Professioneel bedrijf.

Snelle levering en prachtig verpakt. Complimenten!

Altijd correct en snel

Snelle, goede levering. Keurig ingepakt

Er was een vraag over onze bestelling ( riem) hier werden we over gebeld en het werd meteen opgelost...Super.

Prima ervaring

Voor mijn man een jas besteld . Deze is binnen een paar dagen geleverd . Keurig netjes verpakt . Gelukkig paste de jas perfect . Veel schik mee!

Prima gegaan.

Perfecte service, snelle levering en concurrerende prijzen

Via Google search kwam deze zaak snel boven drijven met concurrerende prijzen. Ook de lovende kritieken hebben mij overgehaald om hier een paar scjhoenen te bestellen. En ik was verbaasd hoe makkelijk het bestelproces en levering ging. Netjes verpakt met een extra beschermende doos om de schoenendoos heen. Dat ben ik wel anders gewend. Echt een aanrader deze webshop.

Prima, op tijd bezorgd, voor herhaling vatbaar.

Top, kosteloos retourneren.

Overzichtelijke site

Besteld en snel ontvangen

Tevreden klant

Stipte levering, juiste product.

Snelle levering en keurig verpakt!

Snelle levering en keurig verpakt!

Super, niks te klagen

Pakket op tijd met liefde geleverd l, was een mooi verpakking

Helemaal naar verwachting

De bestelling en levering ging helemaal goed. De levering was al de volgende dag!

Perfect!

Zeer vlotte verzending, artikel de volgende dag in huis met zorg ingepakt!

Goede,snelle,vriendelijke service.

De service, bediening, klantvriendelijkheid is super. Het assortiment ook heel bruisend,wisselend en goed. Inrichting winkel steeds verrassend en up to date

Heb begrip voor de vertraging.

De levering is verzorgd en op de aangeduide plaats gedeponeerd daar ik niet thuis was. Tevreden met mijn aankoop .

keurig op tijd en de bestelling goed verpakt !!!

zie hierboven en de goederen die ik zocht waren bijna niet te vinden tot ik op de site van VT Mode kwam en het geen probleem bleek te zijn. Top !!!

Ik ben zeer blij me..5 steren

Aller eerste bestelling, helemaal TOP!

Helemaal geweldig, snelle bezorging en leuk / verzorgd verpakt. Helemaal blij mee. Had nog nooit van VT Mode gehoord maar nu helemààl fan.

Bestelling keurig op tijd bezorgd

Mooie kwalitatief goede kleding

VT-mode is voor mij de winkel waar ik altijd kan slagen. Of ik nu sjieke kleding zoek of casual, er is altijd iets leuks te vinden. Bovendien is het personeel er zeer behulpzaam. Een top-zaak!

Vriendelijk en snelle verzending

Gebruiksvriendelijke website. Snel aangekocht en binnen paar dagen ontvangen. Nog even nagebeld en werd vriendelijke te woord gestaan.

Snelle levering en super mooi en goed verpakt!

Jas voldoet aan de beschrijving, hij is snel geleverd en netjes verpakt

Het was net een cadeautje.

Heel erg tevreden, snelle levering en met veel zorg ingepakt als een cadeautje. Dankjewel!

Muntpromenade 12

6001 EH Weert

Over VT Mode

Vanaf 1970 is VT Mode een begrip in Weert. Toosje en Bert van Lierop verkochten de eerste bekende jeanslabels. Nu staan Dennis, Tommy, Lilian en Eric aan het roer en telt de VT Mode winkel een oppervlakte van 750m2. We hebben een ruime collectie dameskleding, herenmode en schoenen, in een mix van meer dan 50 merken. VT Mode heeft een passende slogan waarin iedereen zich kan vinden: “just de perfect mix of cool brands”. Continu vernieuwen en innoveren maakt het een avontuur om ook eens binnen te stappen bij onze fysieke kledingwinkel in Weert. De service, het advies en vooral de gezelligheid staat bij VT Mode op een belangrijke plek. Deze service wordt natuurlijk ook in de webshop op een fijne manier nagestreefd! VT Mode is ontstaan uit een echte passie voor mode. En dat zie je terug! Voor elk moment bieden we de mooiste dames- en herenkleding. Van feestelijke jurken voor dames tot stoere jeans voor heren. En dat ook nog eens van bekende merken zoals G-Star Raw, Scotch & Soda, PME Legend, Geisha, Fabienne Chapot, Yaya en meer! Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie schoenen.