Heel leuk dat er een persoonlijk kaartje bij mijn bestelling zat!
Hi Olga, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de Florèz jeans! - Mabel
Pro-actieve communicatie en top service!
Hi Mark, Wat leuk om deze review te lezen! Bedankt voor het achterlaten en veel plezier van de items. - Mabel
Fijne webshop. Leuke trui gekocht van Studio Anneloes.
Hi Jenny, Wat fijn om je enthousiaste beoordeling te lezen. Bedankt voor het achterlaten en veel plezier van de leuke trui! - Mabel
Duidelijk mailverkeer over status bestelling. Netjes verpakt, doet toch leuk aan als je voornaam groot op de doos staat;) Ook in de verpakking nog een persoonlijk kaartje…ik hou er van. En niet minder belangrijk: heeel blij met mijn nieuwe aankoop!!!
Hi Sandra, Wat fijn dat je een prettige shopervaring hebt gehad. Bedankt voor je mooie beoordeling en hopelijk tot een volgende keer! - Mabel
Erg tevreden was netjes ingepakt
Hi Maria, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de Blazer! - Mabel
Ik shop heel veel online en heb dus veel ervaring. Ballegooyen wist mij te verrassen door de snelheid van verzenden en vriendelijkheid in de communicatie. Super!
Hi Heidi, Wat fijn om je enthousiaste beoordeling te lezen. Bedankt voor het achterlaten en veel plezier van de jeans! - Mabel
Mooie items, snelle levering en persoonlijke touch.
Hi Maartje, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de items! - Mabel
Mijn eerste ervaring met Ballegooyen is uiterst positef. Ik had een verkeerde maat besteld, even een belletje gedaan, kreeg een dame aan de telefoon die meteen een retourformulier stuurde. Het stuk geretourneerd en vandaag al bericht dat de kleinere maat onderweg is. Dit nodigt uit tot vaker hier bestellen.
Hi Hannie, Wat leuk om je enthousiaste review te lezen! Hopelijk tot een volgende keer en veel plezier van de broek! - Mabel
Maken van pakketje een persoonlijke ervaring
Hi Diana, Wat fijn om je enthousiaste beoordeling te lezen. Bedankt voor het achterlaten en veel plezier van het leuke pak! - Mabel
Snel geleverd, mooie kleding.
Hi Rianne, Wat fijn dat het pakketje snel in huis was. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de set! - Mabel
Snelle levering! Netjes verpakt met een kaartje erbij!
Hi Ilse, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de broek! - Myrthe
Hele leuke verkoopster ook die me geholpen heeft ! en goed geslaagd
Hi Barbera, Wat leuk om te horen dat je zo goed geslaagd bent. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van het Summum pak! - Myrthe
Persoonlijk, snel en goed verzorgd!
Hi Wendy, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de jeans! - Myrthe
Iedereen is heel vriendelijk en behulpzaam. Samen op zoek naar een mooie nieuwe outfit. Het is een beleving op zich om bij Ballegooijen een dagje te gaan shoppen. En maak vooral een shopafspraak, dan weet je zeker dat je met een top outfit naar buiten gaat. Super fijne winkel met heel veel keuze.
Hi Karin, Wat leuk om je enthousiaste review te lezen! Hopelijk tot een volgende keer en veel plezier van de sneakers :) - Myrthe
Ik had een bestelling gedaan. Broek was te groot. Gebeld direct gezorgd dat ik een maat kleiner kreeg.
Hi Janny, Wat fijn dat we je zo snel hebben kunnen helpen. Zodra de broek terug is sturen we gelijk de nieuwe maat naar je op! - Myrthe
Snelle levering, stevig verpakt, leuk kaartje en rolletje pepermuntjes erbij. Helemaal blij mee!
Hi Krista, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier van de armband! - Myrthe
Keurig en stevig verpakt, leuk rolletje pepermunt erbij en heel snel thuis. Goede berichtgeving over en weer!. Zeer tevreden!
Hi Marianne, Wat fijn om je enthousiaste beoordeling te lezen. Bedankt voor het achterlaten en veel plezier van de broeken! - Myrthe
Zo kan het dus ook , kaartje erbij etc ! In woord : TOP !
Hi meneer Werner, Wat leuk om deze review te lezen! Bedankt voor het achterlaten en veel plezier van de items. - Myrthe
Mijn bestelling was snel binnen. De kleding was mooi verpakt en er zat een persoonlijk kaartje bij. Erg leuk om zo op die manier je , online gekochte, artikelen binnen te krijgen.
Hi Marlies, Wat leuk dat je pakketje bijna aanvoelde als een cadeautje voor jezelf :) Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier van de items! - Myrthe
Helaas paste de schoenen niet, toch net te klein. Dus moesten ze weer terug. Nu moet je dus 5 euro betalen om te retourneren.. jammer. De schoenen in een maat groter ergens anders besteld.
Hi, Wat jammer dat je teleurgesteld bent over ons retourproces. Als je een pakket zelf op de post doet kost dit vaak €7,95. Door Returnista te gebruiken proberen we je tegemoet te komen, waardoor je €5,50 in plaats van €7,95 betaald, wij nemen dan de overige kosten op ons. Bedankt voor het achterlaten van je feedback, hier leren wij graag van. Hopelijk kunnen we je in de toekomst nog eens blij maken met mode en onze service :) - Myrthe
Ballegooyen-Mode is voor mij een prettige modezaak : mijn aankopen doe ik veelal via de website van Ballegooyen-Mode in Dussen: goede kledingzaak met zeer prettige medewerkers en voor mij aangename klantenservice.
Hi Marion, Wat leuk dat we je nog steeds blij kunnen maken met mode. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de kleding! - Myrthe
Mooie merken snel geleverd en leuk met persoonlijk kaartje erbij!!
Hi Eveline, Wat fijn dat je bestelde Summum items snel in huis waren. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de items! - Myrthe
Snelle levering met leuk kaartje erbij
Hi, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van het jasje! - Myrthe
snelle verzending en afhandeling retouren
Hi Angelique, Wat fijn dat je je bestelde item snel in huis had en wij deze ook weer snel retour voor je konden verwerken. Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling en hopelijk tot een volgende keer! - Myrthe
De service was goed en vriendelijk. Het werd ook snel verzonden.
Hi Marina, Wat leuk dat je My Jewellery bij ons hebt geshopt. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van het horloge! - Myrthe