Filter

Heel leuk dat er een persoonlijk kaartje bij mijn bestelling zat!

Ouderwets goede service!

Pro-actieve communicatie en top service!

Fijne webshop. Leuke trui gekocht van Studio Anneloes.

Top service!

Duidelijk mailverkeer over status bestelling. Netjes verpakt, doet toch leuk aan als je voornaam groot op de doos staat;) Ook in de verpakking nog een persoonlijk kaartje…ik hou er van. En niet minder belangrijk: heeel blij met mijn nieuwe aankoop!!!

Erg tevreden was netjes ingepakt

Verrast door zoveel vriendelijkheid

Ik shop heel veel online en heb dus veel ervaring. Ballegooyen wist mij te verrassen door de snelheid van verzenden en vriendelijkheid in de communicatie. Super!

Klantvriendelijk

Mooie items, snelle levering en persoonlijke touch.

Alleen maar positief

Mijn eerste ervaring met Ballegooyen is uiterst positef. Ik had een verkeerde maat besteld, even een belletje gedaan, kreeg een dame aan de telefoon die meteen een retourformulier stuurde. Het stuk geretourneerd en vandaag al bericht dat de kleinere maat onderweg is. Dit nodigt uit tot vaker hier bestellen.

snelle levering en klantvriendelijk

Maken van pakketje een persoonlijke ervaring

Snel geleverd, mooie kleding.

Prima!!!

Snelle levering! Netjes verpakt met een kaartje erbij!

Ben super leuk geslaagd en een mooi pak gekocht van summum

Hele leuke verkoopster ook die me geholpen heeft ! en goed geslaagd

Perfect!

Persoonlijk, snel en goed verzorgd!

Snelle levering, veel keuze en top verkopers

Iedereen is heel vriendelijk en behulpzaam. Samen op zoek naar een mooie nieuwe outfit. Het is een beleving op zich om bij Ballegooijen een dagje te gaan shoppen. En maak vooral een shopafspraak, dan weet je zeker dat je met een top outfit naar buiten gaat. Super fijne winkel met heel veel keuze.

Super klantvriendelijk

Ik had een bestelling gedaan. Broek was te groot. Gebeld direct gezorgd dat ik een maat kleiner kreeg.

Snelle levering, stevig verpakt, leuk kaartje en rolletje pepermuntjes erbij. Helemaal blij mee!

Heel netjes en zeer snel!

Keurig en stevig verpakt, leuk rolletje pepermunt erbij en heel snel thuis. Goede berichtgeving over en weer!. Zeer tevreden!

Vlotte en klantgerichte service online

Zo kan het dus ook , kaartje erbij etc ! In woord : TOP !

Erg goede ervaring

Mijn bestelling was snel binnen. De kleding was mooi verpakt en er zat een persoonlijk kaartje bij. Erg leuk om zo op die manier je , online gekochte, artikelen binnen te krijgen.

Jammer dat je 5 euro moet betalen om te retourneren

Helaas paste de schoenen niet, toch net te klein. Dus moesten ze weer terug. Nu moet je dus 5 euro betalen om te retourneren.. jammer. De schoenen in een maat groter ergens anders besteld.

Prettig

Ballegooyen-Mode is voor mij een prettige modezaak : mijn aankopen doe ik veelal via de website van Ballegooyen-Mode in Dussen: goede kledingzaak met zeer prettige medewerkers en voor mij aangename klantenservice.

Mooie merken snel geleverd en leuk met persoonlijk kaartje erbij!!

Volledig naar verwachting

Snelle levering met leuk kaartje erbij

snelle verzending en afhandeling retouren

Goede service snelle verzending

De service was goed en vriendelijk. Het werd ook snel verzonden.

25 Molenkade

Dussen 4271 AE