Snelle levering en terugsturen is goed geregeld, vriendelijke dame heeft me de link toegestuurd en ik vertelde haar dat dochterlief per ongeluk prijskaartje van een broek af had met aanpassen, werd top op gereageerd dat ze het zouden oplossen, dat is nog eens service

Super goede en leuke ervaring

Wat een leuke gepersonaliseerde verpakking met een persoonlijke groet en snelle en goede service. Mooie kleding

Eerste keer besteld maar zeker vaker doen!

Super service!

Slecht

Vi D het schandalig dat als je iets terug stuurt 7.25 verzendkosten moet betalen doe het via DHL kost 3.50

Hoge retourkosten

Leuke trui van pme besteld, mijn vriend heeft al jaren pme truien en dus ook dezelfde maat. Deze trui viel erg klein, kort en strak. Jammer genoeg moesten er hoge retour kosten betaald worden Erg jammer dat ik dit niet eerder wist. Was om deze reden mijn eerste en laatste keer dat ik hier besteld heb!

Echt een feestje om een pakketje vanuit jullie te mogen ontvangen

Prima verzorgd pakket

Gewoon goed

Bij de bestelling een hand geschreven kaartje, waarop staat, veel plezier met je aankoop. Is top geregeld.

Prima verpakt mooi product

Het was er de volgende dag al. Met een begeleidend kaartje dat ik een mooie trui gekocht had . Ze wenste er me veel.plezier mee!

Helemaal top!

Duidelijke webshop. Snelle levering. Artikel netjes verpakt inclusief een handgeschreven berichtje erbij!!

Snelle levering, mooi verpakt met persoonlijke tekst.

Snelle levering, mooi verpakt met persoonlijke tekst

Prachtig met zorg ingepakt.

Supervriendelijk, snel en correct

Jas online gekocht en helaas terug moeten sturen omdat het iets te groot besteld had. Zowel toesturen alsterugnemen van de aankoop ging supergoed

erg vriendelijk

2 keer door Ballegooyen gebeld of mijn bestelling wel correct was (omdat ik 2 dezelfde t'shirts had besteld). Mooie persoonlijke verzenddoos, vriendelijk kaartje erbij. Dank jullie wel.

Super leuk dat kaartje erbij wat persoonlijk geschreven was.

Prima, ziet er keurig uit. Blij met het artikel.

keurig op tijd, en in goede conditie ontvangen

betaling snel en goed geregeld. bestelling ook snel en in goede conditie thuis afgeleverd.

Prima, helaas was de maat niet goed!

zeer tevreden

Zeer tevreden, snel levering, zorgvuldig verpakt met kleine attentie, vind ik heel fijn. Het enig wat ik niet begrijp is, men krijgt 50% + 5 euro (dit heb ik nog nooit gezien), maar ja als dat de regels bij jullie zo zijn, dan is het maar zo. Als ik het product niet meer kan krijgen in België, ga ik graag eens kijken in Nederland. Natuurlijk moet ik dan de verzendingskosten van 4,95 erboven op betalen. Met andere woorden ben ik toch tevreden van jullie firma.

Klantenservice is prima

Afwikkeling van retourzending ging heel goed.

Snel en netjes

Zelfs een persoonlijk kaartje erbij. Top!

De broek is helaas te ruim voor mij maar alle service daaromheen was prima geregeld.

Perfecte webshop

Snelle levering. Super aardig personeel. Wordt zeer goed geholpen.

Leuk handgeschreven kaartje er bij! Heel attent!

Snelle verzending. Heel netjes en met zorg verpakt, persoonlijk berichtje erbij. Prima verzorgd.

25 Molenkade

Dussen 4271 AE