Filter

Mooi verpakt en de broek is prachtig, heel blij mee

Snelle service, persoonlijk geadresseerd en een zelf geschreven briefje bij de bestelling. Hoe leuk! Kom er zeker terug

Keurig afgehandeld allemaal

Had het heel snel binnen keurig verpakt met een briefje erbij

Keurig afgehandeld allemaal

Had het heel snel binnen keurig verpakt met een briefje erbij

Netjes vlot geleverd maar teleurgesteld dat ik moest betalen voor het retourneren

Weet niet

Heb de trui nog niet binnen,dus ik weet het nog niet.

Zeer goede ervaring

Prima service en uitstekend telefonisch contact. Maat werd direct omgeruild en paar dagen later had ik die al in huis.

Personeel was vriendelijk

Maar de broek korter maken , voor euro 7,50 vind ik niet juist heb ik altijd gratis gehad , !!!!! Groet Mevr Davids Vos .

Ik heb het nog niet binnen

Nog geen ervaring

Voelt als een cadeautje voor jezelf

Fijne webshop. Super netjes verpakt zodat het ook echt voelt als een cadeautje voor jezelf. Ook een leuk persoonlijk kaartje gekregen. Top ! Ik zal hier zeker vaker bestellen

Fijne en goede service

Snelle levering! Goede online communicatie. Een super leuke verpakking netjes met mijn naam gericht.En een mooi kaartje met persoonlijk geschreven tekst..Dat kan ik echt waarderen. Gr Sophie Verschuur Woerden.

Betrouwbare webshop

Snel binnen en heel goed verpakt, ik had nog wat punten staan omdat ik ook wel eens in de winkel komt. Bij opmerking had ik dat aangegeven. En zij hebben zelf contact op genomen. Is het vest naar u In. En de punten werden later afgetrokken. Heel erg bedankt voor alles.

Makkelijk en snel

Fijne winkel, snelle levering en met een lieve persoonlijke kattebelletje maakt het ondanks online shoppen toch persoonlijk

Ontzettend leuk en attent om een nieuwe klant met een persoonlijk briefje te verwelkomen! Daar zouden meerdere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen. Hartelijk dank!

25 Molenkade

Dussen 4271 AE