Zeer goede service!

Werd persoonlijk gebeld omdat de maat niet op voorraad was en er werd gelijk een alternatief voorgesteld

Top! ..incl. persoonlijke touch

Binnen 24u in huis! Super leuk verpakt en zelfs een handgeschreven persoonlijk kaartje. Ik zeg een aanrader, Top!

Gewoon fantastische kledinglijn en service

Alles bevalt me aan deze winkel, zowel de keuze als de service achteraf!

Niets op aan te merken!

Geweldig bedrijf

Supersnelle levering Mooi pakket Met de hand ingepakt artikel En de persoonlijk geschreven kaart dat is echt klasse! Ga zo door!

Super levering dik ingepakt leuk kaartje erbij ik ben er blij mee bedankt VT Mode

Goed en snel

Dikke pluim voor de handgeschreven kaart erg netjes.

Heel vlot goed en zorgvuldig verpakt. Leuk kaartje erbij 👍

Super snelle levering. Leuk persoonlijk kaartje erbij. Zeker een aanrader.

Snelle verzending

Originele verpakking met persoonlijke attentie.

Perfecte snelle service!

Keurig volgens afspraak geleverd, prachtig verpakt en persoonlijk kaartje. Top!

Snelle levering en mooi ingepakt, maar met fabrieksfouten.

Snelle levering en mooi ingepakt, De prijs is niet goedkoper als in de winkel maar dat is Oke voor mij.

Keurig verpakt en een persoonlijk bericht via kaartje

Ook snelle service

Prima!!

Snelle levering, mooi verpakt!

Prima, ga zo door!

Alles gewoon goed.

Gemengd

Snelle levering en een leuk persoonlijk kaartje! Alleen stond er dat er 30% korting was op mijn bestelling, echter blijkt nu dat het niet verwerkt was op de prijs. Nu staat bij hetzelfde product dus wel de goede prijs en heb ik dus de hoofdprijs betaald.

Snelle, correcte levering.

Het kaartje met een persoonlijke boodschap was een leuk extraatje.

Zorgvuldig

Maat aangepast naar aanleiding van email verstuurd na mijn on-line aankoop. Daar over een buitengewoon correct bericht ontvangen.

Prima service. Snelle levering

Geweldige service mooi verpakt, met zorg!

goede service en snelle levering

Pakketje werd de volgende dag al geleverd en mooi verpakt met een leuk kaartje erbij! super attent. Tevreden!!

Supersnelle en persoonlijke service

Voor 1e keer besteld. Zeer snelle levering en met persoonlijk tintje door aan mij gerichte kaart. Helaas waren de broeken niet goed en heb ik zemoeten retourneren. Ga binnenkort zelf naar de winkel.

Supergoede service!

Zeer prettig telefonisch contact! Mederwerker deed uiterste best om juiste maat en uitvoering van gewenste broek te checken, zoals van winkel naar magazijn rennen (letterlijk!) en vervolgens supersnelle levering. En wat leuk dat er zoveel zorg is besteed aan het inpakken van de bestelling. Mooie doos, persoonlijk kaartje erbij... Het leek wel een cadeautje! Absolute aanrader!

Prima service!

Prima website, duidelijk bestelproces en snelle afhandeling. Bijna te snel. Had nl gekozen voor levering na 5 dagen ivm vakantie maar pakketje werd toch eerstvolgende werkdag bezorgd...

Snelle levering en mooi ingepakt

Goede service en een overzichtelijke site

Muntpromenade 12

6001 EH Weert

Over VT Mode

Vanaf 1970 is VT Mode een begrip in Weert. Toosje en Bert van Lierop verkochten de eerste bekende jeanslabels. Nu staan Dennis, Tommy, Lilian en Eric aan het roer en telt de VT Mode winkel een oppervlakte van 750m2. We hebben een ruime collectie dameskleding, herenmode en schoenen, in een mix van meer dan 50 merken. VT Mode heeft een passende slogan waarin iedereen zich kan vinden: “just de perfect mix of cool brands”. Continu vernieuwen en innoveren maakt het een avontuur om ook eens binnen te stappen bij onze fysieke kledingwinkel in Weert. De service, het advies en vooral de gezelligheid staat bij VT Mode op een belangrijke plek. Deze service wordt natuurlijk ook in de webshop op een fijne manier nagestreefd! VT Mode is ontstaan uit een echte passie voor mode. En dat zie je terug! Voor elk moment bieden we de mooiste dames- en herenkleding. Van feestelijke jurken voor dames tot stoere jeans voor heren. En dat ook nog eens van bekende merken zoals G-Star Raw, Scotch & Soda, PME Legend, Geisha, Fabienne Chapot, Yaya en meer! Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie schoenen.