Snel en netjes afgeleverd
Hi Franchette, Wat fijn dat je je bestelde item snel in huis had. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van het shirt! - Myrthe
Altijd is de bestelling met zorg verpakt én een handgeschreven kaartje Dat geeft een gevoel alsof je persoonlijk geholpen bent
Hi Willie, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de items! - Myrthe
Mijn schoenen waren héél netjes ingepakt en er stak zelfs een persoonlijke, handgeschreven boodschap bij. Snelle en vlotte verzending!
Hi Isabelle, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier ervan! - Myrthe
Snelle levering en super mooi verpakt. Aanrader
Hi Monique, Wat fijn dat je tevreden bent over onze service! Veel plezier van je PME Legend overhemd! - Amber
Voor het eerst online bij jullie besteld. Vroeger kwam ik bij u in de winkel, vanwege de afstand nu niet meer. En het is net zo goed! Leuk een kaartje in de persoonlijke doos. Hier krijg ik een glimlach van
Hi Monique, Wat fijn om te horen dat je online net zo'n goede ervaring hebt als bij ons in de winkel! Bedankt voor het mooie compliment! Veel plezier van je mooie Lofty Manner blouse! - Amber
Prachtig vest van State of Art gekocht voor mijn man. Past prima. En de verzending was supersnel. Aanrader deze winkel.
Hi Nikki, Wat fijn dat je zo'n goede stopervaring hebt gehad. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van het vest! - Myrthe
Heel klantvriendelijk!
Hi Eelke, Wat fijn dat we je blouse nog hebben kunnen ruilen voor een maat die je beter past. Bedankt voor het achterlaten van je mooie beoordeling en veel plezier van de blouse! - Myrthe
ruime keuze. snelle levering en netjes verpakt.
Hi Marijke, Wat fijn dat je het rokje snel in huis had. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier ervan! - Myrthe
Goede service.
Hi mevrouw Scherpenzeel, Wat fijn dat ondanks de vertraging van uw pakketje, u de service als goed heeft ervaren. Bedankt voor u mooie beoordeling en veel plezier van de pantalon! - Myrthe
Dames hebben hun best gedaan om een vestje voor me te regelen waar ik wat vragen over had en dit heel netjes voor mij gedaan. Helaas was vestje te groot, maar ze hebben me aan alle kanten geholpen. Was het overal maar zo prettig geregeld!
Hi Mascha, Wat super fijn om te horen dat je zo fijn bent geholpen. Bedankt voor je mooie beoordeling en hopelijk tot een volgende keer! - Myrthe
Goede website, snelle klantenservice en het persoonlijke pakketje met m’n naam erop en een handgeschreven briefje erin maakte het compleet.
Hi Liset, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de Geisha items! - Myrthe
Lief handgeschreven kaartje erbij. Met zorg verpakt en prachtige product.
Hi Josien, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier van het vest! - Myrthe
Snel
Hi Sophia, Wat fijn dat je het By-Bar shirt snel in huis had. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier ervan! - Myrthe
Online iets gekocht, super snel verzonden en netjes ingepakt De prijs van de broek was ook aangenaam
Hi Silvia, Wat fijn dat je de Tramontana broek snel in huis had. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier ervan! - Myrthe
Smaakvolle kleding Voor ieder wat wils
Hi Rinske, Wat fijn dat je goed geslaagd bent op onze website. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de jumpsuit! - Myrthe
Heel snelle en correcte levering zelfs in het buitenland.. Top
Hi Sabine, Wat fijn dat ondanks je in België woont, het pakketje snel was bezorgd. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de trui! - Myrthe
Niets aan toe te voegen, fijne winkel, ookvoor je online bestelling.
Hi Marlies, Wat fijn dat je zowel een goede winkel en webshop ervaring hebt gehad. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de items! - Myrthe
Geleverd en gehouden met een alleraardigst kaartje
Hi, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de broek! - Myrthe
Goede prijzen en snelle levering! Ook mooi verpakt omdat het kledingstuk een cadeau was!
Hi Nelleke, Wat fijn dat je je bestelde item snel in huis had. Bedankt voor je mooie beoordeling en hopelijk weer tot een volgende keer! - Myrthe
Leuke online winkel met leuke merken. Leuke collectie. Leuke stylingtips. Goede service. Regelmatig mooie aanbiedingen. Bestelling tip top in orde. Klein minpuntje vond ik de retourkosten van bijna 6 euro
Hi Neeltje, Wat fijn dat je toch een fijne ervaring hebt gehad, ondanks de retourkosten. Bedankt voor je mooie beoordeling en hopelijk een volgende keer beter! - Myrthe
Hele fijne communicatie, snelle levering en leuk verpakt!
Hi Nancy, Wat leuk om je enthousiaste review te lezen! Bedankt voor het achterlaten en veel plezier van de blouse :) - Myrthe
Hi Gerrit, Wat fijn dat je je pakketje snel in huis had. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de trui! - Myrthe
Duidelijk en snel. Ziet er professioneel uit Goed verpakt, voor herhaling vatbaar wat mij betreft
Hi Ilona, Wat fijn om je enthousiaste review te lezen. Bedankt voor het achterlaten en veel plezier van de blazer! - Myrthe
Perfecte vriendelijke service en uitstekende producten.
Hi Mart, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de items! - Myrthe
Ondanks dat besteld item niet meer in voorraad was, ben ik heel tevreden. Aankoop bedrag snel retour ontvangen.
Hi Germaine, Wat jammer dat het POM gilet niet meer leverbaar was! Toch bedankt voor je mooie beoordeling en hopelijk een volgende keer beter. - Myrthe