Makkelijk en overzichtelijk en een snelle levering!

Perfecte site!

Prima klantenservice

M'n bestelling was vertraagd en VT Mode heeft dit telefonisch na gebeld om het vervolg toe te lichten.

Zeer tevreden.

Makkelijke site om te bestelen.Snel levering,goed verpakt,op tijd geleverd.

Alles prima geregeld!

Alles prima geregeld!

Mooie kleding, super leuk, vriendelijk personeel. Echt top.

Snel pakket ontvangen.

Vriendelijk, hulpvaardig, netjes.

Item netjes en zorgvuldig verpakt. Bestselling was snel verzonden (precies zoals aangegeven op de site). Zat ook een leuk kaartje bij.

Snelle verzending en artikel als cadeautje verpakt, feest om te ontvangen en uit te pakken!

Snelle levering met een persoonlijk berichtje

Snelle levering met een persoonlijk berichtje

Goed bedrijf

Product goed volgens afsprak afgeleverd,

Snelle levering zoals beloofd

Snelle verzending

Snelle verzending. Zeer tevreden.

Snelle levering. Keurig ingepakt. Top!

Uitstekend.

Super vriendelijke en fijne shopervaring

Mijn maat was er niet meer tijdens bezoek aan winkel in Weert. Er werd spontaan aangebonden om het kledingstuk te bestellen en gratis te verzenden. Ik werd gebeld, gemaild en enkele dagen later had ik de bestelling thuis. Zalig toch ! ☺️

Netjes

Super, mooi verpakt en snel geleverd.

Snelle levering!!

Super snelle levering en retour

Super snelle levering en ook keurig verpakt met persoonlijk kaartje erbij. Helaas was de broek niet als verwacht dus terug gestuurd. Heel makkelijk en kosteloos. Binnen 2 dagen had ik het geld weer op m’n rekening. Ik shop de volgende keer weer graag bij jullie!

Keurig netjes verzorgd

Echt een kadootje om uit te pakken. Heel netjes verzorgd. En een handgeschreven kaartje erbij, wat het net wat persoonlijker maakt. Een aanrader.

Top correct snel duidelijk klasse !!

VT TOPPERS

Snel en makkelijk

Alles verliep volgens plan en ik ben heel blij met mijn nieuwe broek.

Goede en snelle levering

Maat was te klein, winkel gebeld en kon daar ruilen voor een maat groter. Super geholpen en zeer vriendelijke medewerker

Perfecte afhandeling en snelle levering!!!

De bestelde goederen waren netjes en leuk verpakt!!! Snelle levering.

Prima levering

Snelle levering top

Fijne snelle levering

Top!!

Muntpromenade 12

6001 EH Weert

Over VT Mode

Vanaf 1970 is VT Mode een begrip in Weert. Toosje en Bert van Lierop verkochten de eerste bekende jeanslabels. Nu staan Dennis, Tommy, Lilian en Eric aan het roer en telt de VT Mode winkel een oppervlakte van 750m2. We hebben een ruime collectie dameskleding, herenmode en schoenen, in een mix van meer dan 50 merken. VT Mode heeft een passende slogan waarin iedereen zich kan vinden: “just de perfect mix of cool brands”. Continu vernieuwen en innoveren maakt het een avontuur om ook eens binnen te stappen bij onze fysieke kledingwinkel in Weert. De service, het advies en vooral de gezelligheid staat bij VT Mode op een belangrijke plek. Deze service wordt natuurlijk ook in de webshop op een fijne manier nagestreefd! VT Mode is ontstaan uit een echte passie voor mode. En dat zie je terug! Voor elk moment bieden we de mooiste dames- en herenkleding. Van feestelijke jurken voor dames tot stoere jeans voor heren. En dat ook nog eens van bekende merken zoals G-Star Raw, Scotch & Soda, PME Legend, Geisha, Fabienne Chapot, Yaya en meer! Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie schoenen.