Zeer vriendelijke en snelle service

Snelle reactie via de mail en retour goed en snel verwerkt

Zeer vlot

Vlugge verzending

Super winkel, toppie personeel, super goede service.

Top winkel.

Colis finalement reçu !

Après quelques complications pour la livraison de mon colis, j'ai contacté directement VT mode qui a été très attentif, réactif et bienveillant vis-à-vis de mon cas. Le colis est finalement arrivé avec un peu de retard mais tout est conforme et très bien emballé ! Merci, et à bientôt (sans problèmes)

Supersnel geleverd!

Ik heb mijn pakket snel ontvangen

Mooie collectie, maar best niet online bestellen o.w.v. verzendingskosten bij het terugsturen.

Leuke schoenenkeuze. Ik keek erg uit naar mijn sneakers van New Balance. Jammer dat ze te klein waren en ik ze moest terugsturen. Toen pas kwam ik te weten dat de verzendingskosten niet inbegrepen waren. Wel jammer dat er 10 euro bovenop moest betalen, vanuit Belgïe. Dat heeft er voor gezorgd dat ik niet opnieuw bij jullie besteld heb. :-(

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering ! Schoen voldoet aan de verwachting zoals afgebeeld in de webshop.

Snelle en persoonlijke levering dmv het kaartje

Bijzonder nette levering...persoonlijk...

was top!,

Snelle levering, besteld andere dag ontvangen

eerste bestelling

vond het heel netjes verpakt met een leuk kaartje erbij! En vaak bericht waar m’n pakket was. Dus ja top eigenlijk

De totale beleving was prima

zie hier boven

Fijne service

Snel en netjes verstuurd met persoonlijke boodschap.

Super snel

Mijn bestelling was super snel binnen en precies zoals ik had verwacht!

Uitstekende service!!

Ik bestelde mijn jas en een paar uur later werd hij door personeel aan huis bezorgd. Dat is toch SUPER SERVICE. Indien retour zouden ze hem ook weer ophalen. Waar vind je dit nog?!?

Hele snelle en goede service!

Voor de eerste keer bij VT mode een broek besteld, deze was de volgende werkdag al in huis. Helaas was de broek niet naar wens. In het pakket vond ik het retourformulier en de retoursticker. De broek dus makkelijk retour gestuurd. De volgende dag had ik alweer een mail dat het pakketje weer bij VT mode was aangekomen. Zeker niet de laatste keer dat ik iets bij VT mode heb besteld! Hele snelle en nette service!

Snel & netjes verzonden

Snel verzonden, goed verpakt. Helaas niet mijn maat, met bijgesloten retourlabel en bijgevoegde regels t.a.v. retourneren eenvoudig teruggezonden.

Super snelle service

Mooi jas en snel geleverd

Makkelijk om te ruilen Keurig verpakt Goede kwaliteit

Uitstekende service

Zeer snelle reactie op vragen en zéér snelle levering van de bestelde artikelen

Zeer nette afhandeling

Snelle bezorging en prachtig verpakt, heel tevreden met mijn vest!

Klasse!

Topmerken vriendelijk scherp geprijsd. Winkel mer kwaliteit van weleer.

Zeer tevreden!

Bestelling keurig in orde en vlot geleverd.

Super snel en mooi verpakt

Super snel en mooi verpakt

Bestellingen worden altijd snel en netjes verpakt geleverd

Bestellingen worden altijd snel en netjes verpakt geleverd.

Muntpromenade 12

6001 EH Weert

Over VT Mode

Vanaf 1970 is VT Mode een begrip in Weert. Toosje en Bert van Lierop verkochten de eerste bekende jeanslabels. Nu staan Dennis, Tommy, Lilian en Eric aan het roer en telt de VT Mode winkel een oppervlakte van 750m2. We hebben een ruime collectie dameskleding, herenmode en schoenen, in een mix van meer dan 50 merken. VT Mode heeft een passende slogan waarin iedereen zich kan vinden: “just de perfect mix of cool brands”. Continu vernieuwen en innoveren maakt het een avontuur om ook eens binnen te stappen bij onze fysieke kledingwinkel in Weert. De service, het advies en vooral de gezelligheid staat bij VT Mode op een belangrijke plek. Deze service wordt natuurlijk ook in de webshop op een fijne manier nagestreefd! VT Mode is ontstaan uit een echte passie voor mode. En dat zie je terug! Voor elk moment bieden we de mooiste dames- en herenkleding. Van feestelijke jurken voor dames tot stoere jeans voor heren. En dat ook nog eens van bekende merken zoals G-Star Raw, Scotch & Soda, PME Legend, Geisha, Fabienne Chapot, Yaya en meer! Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie schoenen.