Goede, snelle service

Online makkelijk besteld en vervolgens snel, netjes ingepakt en persoonlijk thuis afgeleverd.

Goed product snelle levering

Mooi shirt, snelle levering

Snelle levering en heel netjes en met een persoonlijke touch verpakt, super!

Heel goed!

Voor de eerste keer iets besteld en heel snel geleverd. Top

Goed, zonder enig probleem.

Goed snel geleverd. Netjes verpakt. Mooie jas, netjes en kwalitatief.

Heel goed, super snelle levering

Snelle reactie in communicatie en snelle levering

Snelle reactie in communicatie en snelle levering

Goed product, mooi ingepakt, snel verzonden en helder gecommuniceerd. Top !

SUPER

Top kwaliteit. Snelle levering.

Snel en duidelijke communicatie

Goed en netjes verpakt

Snel geleverd!

Mijn pakket is snel geleverd, hele goede service

Na twee dagen niet te hebben vernomen gebeld een zeer vriendelijke dame legde mij het een en ander uit en Hieruit bleek dat ik niet goed had opgelet ;-)maar een dag later was mijn pakje binnen, Netjes en top geregeld met een vriendelijk kaartje erbij thx.

Ik ben heel tevreden, snelle levering, verzorgd ingepakt, artikel is prima, korting is altijd mooi m

Ik zal nog bestellingen plaatsen in de toekomst.

Snelle en correcte levering

Goed geinformeerd en alles naar wens verlopen

Snelle levering ,goed en mooi verpakt.

Snelle levering, goed verpakt

Goede afhandeling en snelle bezorgingen

Snelle bezorging, keurig verpakt! Fijne jas ☺️

Perfect en snel

Werd zelfs dag eerder aangeleverd !! Super blij mee!!

juiste plaats en tijd

Voor de eerste keer besteld en het was prima!

Snel bezorgd en als je iets terug wil sturen zit er netjes een retour sticker bij.

Hartstikke goed

Snel en fijn

Snelle verzending! Super leuk verpakt.

Goede en snelle levering

Betrouwbare winkel, goed verpakt verstuurd met een persoonlijk kaartje. Ga zeker hier nog eens bestellen

Snelle levering en keurig verpakt

Fijne website en zeer goede levering, VT mode gaat zorgvuldig om met bestellingen.

Muntpromenade 12

6001 EH Weert

Over VT Mode

Vanaf 1970 is VT Mode een begrip in Weert. Toosje en Bert van Lierop verkochten de eerste bekende jeanslabels. Nu staan Dennis, Tommy, Lilian en Eric aan het roer en telt de VT Mode winkel een oppervlakte van 750m2. We hebben een ruime collectie dameskleding, herenmode en schoenen, in een mix van meer dan 50 merken. VT Mode heeft een passende slogan waarin iedereen zich kan vinden: “just de perfect mix of cool brands”. Continu vernieuwen en innoveren maakt het een avontuur om ook eens binnen te stappen bij onze fysieke kledingwinkel in Weert. De service, het advies en vooral de gezelligheid staat bij VT Mode op een belangrijke plek. Deze service wordt natuurlijk ook in de webshop op een fijne manier nagestreefd! VT Mode is ontstaan uit een echte passie voor mode. En dat zie je terug! Voor elk moment bieden we de mooiste dames- en herenkleding. Van feestelijke jurken voor dames tot stoere jeans voor heren. En dat ook nog eens van bekende merken zoals G-Star Raw, Scotch & Soda, PME Legend, Geisha, Fabienne Chapot, Yaya en meer! Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie schoenen.