Filter

Ongekend service!

Snelle verzending, vriendelijke klantenservice, reageren snel. Geweldig!

Snelle en correcte levering . Met liefde en zorg ingepakt en leuk persoonlijk gemaakt met een kaartje en snoeprolletje met de naam van de zaak . Zeer verzorgd .

Supersnelle levering en attent

De levering was erg snel en er zat een rolletje pepermunt bij en een persoonlijke kaartje waarin ze mij veel plezier wensten met de schoenen. Super attent!

Ik werd op de hoogte gehouden dat het pakket vertraagd was en geleverd zou worden!

Pme legende t shirt

Alles was goed snelle levering geen aanmerkingen

Goede snelle online service

Snelle levering en zeer klantvriendelijk

Item binnen 24 uur geleverd. Fijn telefonisch contact en leuk kaartje en kleinigheidje bij afgeleverde pakket. Een aanrader.

super bedrijf

kreeg antwoord op alle vragen over mijn levering en dito bestellingsdienst dhl die ik slecht vind maar daar kunnen zij niets aan doen...helaas kun je tegenwoordig geen goede hsh bezorgingsdienst meer vinden

Slecht met DHL

Graag een andere koerier DHL is ronduit slecht terwijl je thuis of aanwezig zeggen/schrijven ze niemand aanwezig of adres onvindbaar.

Niet te vreden

Wat ik besteld had,was er niet. Niet de moeite gedaan om in de andere winkels na te vragen. Waardeloos.

Keurig

De levering was de volgende dag, mooi verpakt in een doos met de kleding in een dun papiertje. En een persoonlijk kaartje erbij. Alsof ik een cadeautje kreeg.

snelle,goede levering met persoonlijke touch.....super

Fijne webshop Pakket altijd snel geleverd en de persoonlijke noot die erbij is vind ik super Als klant wordt je dan zeer gewaardeerd....zo ervaar ik het Reden om nog een volgende keer de site te bezoeken en te bestellen Ga zo door..

Fijne online shop ervaring

Veel keuze en zeer snelle levering. Fijne aanbieding.

Nou het bestelde artikel kon niet geleverd worden was er gewoon niet.

Stond gewoon op de site zou de volgende dag bezorgd worden.Maar kreeg uiteindelijk de volgende dag bericht dat het er niet meer was en dat ze het geld zouden terug storten.

Zoals ik het graag zie

Duidelijke site. Snelle levering. Item goed en mooi verpakt met persoonlijk kaartje erbij. Daar word je blij van!

De bestelling volgde vlot ! ( en persoonlijk )

Heb ik al beschreven

Goed, goedkoop, snel, en met een persoonlijk geschreven briefje er bij, leuk!

snel en correct

Persoonlijke levering

Supersnelle levering!

Heel blij met mijn aankoop!

Vlotte levering met een persoonlijke boodschap er in! Superleuk!

Prima webshop!

Helemaal tevreden

Snel en keurig verpakt verzonden

Perfect gaat heel goed.

Complimenten zo verzorgd ingepakt, handgeschreven kaartje met veel plezier ermee en een rolletje pepermunt.

Snelle levering en scherpe prijs

Top ervaring

Prima shop ervaring

Mooi product tegen een prima prijs. Snelle levering, top.

Retourneren kan beter

Levering snel en netjes Retourneren in winkel kan beter vind ik, ik had 2 verschillende jurken online gekocht en wilde er 1 retourneren in de winkel. Echt super vriendelijk personeel hoor maar ik zei gelijk dat ik het raar vind dat ze niet in de zak keken welke jurk ik terug bracht, ik kreeg ook geen standaard retourbewijs mee waar bedrag opstond, dus vroeg ik hierom. Wederom geen bedrag of welke jurk ik terug gebracht had, maar dat hoefde niet zei ze. Met gevolg dat ik gelijk had, en bericht kreeg dat de goedkoopste jurk terug betaald zou worden terwijl ik de duurste had geretourneerd. Toen ik belde hadden ze het zelf al wel ontdekt en herstelt, maar ik vind de werkwijze duidelijker zou kunnen. Verder en super mooie zaak met vriendelijk personeel waar ik zeker terug kom. Groet Rikie

25 Molenkade

Dussen 4271 AE