Top service!

Snelle afhandeling en levering, en ook nog eens mooi ingepakt met een persoonlijke noot erbij!! Erg leuk om te krijgen

Alles netjes ingepakt en nog een handgeschreven berichtje erbij Super.

Goede snelle service

Nog nooit zo mooi ingepakt mogen ontvangen. Geweldig !!

In een woord geweldig, prachtig mooi ingepakt paket mogen ontvangen. Ik zeg zeer goed onderscheidend bezig.

Zeer aan te bevelen!!!

Zeer tevreden over vt mode!!! Pakketje zelfde dag nog verstuurd, er zat ook nog een persoonlijke boodschap bij, wat het altijd leuker maakt. Dat wat ik besteld had paste perfect, dus hoefde niet te retouren, wat overigens zeer makkelijk zou zijn want retour sticker zat er geprint en wel bij! Zouden menig grote bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.

Keurig verpakt

Bestelling zat keurig verpakt kon de bestelling na 2 uur ophalen Fijne artikelen van goede kwaliteit.

Snel, goed en gezellig.

Mijn bestelling was snel binnen en het was daarnaast ook nog eens mooi verpakt. Een mooie doos, leuk papier en een kaartje er bij. Dit vind ik echt een pluspunt en merk dat ik daardoor sneller geneigd ben weer bij jullie te bestellen.

Zeer goed.

Perfecte

Prima zaak

Ik had een opmerking over een levering en daarop is heel netjes en prettig gereageerd. Ik zou zo weer een bestelling plaatsten omdat vt mode heel betrouwbaar en correct over komt bij mij

Zeer persoonlijk

Mijn pakketje kwam mooi ingepakt binnen. Met een persoonlijk kaartje erbij. Zeer netjes. Hier wordt met zorg en liefde gewerkt!

Goed verpakt

Alleen het uitpakken was al een kado. Netjes en mooi verpakt!

Goed geprijsd en snel geleverd

Top jas, goed geprijsd en zeer snel geleverd ondanks de feestdagen

Super snelle levering met persoonlijk kaartje als verrassing

Een handgeschreven kaart bij je bestelling. Hoe persoonlijk. Erg leuk. Bovendien was de bestelde broek heel snel geleverd (en dat net na oudjaar) en zit de broek perfect. Denham spray spijkerbroek. Was eerste bestelling bij VT mode maar ga de site vaker checken

Aandacht voor de klant en snelle levering

Trui Cast Iron besteld tussen kerst en oud en nieuw. Deze werd binnen 2 werkdagen geleverd en er zat een leuk kaartje bij. Dit is aandacht voor de klant, top!

Snel en professioneel

Zelfs in deze drukke kerstperiode werd mijn pakketje dezelfde dag al verzonden en de volgende dag al geleverd. Het overhemd zat keurig verpakt in een mooie doos. Net een kadootje :-)

Uitstekend!

Ondanks dat de klantenservice telefonisch ging was het even uitstekend als wat ik gewend was voor de lockdown! En tijdens het ophaalmoment zijn de medewerksters even vriendelijk en spontaan zoals altijd!

Fijne website, spullen opgehaald 2 uur na bestelling.

Alles lag mooi ingepakt klaar in de winkel, 2 uur nadat ik de bestelling geplaatst had. Mooie kleding, prima service!!

Super goed

Per ongeluk een zomerjas besteld, na een telefoontje jas was gewisseld voor een winterjas die ik oorspronkelijk nodig. Uiteindelijk alles verrekend en met een nieuwe winterjas naar huis gegaan top geregeld en opgelost . Succes de komende tijd

Met hand geschreven kaartje erbij ,top

Snelle en duidelijke afhandeling

Bij het voor mij onbekende VT Mode besteld; prima correspondentie, snelle levering en fantastisch persoonlijke en nette verpakking. Alle lof!

Ik had online een bestelling gedaan en kon het vrij snel komen ophalen. Heel fijn.

Snelle en correcte levering

Winterjas besteld, binnen 2 dagen in huis

heel verzorgd!

snel, prachtig verpakt, een cadeautje om zo je bestelde kleding te iontvangen

Deden precies wat ze hadden beloofd

Prima levering, goed en snel op de hoogte gebracht

Muntpromenade 12

6001 EH Weert

Over VT Mode

Vanaf 1970 is VT Mode een begrip in Weert. Toosje en Bert van Lierop verkochten de eerste bekende jeanslabels. Nu staan Dennis, Tommy, Lilian en Eric aan het roer en telt de VT Mode winkel een oppervlakte van 750m2. We hebben een ruime collectie dameskleding, herenmode en schoenen, in een mix van meer dan 50 merken. VT Mode heeft een passende slogan waarin iedereen zich kan vinden: “just de perfect mix of cool brands”. Continu vernieuwen en innoveren maakt het een avontuur om ook eens binnen te stappen bij onze fysieke kledingwinkel in Weert. De service, het advies en vooral de gezelligheid staat bij VT Mode op een belangrijke plek. Deze service wordt natuurlijk ook in de webshop op een fijne manier nagestreefd! VT Mode is ontstaan uit een echte passie voor mode. En dat zie je terug! Voor elk moment bieden we de mooiste dames- en herenkleding. Van feestelijke jurken voor dames tot stoere jeans voor heren. En dat ook nog eens van bekende merken zoals G-Star Raw, Scotch & Soda, PME Legend, Geisha, Fabienne Chapot, Yaya en meer! Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie schoenen.