Snelle levering, mooie spullen!

Smorgens besteld en smiddags werd het al gebracht door een van de medewerkers. Perfect!

Jammer genoeg was het vest qua maat niet voor mij. Ruilen was zo geregeld, zonder enig probleem.

Helemaal super !

S'avonds besteld en een dag later persoonlijk ,erg leuk verpakt afgeleverd. Dat is dan net DAT beetje extra ten opzichte van de grotere ketens. Ik probeer local te shoppen, dat is bij deze zeer zeker goed gelukt en voor herhaling vatbaar.

top

fantastische prijs en snelle levering

Geweldig!!!

Broek besteld, daags erna al geleverd. Helaas niet de goede maat. Om 16 uur gebeld en om 17.30 stond er iemand aan de deur met de goede maat. Wat wil je nog meer. Ook van de mooie verpakking en het persoonlijke kaartje krijg je goede zin. Een betere servies bestaat niet.

Ongekend

Ongelofelijk hoe ontzettend vriendelijk, duidelijk, verzorgd en netjes alles verloopt, is verpakt. Echt fantastisch! Echt ongekend.

Klantvriendelijk bedrijf

Alles netjes geregeld . Persoonlijk kaartje erbij . Sticker met retouradres (is niet nodig). Goede prijs en vlotte service . Onder de indruk.

Alles in goede orde ontvangen . Wat erg netjes is het persoonlijke kaartje erbij , en keurig verpakt.

Snelle levering.

Alles perfect geregeld!

Snel en zeer behulpzaam

Telefonisch advies gevraagd en vandaaruit online besteld. Zelfde avond nog binnen en fijn kunnen passen. Volgende dag een item retour gestuurd omdat ik meer maten besteld had en had diezelfde avond mijn geld al terug. Super service!

Helemaal top.

Fijne site, goede merken, volgende dag ontvangen. Goed en leuk verpakt, met persoonlijk kaartje erbij. Nogmaals helemaal top.

Prima, snelle en attente service

Jammer van de verlate bezorging

Producten zijn kwalitatief goed. Mooie collectie. Nu we in de corona-tijd afhankelijk zijn van pakketbezorging is dat lastig. Bij de eerste bestelling was de levering snel, maar de maat schoenen vielen klein uit. De tweede bestelling werd door de drukte twee keer uitgesteld. Jammer maar te laat voor de uitvaart van moeder, waarvoor deze nodig waren. Jammer dat kleine plaatselijke ondernemingen in deze tijd niet gesteund worden door de pakketten die zij aanbieden te laten wachten. Zo ben je bijna verplicht te kopen bij de grote bedrijven met een voorrangsbeleid. Men heeft er overigens veel aan gedaan om het pakket te traceren of een andere optie te bieden.

Aanrader!

Uitstekende service, zeer tevreden

Makkelijke keuze op de website, helder en duidelijk qua maatvoering en beschikbaarheid. Persoonlijke levering aan de deur, helemaal top!

Super goede ervaring. Online besteld, maar wel met een persoonlijke touch

Vond het een zeer prettige ervaring. Snelle bevestiging, direct track en trace binnen, concreet tijdsblok, snelle levering. Heel goed en ook nog mooi verpakt en als kers op de taart ook nog een kaart met persoonlijke boodschap. In 1 woord super. En ook niet geheel onbelangrijk, ze verkopen hele leuke kleding tegen een erg aantrekkelijke prijs. Groet Ron

Snel, netjes en scherp geprijst

Perfect verpakt incl persoonlijke touch

Prima, snel geleverd en netjes ingepakt

Track en tracé zou fijn zijn

Kreeg mijn bestelling snel en was supernetjes en mooi ingepakt. Helaas 1 ding moeten terugsturen maar door de doos en label fluitje van een cent. Echt top!

bestelling ziet er netjes en verzorgd uit

broek is snel geleverd en keurig verpakt.

Super verzorgd

Snelle en goed verzorgde levering. Alleen jammer dat op de site de samenstelling van de artikelen niet altijd vermeld staan.

Met zorg verpakt

Prima verzending

Snelle service!

Mijn eerste bestelling bij VT mode en voor herhaling vatbaar. Zeer snelle service en heel blij met het gratis retourbeleid. Twee kledingstukken waren te klein. Deze kon ik gratis retour sturen en ook over deze zending ontving ik zeer snel mail. De kleding krijg je mooi ingepakt thuis bezorgd. Een feestje om zo kleding te bestellen.

top!

Super snelle levering, keurig netjes verpakt!

Muntpromenade 12

6001 EH Weert

Over VT Mode

Vanaf 1970 is VT Mode een begrip in Weert. Toosje en Bert van Lierop verkochten de eerste bekende jeanslabels. Nu staan Dennis, Tommy, Lilian en Eric aan het roer en telt de VT Mode winkel een oppervlakte van 750m2. We hebben een ruime collectie dameskleding, herenmode en schoenen, in een mix van meer dan 50 merken. VT Mode heeft een passende slogan waarin iedereen zich kan vinden: “just de perfect mix of cool brands”. Continu vernieuwen en innoveren maakt het een avontuur om ook eens binnen te stappen bij onze fysieke kledingwinkel in Weert. De service, het advies en vooral de gezelligheid staat bij VT Mode op een belangrijke plek. Deze service wordt natuurlijk ook in de webshop op een fijne manier nagestreefd! VT Mode is ontstaan uit een echte passie voor mode. En dat zie je terug! Voor elk moment bieden we de mooiste dames- en herenkleding. Van feestelijke jurken voor dames tot stoere jeans voor heren. En dat ook nog eens van bekende merken zoals G-Star Raw, Scotch & Soda, PME Legend, Geisha, Fabienne Chapot, Yaya en meer! Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie schoenen.