Hele snelle en correcte levering!

Eerder ontvangen dan werd aangegeven en heel netjes verpakt!

Snel geleverd, goed verpakt, product zoals omschreven. Paste ook goed. Aanrader!

Ik kom hier zeker terug om te shoppen.

Topservice

Jas werd snel geleverd, helaas te klein. Meteen na retour kreeg ik mijn geld terug; mijn maat was inmiddels verkocht. Aanrader!

super,top,snelle levering,keurig verzorgd.

Keurig verzorgd,super verpakt,mooie kwaliteit kleding!

Geweldig!

Hele snelle levering en mega netjes ingepakt helemaal blij met mijn nieuwe jas! Dikke aanrader

Snelle levering, duidelijke mail over aankoop en verzending. Prachtig ingepakt met een bedank kaartje erbij. Het was bijna een cadeautje om uit te pakken! Hier kan menig online webshop nog iets van leren! Een aanrader👍

Zeer tevreden!

Ondanks kerst toch snelle levering, ben zeer tevreden met mijn nieuwe jas!

Waarom zou je ergens anders gaan shoppen als je bij VT mode altijd kunt slagen!!

Verkoopsters die bij VT mode werken weten altijd heel goed, hoe ze op behoeftes van een klant moeten inspelen. Of je een chic of een sportief outfit nodig hebt...Het is altijd heel plezierig om bij VT mode te gaan shoppen!!!!

geweldig!

super bezorging! was snel binnen en de jas beviel heel erg! een dikke aanrader

Goede, snelle en vriendelijke service!

De bestelling kon ik gemakkelijk online plaatsen, evenals het doen van de betaling (in de avond). In de winkel lag mijn bestelling al direct de volgende dag klaar en hebben ze het netjes ingepakt. Ruilen zou geen probleem zijn, maar was niet nodig.

Betrouwbaar

Mooi op tijd, keurig ingepakt!

Super blij met mijn nieuwe jas

Ik had per ongeluk de verkeerde jas besteld. Maar door telefonisch contact alles nog netjes kunnen recht zetten. De volgende dag werd mijn jas geleverd. Ben over VT mode erg tevreden.

Jas in goede en snelle orde ontvangen!

Mooie jas ontvangen zonder beschadigingen of andere gebreken, goede maat, kleur etc. Kwam ook binnen op afgesproken dag, wel zo fijn met deze dagen! Ik ben erg blij :)

Snelle levering prima,

Goede verpakking. Ook nadat de bestelling in backorder was toch nog netjes op tijd.

Zeer goede service

Alles perfect verlopen: bestelling, levering en ontvangst. Super!!!

Super!!

Alles perfect in orde! Megablij met mijn jeans die in twee dagen hier was. Tip: als je in België woont en je bestelt online ga dan naar VTmode.be. Je hebt dan meer betalingsmogelijkheden waaronder afterpay. Doordat ik bestelde op VTmode.nl kon ik hiervan geen gebruik maken. Jammer. Maar kortom, voor de rest heel blij 😁 Kom al zo lang als ik me kan herinneren bij vt mode en kom er altijd gelukkig buiten. Schatten werken daar met een engelengeduld. Dat is bij mij wel nodig 😂 Fijne feestdagen voor jullie tof team!

Zeer klantvriendelijk en er wordt heel snel gereageerd op e-mail. Bestelling snel in huis, ruilen en retourneren gaat allemaal probleemloos en vooruitbetaald bedrag wordt snel teruggestort.

Geweldige afhandeling

Zeer snelle afwikkeling, prachtig verpakt én leuke attentie in de vorm van ansichtkaart met persoonlijke noot erop.

Prima service!

Keurig en snel geleverd, in mooie verpakking. Ondanks drukke decembermaand! Ik kan het van harte aanbevelen. Service is uitstekend!!

Leuk om een kledingstuk nu eens niet in een plastic zak te ontvangen maar in een mooi verpakt papier!

Super snelle levering 👍

Snelle levering en ook retour gaat heel soepel.

Zeer tevreden, snelle en persoonlijke service. Met zorg ingepakt, top!

Goed geregeld, snel en mooi verpakt!

Uistekend!

Snelle levering en artikel netjes verpakt!

Muntpromenade 12

6001 EH Weert

Over VT Mode

Vanaf 1970 is VT Mode een begrip in Weert. Toosje en Bert van Lierop verkochten de eerste bekende jeanslabels. Nu staan Dennis, Tommy, Lilian en Eric aan het roer en telt de VT Mode winkel een oppervlakte van 750m2. We hebben een ruime collectie dameskleding, herenmode en schoenen, in een mix van meer dan 50 merken. VT Mode heeft een passende slogan waarin iedereen zich kan vinden: “just de perfect mix of cool brands”. Continu vernieuwen en innoveren maakt het een avontuur om ook eens binnen te stappen bij onze fysieke kledingwinkel in Weert. De service, het advies en vooral de gezelligheid staat bij VT Mode op een belangrijke plek. Deze service wordt natuurlijk ook in de webshop op een fijne manier nagestreefd! VT Mode is ontstaan uit een echte passie voor mode. En dat zie je terug! Voor elk moment bieden we de mooiste dames- en herenkleding. Van feestelijke jurken voor dames tot stoere jeans voor heren. En dat ook nog eens van bekende merken zoals G-Star Raw, Scotch & Soda, PME Legend, Geisha, Fabienne Chapot, Yaya en meer! Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie schoenen.