Goede , vlotte service en bezorging. Alleen waarom een handtekening zetten?

Top. Snel binnen. Mooi compact verpakt.

Echt top, snelle levering en goede kwaliteit kleding!

Wat een fijne webwinkel! De levering was heel snel. Het was mooi ingepakt en er zat een persoonlijk berichtje bij. De kleding wat ik gekocht heb, is ook erg mooi en van goede kwaliteit! Top!

Goede snelle duidelijke levering

Zeer prettig. Snelle levering Goede verpakking

Topservice

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Heel erg tevreden over deze Webshop!

Eerst gebeld met de klantenservice, die mij erg goed geholpen heeft. De mevrouw van de klantenservice heeft zelfs in de winkel gekeken of het te bestellen artikel bij mijn rok zou passen. Ze gaf het advies dat mijn keuze perfect was en heb daarna besteld. Inderdaad was de keuze perfect! Deze webshop is een echte aanrader!

Helemaal top

Uitstekende service en klantvriendelijk.

Het was mijn eerste bestelling bij vt mode ik vond het echt een uitstekende ervaring. Het is een winkel met een collectie van uitstekende kwaliteit en zeer klantvriendelijk.

Mooi en netjes verpakt en tijdig geleverd

Heel goed verzorgd

Vandaag besteld en morgen in huis.Mooie en zorgvuldige verpakking.Echt een cadeau

Goed Snelle verzending Mooie kleding.en netjes ingepakt

nette en snelle levering

Snelle levering. Netjes ingepakt. Keurige service.

Snel geleverd, "klacht" Snel behandeld en opgelost!

Mijn eerste ervaring met VT mode:,Jas besteld. Werd gelijk de volgende dag al geleverd. Rits ging echter niet goed omhoog. Gebeld, jas mocht retour en er werd gelijk een nieuwe jas opgestuurd. Nu helemaal tevreden!

Beloven wat ze doen Prijs is goed en snelle levering

Alles verloopt vlekkeloos!

Snelle zending

Ik ben blij met het product service e.d

Uitstekende service

Zeer snel in huis en keurig verpakt, top.

Supersnel, goede verpakking en een persoonlijk kaartje erbij. En ook nog eens geen verzendkosten!

Het was een cadeautje om te krijgen. Ik heb nog nooit iets gekregen wat met zoveel zorg was verpakt. Inclusief handgeschreven kaart.

Goed en snel geleverd!

Besteld en 2 dagen later in huis!

Uitstekend !

Mijn vraag werd zeer snel beantwoord. Vlotte service.

Super vriendelijk!

Er zat een bedank kaartje bij en m’n bestelling was heel mooi ingepakt. Super blij mee!

Goed advies, super klantvriendelijk en mega snelle levering

Zowel online als in de winkel shop ik heel graag. In de winkel zijn ze altijd klantvriendelijk en tis er dan ook altijd heel gezellig. Toppers zijn het!!

goede service, snelle levering, persoonlijk kaartje erbij. Helemaal leuk.

Heel content met de hulp die ik ontvangen heb met de verzending.

Spijtig genoeg is de jumpsuit te klein en is de maat L niet meer voorradig. Ik heb de jumpsuit vandaag terug verzonden per post.

Muntpromenade 12

6001 EH Weert

Over VT Mode

Vanaf 1970 is VT Mode een begrip in Weert. Toosje en Bert van Lierop verkochten de eerste bekende jeanslabels. Nu staan Dennis, Tommy, Lilian en Eric aan het roer en telt de VT Mode winkel een oppervlakte van 750m2. We hebben een ruime collectie dameskleding, herenmode en schoenen, in een mix van meer dan 50 merken. VT Mode heeft een passende slogan waarin iedereen zich kan vinden: “just de perfect mix of cool brands”. Continu vernieuwen en innoveren maakt het een avontuur om ook eens binnen te stappen bij onze fysieke kledingwinkel in Weert. De service, het advies en vooral de gezelligheid staat bij VT Mode op een belangrijke plek. Deze service wordt natuurlijk ook in de webshop op een fijne manier nagestreefd! VT Mode is ontstaan uit een echte passie voor mode. En dat zie je terug! Voor elk moment bieden we de mooiste dames- en herenkleding. Van feestelijke jurken voor dames tot stoere jeans voor heren. En dat ook nog eens van bekende merken zoals G-Star Raw, Scotch & Soda, PME Legend, Geisha, Fabienne Chapot, Yaya en meer! Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie schoenen.