Goede, persoonlijke service !

Hoe leuk was ook het persoonlijke kaartje met tekst die jullie mee gestuurd hadden met de artikelen..

Alles keurig afgehandeld en verstuurd

Blouse zat keurig verpakt met leuk kaartje erbij en attentie

Geweldige service, alle tijd genomen om te helpen.

Heb zelf iets niet goed geregeld met retour, gebeld en kreeg een hele aardige dame aan de telefoon en heeft het probleem voor me opgelost, zelfs zonder ordernummer en verdere aanwijzingen zoo aardig. Heel fijn geholpen.

Artikel snel en keurig geleverd. Klantenservice goed bereikbaar.

Geweldig,snelle levering toporganisatie

Helemaal top

Kwaliteit

Jack was van prima kwaliteit, echter het model kon je niet zo goed zien op de site. Model was te wijd uitlopende.

Prima service leuk verpakt met een persoonlijke noot

Leuk verpakt en met een persoonlijke noot

Prima, het was mijn eerste aankoop. Heel klantvriendelijkheid!

Prima, prettig contact ! Heel klantvriendelijk!

Bestelling vlot geleverd

Helaas niet dezelfde uitvoering van de sjaal als op de foto op de site. Sjaal op de foto was van dunne tule, de stof van deze sjaal is helaas dikker.

Mooie overzichtelijk website

Bij deze website leuk bomberjack besteld van Alix the Label. Helaas was deze voor mij te groot. Erg jammer! Het pakket werd bezorgd en erg leuk verpakt met een personal touch! :) maar helaas moest ik deze retourneren. Maar ik zal zeker wel vaker bij deze webshop bestellen in het vervolg!

Werd op de hoogte gehouden wanneer “uitverkocht” artikel weer beschikbaar is.

Prima webshop

Snelle levering, keurig verpakt met een persoonlijke boodschap. Gemakkelijk retourneren.

Prima levering!!

Snelle,keurige levering!

Keurig verpakt. Lief kaartje erbij. Voorbeeld voor vele winkeliers.

Duidelijke website, snelle levering.

Mooie kwaliteit broek. Helaas kon ik niet achteraf betalen. De optie was er wel maar het werkte niet bij mij. Verder prima.

Super !! Op tijd keurig verpakt en met een persoonlijk tintje ! Dikke duim .

Met zorg verpakt!

Helaas was mijn pakketje steeds vertraagd, maar toen het kwam werd ik helemaal vrolijk van de zorg die er aan besteed was; een persoonlijk briefje, een rolletje pepermunt en het nieuwe tijdschrift van BM.

Hoe online winkelen toch persoonlijk wordt

Leuk zo'n pakketje in je bus waar je voornaam op staat. Met een handgeschreven kaartje verwijzend naar een mooi jumpsuit dat ik heb gekocht, voor ons koor, daar 'moesten' we iets paars voor vinden. En gelukkig: het past perfect.

Snelle levering en eenvoudig retour wat toch niet bevalt

Prima webshop!

Zoals altijd echt tevreden.

Geheel naar wens en het past perfect. Nu online gekocht maar anders in de winkel zijn het heel vriendelijke verkoopsters. Maar tevens wil ik mijn wijziging doorgeven van het e-mail adres: [email protected] kan vervallen ( per direct ) Nieuw [email protected] Groetjes Elly Hermus

Geweldig!

Lieve mensen, supergoed geholpen met ruiling. Snel en goed!

Jet leuk

Ik vond het belachelijk dat ik 7.65 euro moest betalen om iets terug te sturen .

Hele goede en snelle service

Snelle afwikkeling van mijn bestelling. Netjes ingepakt en leuk die handgeschreven notitie! Ook het geleverde product was goed.

Een zeer snelle levering

Uitstekend!

Bestellen ging makkelijk. Levering binnen twee/drie dagen. Super leuk ingepakt met een persoonlijk berichtje erbij!

25 Molenkade

Dussen 4271 AE