Pluspunten

Goede en snelle levering

niet dat ik weet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk persoonlijk kaartje bij m'n bestelling!

Nvt

Pluspunten

Alles netjes verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Ook extra karton ter bescherming van de kleding. Top!

Had een PME jas besteld deze kwam waarschijnlijk van een vuile plank. Jas was vuil van het stof had hem even afgeborsteld was netter geweest.

Pluspunten

netjes verzorgd ingepakt en een leuk kaartje erbij

Pluspunten

Snelle levering, goede verpakking. Breed assortiment. Leuk dat persoonlijke bedankkaartje!

Pluspunten

Snelle levering. Hele vriendelijke mensen die erg behulpzaam zijn. Ik ben heel goed en prettig geholpen

Pluspunten

Snelle service en leuk attent kaartje bijgevoegd.

Geen.

Pluspunten

snelle service......goede prijzen......leuke aanbiedingen en een persoonlijke tintje door een handgeschreven kaartje in het pakket

Pluspunten

Hele goede hulp met de bestelling zelf een geduldige medewerker.(Tommy) een compliment aan hem.Top ! Ook de snelle levering en een mooie jas die ik gekocht heb. De winkel ziet er ook op het internet leuk uit. Ik kom een shoppen. Groeten Joachim.

Ik kan nog geen punten aandragen.

Pluspunten

Vriendelijke telefonische service en vriendelijk handgeschreven kaartje van Femke bij levering van broek.

-/-

Pluspunten

Goede service.

Pluspunten

Snelle en nette levering van pakket zeer ruime keuze van items en ook nog een handgeschreven bedankje attent

Pluspunten

Netjes in de gehele lopende order , van het begin tot het eind.

Pluspunten

Goeie service snel geleverd

Pluspunten

Snelle levering. Keurig verpakt Blij mee

Geen idee

Pluspunten

Goede service, alhoewel ik het mailtje dat ik het artikel pas gisteren heb ontvangen terwijl ik het artikel een week geleden al heb opgehaald!

Pluspunten

In één woord : top Schoenen besteld, keurig afgeleverd. Leuke artikelen in fe webshop.

Pluspunten

Erg snelle verzending en super netjes (&compact) verpakt!

Pluspunten

Snelle levering, mooie site

Pluspunten

Kleding netjes ingepakt. Persoonlijk geschreven kaartje erbij.

Muntpromenade 12

6001 EH Weert

Over VT Mode

Vanaf 1970 is VT Mode een begrip in Weert. Toosje en Bert van Lierop verkochten de eerste bekende jeanslabels. Nu staan Dennis, Tommy, Lilian en Eric aan het roer en telt de VT Mode winkel een oppervlakte van 750m2. We hebben een ruime collectie dameskleding, herenmode en schoenen, in een mix van meer dan 50 merken. VT Mode heeft een passende slogan waarin iedereen zich kan vinden: “just de perfect mix of cool brands”. Continu vernieuwen en innoveren maakt het een avontuur om ook eens binnen te stappen bij onze fysieke kledingwinkel in Weert. De service, het advies en vooral de gezelligheid staat bij VT Mode op een belangrijke plek. Deze service wordt natuurlijk ook in de webshop op een fijne manier nagestreefd! VT Mode is ontstaan uit een echte passie voor mode. En dat zie je terug! Voor elk moment bieden we de mooiste dames- en herenkleding. Van feestelijke jurken voor dames tot stoere jeans voor heren. En dat ook nog eens van bekende merken zoals G-Star Raw, Scotch & Soda, PME Legend, Geisha, Fabienne Chapot, Yaya en meer! Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie schoenen.