Fantastische pantalon ontvangen, gelijk 1 dag na bestelling. Mooi verpakt met persoonlijke aanhef op adres en een lekkere versnapering in de doos. Hartstikke blij mee!!
Hi Maria, Dankjewel voor je enthousiaste review, fijn om te lezen dat alles naar wens was. Veel plezier met de mooie pantalon! - Lisanne
Vlotte bestelling en dat handgeschreven briefje maakte het een cadeautje.
Hi Jacqueline, Wat leuk om te lezen dat onze persoonlijke touch is opgevallen en word gewaardeerd. Heel veel plezier met de leuke yaya top! - Lisanne
Snelle goede en nette aflevering.
Hi Chantal, Wat leuk om te lezen dat de verzending snel is aangekomen en goed is bevallen! Heel veel plezier van de mooie pantalon! - Lisanne
Vind wel dat omdat het stuk is en ik het terug stuur vervelend dat ik de verzendkosten betaal.
Hi Maris, Mijn oprechte excuses dat het broekje al kapot was, hier krijgen onze klanten uiteraard altijd een gratis retourlabel voor als ze contact met ons opnemen. Als je je naam rekeninghouder en rekeningnummer door zou willen sturen naar [email protected] dan vergoeden we graag de retourkosten voor je! - Myrthe :)
Vlotte levering Netjes ingepakt Met zorg opgestuurd Wordt zeer gewaardeerd voor als ik iets wil om jullie website te bezoeken Ga vooral zo door Een tevreden klant
Hi Anja, Wat leuk om je enthousiaste review te lezen! ;) Veel plezier de mooie YAYA top! - Mabel
Van begin tot eind uitstekend
Hi Peter, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier van het mooie Cast Iron T-shirt! - Mabel
Super en zeker voor herhaling vatbaar
Hi Patricia, Bedankt voor de positieve review, heel veel plezier van de mooie Lofty Manner items! - Mabel
Bestelling netjes in een stevige doos ingepakt met een vriendelijk briefje.
Hi Hanny, Dankjewel voor de leuke review, fijn om te lezen dat de bestelling goed is aangekomen. Heel veel plezier van de mooie items! - Lisanne
Een rekbare riem zonder gaatjes, dat past altijd. De gevlochte structuur ziet er keurig uit.
Hi Ruud, Dankjewel voor de positieve review, heel veel plezier van de mooie riem! - Lisanne
Mooi op de hoogte gehouden wanneer het pakketje werd bezorgd, daar bij uitstekend verpakt en leuk persoonlijk kaartje. Kleding welke geleverd is voldoet aan specificaties op de website, goede kwaliteit. Aanrader om hier kleding te bestellen
Hi Jikky, Bedankt voor je leuke review, erg leuk dat het zo goed is bevallen. Verder heel veel plezier van de mooie broek! - Lisanne
Kleine tip. Truitjes zaten best in een grote doos en die kwam ook redelijk beschadigd aan. Maar alles verder top top. Leuk briefje erbij.
Hi Ingrid, Dankjewel voor de tip, wij nemen dit mee. Het is wel leuk om te lezen dat onze persoonlijke touch toch is opgevallen, heel veel plezier van het Circle of Trust item! - Lisanne
Snelle levering, prima kwaliteit!
Hi Jantje, Bedankt voor je leuke review, heel veel plezier van het PME shirt! - Lisanne
Ben uiterst tevreden. snelle levering. netjes verpakt. geen aanmerkingen
Hi mevrouw Hup, Bedankt voor uw positieve review, heel veel plezier van de Frank Walder blouse! - Lisanne
Overzichtelijke website, snelle levering. Prima dus!
Hi Sya, Dankjewel voor de positieve review, heel veel plezier van de mooie Summum broek! - Lisanne
Mooie kleding; veel keuze en snelle service
Hi Marly, Leuk om je positieve review te lezen. Heel veel plezier van de mooie Jansen Amsterdam jurk! - Lisanne
Snel verzonden, netjes (en leuk) verpakt
Hi Wendy, Wat leuk dat onze persoonlijke touch is opgevallen, heel veel plezier van de mooie jurk! - Lisanne
Fijne snelle levering. Goed product!
Hi meneer Buurman, Dankjewel voor de leuke review en wat fijn dat het items snel is geleverd. Heel veel plezier van het mooie colbert! - Lisanne
Topwinkel!! Heel tevreden belg☆☆☆☆☆
Hi Ronny, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent geweest met de online winkel! Heel veel plezier van de mooie PME items! - Lisanne
Bestelling snel ontvangen met een persoonlijk kaartje erbij, leuk om zo het pakket te ontvangen.
Hi Claudia, Wat leuk om zo'n positieve beoordeling te lezen! Bedankt voor de leuke beoordeling! Veel plezier van je leuke Lofty Manner set! - Amber
Na online bestelling razendsnel geleverd met leuk persoonlijk briefje erbij. Keurig netjes, deugdelijk en feestelijk verpakt.
Hi, Bedankt voor de positieve beoordeling en wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen! Veel plezier van je YAYA blouse1 - Amber
Heel goede communicatie met klant!!!
Hi Bianca, Wat ontzettend vervelend dat je pakket niet is bezorgd door DHL. DHL geeft in de track & trace aan dat het adres niet juist was en dat ze daardoor het pakket niet konden bezorgen. Zou je je juiste adres aan ons kunnen bevestigen aan [email protected]? Dan zorgen we ervoor dat als het pakket weer terug is bij ons, dat we het weer opnieuw naar je opsturen. Ik hoor graag van je! :) - Myrthe
Original recension
Ik heb een bestelling gedaan en thuis laten bezorgen maar nog niets ontvangen. Het is met DHL verstuurd die zeggen dat het terug is naar jullie ?????
Voor het eerst hier een aankoop gedaan, kleding snel geleverd, met een persoonlijk kaartje in de keurige verpakking, ik ben zeer tevreden over de service
Hi Mevrouw der Wilt, Wat leuk om je enthousiaste review te lezen over onze persoonlijke toch! Heel veel draagplezier van de mooie EsQualo jumpusuit en bedankt voor de fijne review! - Mabel
Snelle verzending en netjes ingepakt.
Hi Madelief, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier van de YAYA Jurk! - Mabel
Top, snelle service, mooi produkt en lief kaartje
Hi Anne, Bedankt voor je enthousiaste review! Veel plezier van de mooie YAYA blouse! - Mabel
Al meerdere malen daar wat gekocht en als ik bel voor advies erg klantvriendelijk. De levering is snel en bevalt het niet is het retourneren ook makkelijk. Fijne winkel om online te shoppen en prachtige artikelen.
Hi Kim, Bedankt voor je enthousiaste review! Wij zijn blij dat we je snel en goed hebben kunnen helpen. Veel plezier van de mooie Anneloes broek! - Mabel