Na 3 dagen was de bestelling binnen. Zeer goede service top.

Snelle levering en mooi verpakt

Mooi ingepakt, als een cadeautje. Prachtige broeken van twee top merken (Yaya en Scotch).

Maakt de verwachtingen waar

Erg blij met de snelle bezorging!!

Ben erg tevreden over jullie service! Maak er zeker vaker gebruik van Wens jullie veel succes!

Super service!!

Snelle, prettige en fijne service. Ook nog eens zo leuk en mooi verpakt als een echt cadeautje!

Goede service!

Heel goed geregeld met bestellingen bezorgen in Weert en de afhaling indien iets retour moet. Ook erg snel, besteld en dezelfde dag nog geleverd.

Stipt geleverd

Artikel goed verpakt en zoals op de afbeelding. Super in orde

Bestelling dezelfde dag besteld en geleverd, prima!!

Een stipte levering en het pakket zeer verzorgd met de nodige stickers voor eventuele retour. Bij vragen komt er vlug een antwoord. Zeer professioneel.

Deze keer niet zo goed

Helaas voldeden de bestelde artikelen niet aan mijn verwachting . Tot mijn verbazing moest ik 7,95 euro betalen om het pakketje terug te sturen. Ga liever in de winkel zelf winkelen,slaag ik altijd ! Helaas gaat dat nu niet maar hoop op betere tijden ! Maar pluspunt was wel dat het zelf persoonlijk bezorgd werd en hoorde nu dat ik had kunnen bellen en het dan gratis opgehaald werd. Dus dat veranderd de zaak natuurlijk wel.

geweldige service

Een van de broeken die ik besteld had was niet meer op voorraad, ze hadden een andere in de plaats gestuurd. De broek die ik niet besteld had is een blijvertje, mijn eigen keus is vervangen door weer een andere. Contact met hen was geweldig.

Super service en fijne spullen

Binnen Weert supersnelle levering. Heel makkelijk schakelen met de medewerkers van de winkel en dan ook nog een bestelling met spulletjes die allemaal goed passen en fijn zitten!

Goede website ruime keuze.

Alles super geregeld en snelle levering

Prima service! Aanrader.

Kleren werden snel geleverd. Zeer mooi verpakt en opgestuurd. Net een cadeautje wat binnenkomt met een persoonlijke boodschap erbij. Ik kon VTmode nog niet. Maar zal zeker in de toekomst nog eens iets online bestellen.

Ontzettend klantvriendelijk!

Ik werd goed en enthousiast geholpen! Ook een retour aanmelden of iets ruilen was snel en makkelijk geregeld.

Vandaag besteld vandaag thuis bezorg super service. Ook met retour en of ruilen super snel geregeld. Tip top allemaal

Top!!

Ik ben zeeer tevreden, goede service en vriendelijk personeel ‼️‼️

Gewoon goed. Alles voldeed aan de verwachting

Gewoon goed geregeld en fijne service. Ze denken met je mee als je een vergelijkbaar product zoekt. Het is niet alleen maar bestellen, het is echt online winkelen

Besteld en 2 dagen later al ontvangen Een leuke verassing , de kado verpakking met een persoonlijk kaartje

Een collega van jullie is het persoonlijk komen brengen buiten de stad. Heel fijn

Ik had afgelopen vrijdag kleding besteld op hun website, en nog op dezelfde dag geleverd, een geweldige service

Persoonlijk contact, afspraken worden goed opgevolgd

Altijd een hele goede service

Muntpromenade 12

6001 EH Weert

Over VT Mode

Vanaf 1970 is VT Mode een begrip in Weert. Toosje en Bert van Lierop verkochten de eerste bekende jeanslabels. Nu staan Dennis, Tommy, Lilian en Eric aan het roer en telt de VT Mode winkel een oppervlakte van 750m2. We hebben een ruime collectie dameskleding, herenmode en schoenen, in een mix van meer dan 50 merken. VT Mode heeft een passende slogan waarin iedereen zich kan vinden: “just de perfect mix of cool brands”. Continu vernieuwen en innoveren maakt het een avontuur om ook eens binnen te stappen bij onze fysieke kledingwinkel in Weert. De service, het advies en vooral de gezelligheid staat bij VT Mode op een belangrijke plek. Deze service wordt natuurlijk ook in de webshop op een fijne manier nagestreefd! VT Mode is ontstaan uit een echte passie voor mode. En dat zie je terug! Voor elk moment bieden we de mooiste dames- en herenkleding. Van feestelijke jurken voor dames tot stoere jeans voor heren. En dat ook nog eens van bekende merken zoals G-Star Raw, Scotch & Soda, PME Legend, Geisha, Fabienne Chapot, Yaya en meer! Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie schoenen.