Keurig, snel en met een persoonlijke noot.

Keurig, snel en met een persoonlijke noot.

Prima product en levering

Uitstekende en snelle levering. Alles top zoals gewoonlijk !

geweldige site en snelle levering

Het mooiste van alles was dat mijn maat niet in voorraad was en dat ik de melding kreeg dat VT Mode het wel zou nabestellen!! Desondanks had ik mijn bestelling razendsnel in huis, met de vriendelijke groeten van Anja! Ook al zo'n attent gebaar. Ik kom hier zeker terug.

Snelle en vriendelijke service

Bestelling was leuk en verzorgd ingepakt. Voelde als een cadeautje ;-) Helaas was het bloesje minder leuk als verwacht.

In een woord, geweldig.

Duurde wel 1 dag langer voor t pakje aankwam, door de drukte zoals gezegd, maar heel mooi verpakt, zelden zo mooi verzorgd. Mijn complimenten. Dank je wel.met vriendelijke groet. Petra.

Snel en mooi verpakt bezorgd.

Bestelling de volgende dag geleverd. Netjes ingepakt met een persoonlijke kaartje erop. De mate van zorg dat aan mijn bestelling is besteed geeft het vertrouwen om er vaker te bestellen.

Snelle en goede levering.

Helemaal top!

Snelle levering en prima prijs;)

Top kwaliteit producten en hele goede service

Vriendelijk geholpen en tevreden over de kleding

Super , alles volgens afspraak geleverd.

Geweldig!

Ik had vergeten dat het naar mijn huisadres gestuurd moest worden, en had een e-mailtje gestuurd. Ik werd de andere ochtend vriendelijk teruggebeld dat alles in orde kwam! Als ik in de buurt van Weert kom, ga ik zeker een keer in de echte winkel een kijkje nemen. En… de jurk zit prima!

Goed geregeld

Goed geregeld

Goede service, snelle levering en prachtig verpakt. Het was echt een kadootje!

Was helemaal top!!

Vanaf bestellen tot aankomst goed geïnformeerd en artikel voldeed helemaal aan mijn verwachtingen

Alles was goed en op tijd geleverd

Daarbij zat er ook nog een hartstikke leuke persoonlijk kaartje bij de bestelling.

Gewoon top

Een hele fijne webshop. Snelle levering en ook zo mooi verpakt.... echt een cadeau. En dan ook een persoonlijk kaartje. Ik word er blij van.

Kan niet beter

Snelle levering en met een prachtige uitstraling verpakt mijn complimenten daar voor

super fast delivery !

I recommend buying from VT Mode!

Topservice

Wilde mooie jurk net even maatje groter, helaas uitverkocht… toen werd ik gebeld dat hij weer voorradig was. Meteen weer besteld en de volgende dag in huis. En de afhandeling van de vorige jurk was ook snel verwerkt.

Heel snel en keurig!

Mooie prijs, prachtig verpakt, persoonlijke notitie erbij

Geweldig, een cadeautje.

Keurig ingepakt en op tijd ontvangen. Het goede als het krijgen van een cadeautje. Helaas zat het niet goed en moest ik het artikel retourneren. Als het geld ook op tijd wordt teruggestort ben ik dik tevreden! Zeker een aanrader!

Super snel geleverd en fijne communicatie!

Vrijdag besteld en zaterdagochtend geleverd. Snel en mooi verpakt! Heel blij mee, dank!

Geweldig snelle en persoonlijke zervice en klantbeleving

Jas gekocht. Na bestellen binnen 10 minuten al bericht dat hij verzonden was. De volgende dag bezorgd. Mooi en zorgvuldig verpakt. Persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Echt een super klantbeleving!!! En de jas is prachtig trouwens en zit als gegoten. Zou hier direct weer kopen.

Uiterst tevreden

Prachtig en smaakvol verpakt, hoop dat alle klanten dit weten te waarderen, mijn dank hiervoor. Vriendelijke groet, Ursula

Muntpromenade 12

6001 EH Weert

Over VT Mode

Vanaf 1970 is VT Mode een begrip in Weert. Toosje en Bert van Lierop verkochten de eerste bekende jeanslabels. Nu staan Dennis, Tommy, Lilian en Eric aan het roer en telt de VT Mode winkel een oppervlakte van 750m2. We hebben een ruime collectie dameskleding, herenmode en schoenen, in een mix van meer dan 50 merken. VT Mode heeft een passende slogan waarin iedereen zich kan vinden: “just de perfect mix of cool brands”. Continu vernieuwen en innoveren maakt het een avontuur om ook eens binnen te stappen bij onze fysieke kledingwinkel in Weert. De service, het advies en vooral de gezelligheid staat bij VT Mode op een belangrijke plek. Deze service wordt natuurlijk ook in de webshop op een fijne manier nagestreefd! VT Mode is ontstaan uit een echte passie voor mode. En dat zie je terug! Voor elk moment bieden we de mooiste dames- en herenkleding. Van feestelijke jurken voor dames tot stoere jeans voor heren. En dat ook nog eens van bekende merken zoals G-Star Raw, Scotch & Soda, PME Legend, Geisha, Fabienne Chapot, Yaya en meer! Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie schoenen.