Snelle service en goed verzorgde verpakking

zeer snel en mooie side tevens nette verpakking. Gewoon professioneel en netjes.

Prima bezorging maar absurd laat

Prima bezorging maar absurd laat zonder berichtje. Om 22.00 nog aan de deur. Hing ook briefje aan de deur om aub niet aan te bellen ivm kleine die slaapt. Maar DING DONG. Zo laat nog bezorgen zonder dat je bericht krijg is echt een nadeel.

Fijn ingepakt als kadootje. Snelle verzending

Heel goed. Zie hierboven geschreven.

Mooi product, goede communicatie, snelle levering

Super vriendelijke verkopers en fijne en snelle bezorging!!

Super vriendelijke verkopers en fijne en snelle bezorging!!

Snelle levering, leuke verpakking

Snelle levering, volgende dag al in huis. Mooie doos en heel leuk ingepakt met een kaartje van deze gezellige winkel. Als ik in de buurt kom, kom ik zeker een kijkje bij jullie nemen.

Geweldig!

De webshop werkt naar behoren, maar de ondersteuning in de winkel is van ongekend hoog niveau.

Zeer zorgvuldig en professioneel met oog voor detail verpakt en snel verstuurd!!!

Geweldig!

Met liefde ingepakt en persoonlijk kaartje erbij! Echt een cadeautje om uit te pakken.

Voldeed aan de verwachting

Vlotte levering

top!

hele fijne ervaring!

Zegt wat ze doen En doen wat ze zeggen. Top!

Duidelijk, komen afspraken na, snelle levering en keurig verpakt. Kaartje erbij vond ik heel attent. Complimenten...

Maat niet goed, kon direct om te ruilen, lag al Klaar aan de kassa

Goed geholpen, goed geadviseerd.

Leuke winkel met vriendelijk personeel. Ik kom er al heel lang met plezier.

Eenvoudig en klantvriendelijk

Eenvoudig online besteld en bij de winkel opgehaald. Ter plekke werd nog de mogelijkheid geboden om de schoenen te passen. Tevens werden ze nog behandeld tegen vuil. Super service.

Alles zoals verwacht.

Levering snel, goed te traceren. Product ook oké, netjes ingepakt!

Prima.

Snel mooi ingepakt. Goed verzorgt leuke kaart erbij

Uitmuntend

Snelle service prachtige verpakking en erg leuk een persoonlijke kaart erbij ingesloten om mij veel plezier te wensen met mijn aankoop.

Super klantvriendelijk en servicegericht

Prettig geholpen, klantvriendelijk en servicegericht!

Snelle en goede service, dat is VT-mode!

Ik heb in Coronatijd voor het eerst via de site besteld. Alle keren werd (nog) sneller geleverd dan toegezegd, omdat VT-mode de bestelling persoonlijk kwam afleveren. Ook nog eens netjes ingepakt met een persoonlijke touch. Complimenten aan het team!

Altijd perfect geregeld

Zie titel.

Pakketje opgehaald en meteen gepast, helaas niet goed, meteen nieuwe opties gezocht, gepast en nieuwe broek gevonden :) ... creditcard van online bestelling is nog niet binnen maar dat zal er nog wel aankomen

Gemak, snel

Makkelijk en snel geleverd.

Foto was niet helemaal duidelijk waardoor andere verwachting. Rok wel gehouden want wel leuk.

Muntpromenade 12

6001 EH Weert

Over VT Mode

Vanaf 1970 is VT Mode een begrip in Weert. Toosje en Bert van Lierop verkochten de eerste bekende jeanslabels. Nu staan Dennis, Tommy, Lilian en Eric aan het roer en telt de VT Mode winkel een oppervlakte van 750m2. We hebben een ruime collectie dameskleding, herenmode en schoenen, in een mix van meer dan 50 merken. VT Mode heeft een passende slogan waarin iedereen zich kan vinden: “just de perfect mix of cool brands”. Continu vernieuwen en innoveren maakt het een avontuur om ook eens binnen te stappen bij onze fysieke kledingwinkel in Weert. De service, het advies en vooral de gezelligheid staat bij VT Mode op een belangrijke plek. Deze service wordt natuurlijk ook in de webshop op een fijne manier nagestreefd! VT Mode is ontstaan uit een echte passie voor mode. En dat zie je terug! Voor elk moment bieden we de mooiste dames- en herenkleding. Van feestelijke jurken voor dames tot stoere jeans voor heren. En dat ook nog eens van bekende merken zoals G-Star Raw, Scotch & Soda, PME Legend, Geisha, Fabienne Chapot, Yaya en meer! Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie schoenen.