgelopen weken heel erg druk bij PostNL, waardoor veel pakketten vertraging op hebben gelopen, ondanks dat je pakket bij ons de eerstvolgende werkdag op de post is gegaan. Ik zie in je track & trace dat je pakket afgelopen vrijdag om 11:02 is geleverd, klopt dit? Mocht dit niet het geval zijn dan starten we gelijk een onderzoek naar je pakket. - Myrthe
Original anmeldelse
Product nog niet ontvangen
Snelle verzending! In het pakketje zat een leuk persoonlijk kaartje. Heel blij met mijn aankoop bij Ballegooyen Modes :)
Hi Christina, Wat leuk dat je bent verrast door onze persoonlijke touch, daar doen we het voor ;) Bedankt voor deze mooie beoordeling en veel plezier van je Alix short! - Myrthe
Mooi en netjes verpakt als en kadootje met een attent kaartje erbij
Hi Reina, Wat leuk dat je pakketje openmaken voelde als een cadeautje. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van je short! - Myrthe
Ovee mijn ervaring kan ik nog geen ordeel geven. Zit al 1 week op mijn bestelling te wachten.
Hi Mia, Ik zie dat je pakket 8 juni direct bij ons de deur uit gegaan is. Wij zien dat het momenteel erg druk is bij de post, waardoor veel leveringen vertraging oplopen, deze levering ligt helaas niet in onze handen. In je track & trace wordt aangegeven dat je pakket morgen wordt bezorgd. Mocht dit niet het geval zijn of mocht je tussentijds nog vragen hebben dan hoor ik het graag! :) - Myrthe
Mooie collectie, goede en snelle levering. Netjes en verzorgd ingepakt. Leuk handgeschreven kaartje en kleine attentie toegevoegd. Retourneren is ook geen probleem, wordt snel afgehandeld. Kortom; een aanrader!
Hi Annemarie, Wat leuk dat je verrast was door onze persoonlijke touch. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de broek! - Myrthe
Keurig op de hoogte gehouden over dat mijn pakket vertraagd is en wanneer deze wordt bezorgd. Verder was het pakket keurig verpakt in papier met een handgeschreven briefje erbij. Een feestje om open te maken ☺️
Hi Femke, Wat leuk dat je het een feestje vond om je pakket open te maken. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van je YAYA Blouse! - Myrthe