Alles naar wens verlopen

Goede vriendelijke service

Prettige zaak om op je gemak te shoppen, uitgebreide collectie. Vriendelijk behulpzaam personeel.

Snelle levering, netjes verzonden

Snelle en geweldige service!

Snelle service en een hele mooie collectie!

Keurig en nette afhandeling

Persoonlijk !

Niks mis mee!

Prima webshop. Snelle levering

Duidelijke website. Goede verzend/retour voorwaarden. Vlot ontvangen.

Altijd snel en netjes ingepakt bezorgd.

top service en snelle levering

nou ik heb een top ervaring gehad , heb eerst wat contact met de klanten service gehad op maandag of mijn jas die ik wou wel op voorraad was. ik kreeg binnen 1 uur reactie terug en heb toen meteen mijn jas besteld . die kreeg ik de volgende dag al in huis , dus wat mij betreft een echte top service zoals het hoort

Niet ontvangen

Heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen . Vriendelijke groet Deanna Agema Norbart

Snel bezorgd

Was netjes ingepakt

De kwaliteit en pasvorm zijn geweldig

Ik zocht heel lang en overal naar een specifiek broekje dat ik nergens anders kon vinden behalve bij VT Mode. Als ik het al ergens anders vond, was de prijs buitensporig hoog. Bij VT Mode was de prijs perfect, en de levering verliep snel. De kwaliteit van het broekje is uitstekend, en het was prachtig ingepakt. Het kaartje dat erbij zat, gaf een persoonlijk tintje aan mijn aankoop en maakte het pakketje ook nog eens duurder ogen. Een geweldige ervaring!"

Geweldig..!!

Geweldige service. Snel en gratis geleverd en retourlabel bijgeleverd en gratis retour

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik geweldig geholpen ben. Zowel telefonisch als de webshop. Erg vriendelijk en meedenkend aan oplossingen. Verzending duurzaam verpakt, met een lieve kaart erbij. Er is over nagedacht. Én het shirt dat ik besteld heb en ook geleverd is, daar ben ik erg blij mee.. Dank jullie wel.

Snelle levering.

Hele snelle verzending, mooi ingepakt met een bedankkaarten en duidelijke mail.

Snelle service!

Blij met nieuwe kleding en snelle service

Snelle reactie op de verzending. Met een persoonlijk briefje erbij met je naam erop. Zeer attend! Leuk idee

Zoals altijd goed verzorgd:)

Fijne service

Snel, gekregen wat ik wilde, zeker voor herhaling vatbaar.

Super tevreden

Alles is naar wens verlopen , goede service en contact bij vragen, ik ben er erg tevreden over. Leuke arikelen, goede prijsverhouding en daarom betaalbaar !

Mooie website, makkelijk bestellen en persoonlijke noot bij levering.

Geen poespas gewoon geleverd wat ze bieden!

Snelle levering Product zoals het omschreven is Kortom toptent

Muntpromenade 12

6001 EH Weert

Over VT Mode

Vanaf 1970 is VT Mode een begrip in Weert. Toosje en Bert van Lierop verkochten de eerste bekende jeanslabels. Nu staan Dennis, Tommy, Lilian en Eric aan het roer en telt de VT Mode winkel een oppervlakte van 750m2. We hebben een ruime collectie dameskleding, herenmode en schoenen, in een mix van meer dan 50 merken. VT Mode heeft een passende slogan waarin iedereen zich kan vinden: “just de perfect mix of cool brands”. Continu vernieuwen en innoveren maakt het een avontuur om ook eens binnen te stappen bij onze fysieke kledingwinkel in Weert. De service, het advies en vooral de gezelligheid staat bij VT Mode op een belangrijke plek. Deze service wordt natuurlijk ook in de webshop op een fijne manier nagestreefd! VT Mode is ontstaan uit een echte passie voor mode. En dat zie je terug! Voor elk moment bieden we de mooiste dames- en herenkleding. Van feestelijke jurken voor dames tot stoere jeans voor heren. En dat ook nog eens van bekende merken zoals G-Star Raw, Scotch & Soda, PME Legend, Geisha, Fabienne Chapot, Yaya en meer! Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie schoenen.