Super snel geleverd

Heel tevreden, goed en netjes verzorgd!

Zeer fijne betrouwbare online winkel

Bij het open maken krijg je al een zeer positief gevoel, er is zorg en aandacht aan besteed….mooi ingepakt met attent kaartje erbij van de medewerker. Wat ik ook écht als zeer positief heb ervaren is dat er al een kant en klaar retourlabel bij zit, je hoeft als klant geen enkele moeite te doen om retour labels uit te printen of zelf te schrijven.

Supermooie site

Je wordt goed op de hoogte gehouden. En een hele snelle levering.En heel goed ingepakt!

Snel en betrouwbaar

Wederom Super!

Snelle levering mooi ingepakt, goede service!!

Duidelijke webshop

Snelle bezorging en een persoonlijke touch.

Best in town! Snelle service en altijd vriendelijk. Eerlijk advies en een steeds wisselende leuke collectie.

Verrassend

Cadeautje om uit te pakken!

Snelle service en leuk ingepakt.

Super en goed advies

De dame waar ik contact mee had was erg behulpzaam en ze zocht naar een goede oplossing.

Snelle levering in verzorgd pakket

alles was in orde

Alles oké

Bestelling was er supersnel. Mooi ingepakt met n kaartje erbij.

Prima verzorgde levering

Snel en volledig, en keurig verpakt

Super snelle levering

Super snelle en beetje levering

Keurige, snelle en betrouwbare leverring

Heel fijn hoe netjes de spullen zijn ingepakt en er weinig handelingen nodig zijn voor een retour omdat alles al aanwezig is. Heel fijn winkelen waarbij je thuis rustig kunt overdenken of het bestelde artikel iets is voor jou.

Snelle levering en mooi verpakt

Product was mooi verpakt!

super snelle levering

mijn trui werd supersnel geleverd! geweldig verpakt! met een leuke kaart erbij! ik ga vaker bestellen in jullie winkel!

Top service. Snelle levering

Zeer tevreden. Netjes ingepakt met een lief kaartje erbij. Een voorbeeld voor alle webshops.

Uitstekende ervaring

Mooi verpakt, helemaal compleet en een een geschreven bedankje, fijne ervaring, voorbeeld.

Prima geregeld

Keurig ingepakt en snel bezorgd

Heel correct!

Hele fijne ervaring..je hoeft geen verzendkosten te betalen en het kan met after pay.. ook fijn geregeld als je het terug wil sturen ..al met al een aanrader om bij VT mode te bestellen!

Super snelle levering!

Snelle levering in mooi ingepakte doos

Snelle levering, keurig en leuk verpakt. Aardige medewerker belde op dat mijn maat net was verkocht in de winkel, maar deze kon zonder problemen worden nabesteld bij leverancier. Ook crediteren na retour ging snel!

Muntpromenade 12

6001 EH Weert

Over VT Mode

Vanaf 1970 is VT Mode een begrip in Weert. Toosje en Bert van Lierop verkochten de eerste bekende jeanslabels. Nu staan Dennis, Tommy, Lilian en Eric aan het roer en telt de VT Mode winkel een oppervlakte van 750m2. We hebben een ruime collectie dameskleding, herenmode en schoenen, in een mix van meer dan 50 merken. VT Mode heeft een passende slogan waarin iedereen zich kan vinden: “just de perfect mix of cool brands”. Continu vernieuwen en innoveren maakt het een avontuur om ook eens binnen te stappen bij onze fysieke kledingwinkel in Weert. De service, het advies en vooral de gezelligheid staat bij VT Mode op een belangrijke plek. Deze service wordt natuurlijk ook in de webshop op een fijne manier nagestreefd! VT Mode is ontstaan uit een echte passie voor mode. En dat zie je terug! Voor elk moment bieden we de mooiste dames- en herenkleding. Van feestelijke jurken voor dames tot stoere jeans voor heren. En dat ook nog eens van bekende merken zoals G-Star Raw, Scotch & Soda, PME Legend, Geisha, Fabienne Chapot, Yaya en meer! Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie schoenen.