Besteld en snel ontvangen. Heel goed verpakt met een persoonlijk kaartje er bij!

Snel en goed verzorgde levering

Alles klopt en met zorg verzonden

Snel, goed ingepakt en leuk dank kaartje TOP

Snelle levering en super goed ingepakt. Daarbij een lief dank kaartje wat super attent is!

Zeer tevreden!

Heel veel zorg besteed aan het inpakken en verpakken van het product. Snelle levering.

Snelle verzending en betalen na passen is een enorm pluspunt

Top service en zeer snel geleverd!

Het was de eerste maal dat ik iets kocht bij VT Mode en ik ben erg tevreden van de service! Het artikel was op vrijdag besteld en werd op zaterdag al geleverd. Er zat ook een gepersonaliseerd kaartje bij, wat ik erg leuk vond. Kortom een aanrader!

Fijne ervaring!

Mijn bestelling is de volgende dag al aangekomen, zorgvuldig verpakt.

Prima en snelle service!!

Bedankt voor de goede verwerking van mijn bestelling en vooral de persoonlijke benadering via het geschreven kaartje en de verpakking van de bestelling! Groeten en succes!! Jan.

Prijs/kwaliteit geheel volgens verwachtingen.

Pakket goed beschermd ontvangen op voorziene tijd.

alles ging naar wens

alles ging snel

Leuk persoonlijk kaartje erbij !

Wat een vriendelijkheid, service en snelheid. Compliment aan jullie team!

Snelle levering, omschrijving ook goed zodat het bestelde in het echt niet tegenvalt

Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon!

Zeer goed!

Erg prettig als de bestelling en de levering gewoon goed verloopt. Geleverd in een mooie doos met een zeer attent kaartje bijgevoegd. Heel leuk!

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen door VT Mode

Super goed

Parfum besteld, snel verzonden. Erg makkelijk. Parfum was mooi verpakt.

Snel bezorgd en geld terug geboekt

De bestelling werd snel verzonden. Een item kon niet geleverd worden, hier kreeg ik een extra mailtje van en het geld stond er de volgende dag terug op geboekt.

Snel besteld, snelle levering

Super !

gewldig in 1 woord

prima verpakking,keurig,en wij blijven absoluut klant bij jullie.

keurig

jammer dat het een paar dagen duurt voor je het thuis hebt maar verder keurig

Uitstekende service

Idem, uitstekende service

Snelle en perfecte service

Snelle en perfecte service

Muntpromenade 12

6001 EH Weert

Over VT Mode

Vanaf 1970 is VT Mode een begrip in Weert. Toosje en Bert van Lierop verkochten de eerste bekende jeanslabels. Nu staan Dennis, Tommy, Lilian en Eric aan het roer en telt de VT Mode winkel een oppervlakte van 750m2. We hebben een ruime collectie dameskleding, herenmode en schoenen, in een mix van meer dan 50 merken. VT Mode heeft een passende slogan waarin iedereen zich kan vinden: “just de perfect mix of cool brands”. Continu vernieuwen en innoveren maakt het een avontuur om ook eens binnen te stappen bij onze fysieke kledingwinkel in Weert. De service, het advies en vooral de gezelligheid staat bij VT Mode op een belangrijke plek. Deze service wordt natuurlijk ook in de webshop op een fijne manier nagestreefd! VT Mode is ontstaan uit een echte passie voor mode. En dat zie je terug! Voor elk moment bieden we de mooiste dames- en herenkleding. Van feestelijke jurken voor dames tot stoere jeans voor heren. En dat ook nog eens van bekende merken zoals G-Star Raw, Scotch & Soda, PME Legend, Geisha, Fabienne Chapot, Yaya en meer! Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie schoenen.