Super leuk ook een persoonlijk kaartje erbij te krijgen bij je bestelling, en kon de bestelling heel snel al ophalen.

Super !!

Prettig, fijn, snel en duidelijk en goede prijs ! Een aanrader dus...

Mooie, ruime winkel met veel keuze in kleding, zeer vriendelijke verkoopster.

Kundige en behulpzame verkoopsters.

Fijne eerste shopervaring!

Bestellen was makkelijk, kreeg direct mail binnen met bevestiging, factuur en track en trace link. Artikel was netjes en erg leuk ingepakt.

Correct bedrijf

Zorgvuldige afhandeling bij de bestelling van een jas waarvan de maat aanvankelijk niet aanwezig was. Dit is keurig en snel opgelost door het bedrijf en de verzending was prima.

Snelle service en mooi verpakt

Super snelle levering & extra mooi verpakt!

Nette snelle levering

Artikelen zijn netjes en verzorgd ingepakt. Bovendien binnen een paar dagen geleverd.

Precies wat is zocht

Leuk die kaart op de kleding. Geweldige service

Snel en correcte levering

Snelle levering, netjes ingepakt. Zal zeker weer bestellen.

bestelling is super simpel. Website is overzichtelijk. Ophalen was simpel en snel. Leuk verpakt met een persoonlijke boodschap. Ga zeker nog eens iets bestellen.

Prima geregeld!

Laat in de avond besteld, volgende dag opgehaald. Het pakketje lag al op de toonbank voordat ik mijn naam had gezegd. De beschrijving van het artikel op jullie website voldeed geheel aan de verwachting. Zoals altijd ben ik weer super tevreden met jullie winkel. Ik hoop dat jullie snel weer open mogen.

Fantastische winkel

Super leuke kleding en accessoires; vrolijke, fijne sfeer, goede en eerlijke hulp en service.

Altijd goed

Het jurkje staat hartstikke leuk en ik kon het lekker snel ophalen!

Scherpe prijs, snelle bezorging, goed verpakt en goede kwaliteit.

zeer tevreden, en heel snel geleverd!

zeer tevreden, en heel snel geleverd

Mijn pakje was blijkbaar zoek geraakt bij post nl. Vt wonen heeft me goed op de hoogte gehouden en heeft er alles aan gedaan om me te helpen .

Professioneel en persoonlijk

Hele goede service. De bestelde broek kwam snel binnen en perfect ingepakt aan met een persoonlijk kaartje erbij.

Snelle levering en netje ingepakt.

Zeer tevreden over artikel, verpakking en service !

Top !

Snelle levering, verzorgd pakketje

Het bestellen van mijn jeans ging vlot en soepel, goed op de hoogte van status van levering, vlot binnen en netjes verpakt, met een gepersonaliseerd kaartje erbij. Top!

Super snelle levering en de schoenen ook nog mooi ingepakt en met een leuk kaartje erbij.

Prima snelle afhandeling van de bestelling

X

Mooi verpakt

Past perfect snelle levering

Snel en overzichtelijk

Perfect.

Snelle verzending, en als kadootje verpakt! Het persoonlijke kaartje was een heel leuk extra'tje!

Muntpromenade 12

6001 EH Weert

Over VT Mode

Vanaf 1970 is VT Mode een begrip in Weert. Toosje en Bert van Lierop verkochten de eerste bekende jeanslabels. Nu staan Dennis, Tommy, Lilian en Eric aan het roer en telt de VT Mode winkel een oppervlakte van 750m2. We hebben een ruime collectie dameskleding, herenmode en schoenen, in een mix van meer dan 50 merken. VT Mode heeft een passende slogan waarin iedereen zich kan vinden: “just de perfect mix of cool brands”. Continu vernieuwen en innoveren maakt het een avontuur om ook eens binnen te stappen bij onze fysieke kledingwinkel in Weert. De service, het advies en vooral de gezelligheid staat bij VT Mode op een belangrijke plek. Deze service wordt natuurlijk ook in de webshop op een fijne manier nagestreefd! VT Mode is ontstaan uit een echte passie voor mode. En dat zie je terug! Voor elk moment bieden we de mooiste dames- en herenkleding. Van feestelijke jurken voor dames tot stoere jeans voor heren. En dat ook nog eens van bekende merken zoals G-Star Raw, Scotch & Soda, PME Legend, Geisha, Fabienne Chapot, Yaya en meer! Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie schoenen.