Snel, netjes verpakt
Hi Lisette, Goed om te horen dat je zo tevreden bent en bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling. - Manon
Weer een goede ervaring. Kundig personeel met goed advies. Heel blij met onze aankopen.
Hi Margot, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de hulp die je hebt gekregen. Bedankt voor het achterlaten van deze leuke beoordeling en hopelijk tot snel! - Manon
Pakket was zorgvuldig ingepakt en verzonden. Cadeautje om te mogen ontvangen. Ga de site zeker nog eens bezoeken.
Hi, Wat leuk dat jouw pakketje aanvoelde als een cadeautje! Een cadeautje aan jezelf kan nooit kwaad vinden wij. Veel plezier van jouw nieuwe broek. - Manon
Op zaterdag online besteld en op maandag in huis. Was aangenaam verrast en blij met mijn bestelling.
Hi Jolanda, Wat leuk dat je zo positief verrast was door ons pakketje. Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. - Manon
Keurig op de hoogte gehouden mbt bestelling. Netjes ingepakt.
Hi Gerda, Goed om te horen dat je zo tevreden! Bedankt voor het achterlaten van deze leuke beoordeling. - Manon
Had een sjaal van opus gekocht maar is helemaal niet zoals het plaatje op de site lijkt wel een imitatie, geen mooie kwaliteit baal ontzettend sorry
Hi Jolanda, Wij vinden het ontzettend vervelend dat de afbeelding niet overeen kwam met het product. We doen ons best om aanvullende informatie toe te voegen aan de producten. Mocht je nog vragen hebben mag je altijd contact met ons opnemen! - Myrthe
Veel keuze, snelle levering en een goede service
Hi Hetty, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling. - Manon
Mooie broek, goede kwaliteit, echter veel te lang
Hi Fieke, Wat jammer dat de broek zo lang is. Bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling en hopelijk zien we je nog eens terug op onze webshop. - Manon
Netjes volgens afspraak bezorgd, persoonlijk briefje erbij. Mooie kleding
Hoi Mo, Goed om te horen dat je zo tevreden bent! Veel plezier van jouw nieuwe top en bedankt voor je beoordeling. - Manon
Goede service, snelle levering met andere woorden HET KAN NIET BETER.
Hi Frank, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. - Manon
Zeer snel geleverd met een prachtige persoonlijke verpakking en ook nog een verrassend leuke boodschap en lekkere pepermuntjes. Het was net een cadeautje!
Hi Anita, Wat leuk om te horen dat je zo blij werd van ons pakketje! Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. - Manon
Leuke collectie. Makkelijke, toegankelijke site. Snel bezorgd. Superleuke verpakking. Nog nooit zo'n originele verpakking gezien met voornaam erop. Zelfs de bezorger van PostNL vond het leuk.
Hi Neeltje, Wat leuk dat je het ontwerp van onze verzenddoos zo mooi vind! Bedankt voor je mooie compliment en het achterlaten van deze leuke beoordeling. - Manon
Mooie spullen, prima verpakt, snel geleverd en een leuke privé boodschap!!
Hi Emmy, Wat leuk dat je de persoonlijke boodschap leuk vindt! Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je Yaya set. - Myrthe
Heel snelle levering met persoonlijke aandacht
Hi Anna, Wat leuk dat je de persoonlijke touch positief hebt ervaren. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je Studio Anneloes Jumpsuit! - Myrthe
Snel,netjes en persoonlijk!
Hi, Wat fijn dat je onze service positief hebt ervaren. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je Studio Anneloes blouse! - Myrthe
Het persoonlijke kaartje vond ik top! En de bestelling was ook mooi ingepakt
Hi Bianca, Fijn om te horen dat je verrast was door de persoonlijke touch. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van je nieuwe Nukus jurk! - Myrthe
Prima geregeld, alleen jammer dat het te klein is en het weer retour moest. Volgende keer beter.
Hi Betty, Fijn om te horen dat het bestellen goed bevallen is. Bedankt voor je beoordeling en hopelijk tot een volgende keer! - Myrthe
Snel, duidelijk, makkelijk!
Hi Jose, Goed om te horen dat het bestellen goed bevallen is. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van je nieuwe Summum broek! - Myrthe
Geen minpunten
Hi Margriet, Fijn dat je bestelling goed bevallen is. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de mooie Esqualo jurk! - Myrthe
Dit bedrijf onderscheidt zich in de persoonlijke touch/toevoeging bij de levering, heel attent!
Hi Bea, Goed om te horen dat je enthousiast bent over onze persoonlijke touch. Veel plezier van je YAYA Top en bedankt voor je mooie beoordeling! - Myrthe
Pakketje netjes verpakt/verzorgd. Leuk kaartje erbij! Zeer attent!
Hi Anja, Wat fijn dat je het persoonlijke kaartje leuk vindt. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van het Monari T-Shirt! - Myrthe
Het handgeschreven kaartje bij mijn aankoop met persoonlijke woorden, de verpakking en zelfs je naam op de doos. Dat maakte het ontvangen en uitpakken al n klein feestje.
Hi Jacqueline, Wat leuk dat het uitpakken een feestje voor je was. Veel plezier van de mooie Studio Anneloes blouse en bedankt voor je mooie beoordeling! - Myrthe
Eerste x iets besteld en de bestelling is geannuleerd maar niet door mij
Hi Marian, Bedankt voor je bericht! Zoals we je hadden gemaild, is het artikel helaas in de winkel verkocht op het moment dat je de bestelling had geplaatst. Erg vervelend dat dit is gebeurd, helaas kunnen we dit nooit helemaal uitsluiten. We doen ons uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk te pakken zodat dit zo min mogelijk voorkomt :) Als je nog vragen hebt, mag je me altijd bellen of mailen! - Jesse
De jurk die ik besteld had was keurig verpakt er zat een handgeschreven kaartje in en op de doos stond mijn naam. Zag er erg goed verzorgd uit. Blij met de jurk!
Hi Else, Wat fijn dat je blij bent met je bestelling. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de Someday jurk! - Myrthe
En dan ook nog eens gezellig ingepakt met een persoonlijk berichtje. Echt een cadeautje voor mezelf :)
Hi Renske, Wat leuk dat je je nieuwe tas hebt uitgepakt als een echt cadeautje. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de tas! - Myrthe