Mijn bestelling werd snel geleverd en was mooi ingepakt. Verder zat er een persoonlijk geschreven kaartje bij, erg leuk.
Hi Annick, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen! Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier met je Lofty Manner jurk! - Amber
snelle levering en fijn dat je achteraf kunt betalen
Hi Ineke, Wat fijn om je positieve beoordeling te lezen. Bedankt voor het achterlaten en veel plezier van de mooie Yaya blouse! - Myrthe
Mooie trui, toch heb ik m liever een maat kleiner nl maat m ...uitverkocht helaas, ik kijk verder na een maat m...anders wil ik deze behouden.
Hi Geraldine, We hebben alleen nog maat XXL op voorraad en deze wordt helaas ook niet meer geleverd in maat M. Bedankt voor het achterlaten van je mooie beoordeling! - Myrthe
Kleding netjes verpakt en op tijd bezorgt
Hi Nicole, Wat fijn dat je je bestelling snel in huis had. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de mooie Yaya blouse! - Myrthe
Netjes verpakt. Duurde wel wat lang maar begreep dat er een storing was geweest.
Hi Bettina, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de service ondanks de storing! Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je Summum blouse! - Amber
Netjes geleverd met persoonlijke boodschap
Hi Monique, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de coltrui! - Myrthe
Nette levering en gemakkelijk tegen betaling retour kunnen sturen.
Hi Elsina, Wat fijn dat je je pakketjes snel in huis had! Hopelijk bevalt het andere model van de cargo broek, anders horen we het graag :) - Myrthe
Prima en altijd nestjes verzorgd
Hi Annelies, Wat fijn om je enthousiaste beoordeling te lezen, bedankt voor het achterlaten en veel plezier van de &Co trui! - Myrthe
Snelle service, mooi verstuurd.
Hi Ans, Wat fijn dat jouw bestelde broek snel in huis was. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de Yaya broek! - Myrthe
Hi Stini, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over je ontvangen bestelling. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de trui! - Myrthe
Goede en snelle levering.alles was goed.
Hi Mia, Wat fijn dat je bestelde items snel in huis waren. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van je aankopen! - Myrthe
Ik loop op dit moment met krukken En kon toch goed winkelen met de hulp van de verkoopster was heel prettig
Hi Mia, Wat fijn dat je toch nog fijn hebt kunnen shoppen met hulp van onze adviseuse. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van je aankopen! - Myrthe
Shirt was te klein, heel makkelijk te ruilen. Er wordt gelijk gereageerd en geregeld
Hi Kim, Wat fijn dat we je snel konden helpen aan een andere maat. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van het leuke shirt! - Myrthe
Geen verbetering mogelijk, alles perfect
Hi Joop, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je ontvangen bestelling. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de sokken! - Myrthe
Dat is nog eens leuk om een bestelling te ontvangen. Leuk ingepakt en met een handgeschreven briefje erbij.
Hi Katinka, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van het gilet! - Myrthe
Zeer vlotte levering leuke site En wat ik vooral leuk vond was mijn naam op de verpakking doos ..en goed verpakt Kom zeker terug .
Hi Alexandra, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je mooie review en veel plezier van de trui! - Myrthe
Bestelling super snel ontvangen, helaas was de maat net goed maar bedrag werd ook super snel terug gestort, hou ik van. Inmiddels weer een nieuwe bestelling gedaan, hopelijk past dit model mij beter.
Hi Simone, Wat fijn dat het bestellen bij ons zo goed voor je is bevallen. Hopelijk bevalt het lederlook model je beter! - Myrthe
Top,snelle verzending Helaas door dhl in de regen neergelegd,geen beschadiging artikel gelukkig
Hi Hinke, Wat fijn dat je je bestelde Vila top snel geleverd hebt gekregen. Bedankt voor het doorgeven dat je levering in de regen lag, dit gaan wij zeker doorgeven aan DHL. Veel plezier van de mooie blouse! - Myrthe
Snelle bezorging, mijn nieuwe winterjas was goed ingepakt en een lief kaartje erbij!
Hi Lynn, Wat fijn dat je blij bent met je bestelde jas. Bedankt voor je mooie review en veel plezier van de jas! - Myrthe
Broek besteld en betaald. Na enkele dagen zie ik op mijn bankrekening dat het bedrag is teruggestort. Geen berichtje hierover ontvangen. Zelf de conclusie getrokken dat de broek niet meer leverbaar is.
Hi Marjo, Ik zie dat de broek helaas inderdaad niet meer op voorraad was. Normaal gesproken proberen we zo snel mogelijk contact op te nemen, maar dat is per ongeluk niet goed verwerkt. Mijn oprechte excuses voor het ongemak! - Myrthe
Mooie trui goede kwaliteit
Hi Monique, Fijn dat je je pakketje snel in huis had. Bedankt voor je review en veel plezier van de mooie kobalt trui! - Myrthe
Hele fijne webshop en mooie merken. Voor herhaling vatbaar!
Hi Elmie, Wat fijn om jouw enthousiaste review te lezen. Bedankt voor het achterlaten en veel plezier van de trui! - Myrthe
Ben heel tevreden ,met de bestelling simpel en goed geregeld helemaal top
Hi Margo, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling! Bedankt voor de positieve beoordeling en veel plezier van je PME Legend Jack! - Amber
Het zag er als een cadeautje uit Toen ik het uit ging pakken Leuk kaartje met berichtje met je naam En het artikel is nog goed ook
Hi Ank, Wat leuk om te horen dat je het pakket hebt ontvangen als een cadeautje! Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier van je EsQualo short! - Amber
Mooi hemdje en snelle service
Hi Jolanda, Wat fijn dat je je pakketje snel hebt ontvangen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de top! - Myrthe