Pluspunten

leuke persoonlijke bestelling als je hem ontvangt! met kaartje en ingepakt. complimenten

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering. Leuk ingepakt!

Nvt

Pluspunten

Keurig verzorgde en snelle verzending. Kwam in elegante brievenbusverpakking. Kledingstuk helemaal naar wens. Top!

Pluspunten

Goede levering. Keurig verpakt, zeer verzorgd. Mooie kwaliteit shirts. Vriendelijke kaart bij mijn bestelling. Top!

Ik kocht een shirt in mijn normale maat, maar dat was te groot. Wellicht beter beschrijven. Dat het groot/klein valt.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering,duidelijke site

Pluspunten

Snelle levering. En netjes verpakt.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden en helemaal blij met mijn nieuwe jacket! Was mooi ingepakt en al. Winkel heeft precies de merken die ik zoek. Tot snel weer

Pluspunten

Super snelle correcte levering

Pluspunten

Snelle levering, mooi verpakt en heel leuk dat er een persoonlijke boodschap bij zat!

Ga zo door :)

Pluspunten

Snelle levering!!

Pluspunten

Klantgericht. Goede service. Had problemen met website. Keurig geholpen. De broek werd bezorgd met een persoonlijk kaartje

Pluspunten

Zeer nette verpakking van het product met persoonlijke tint

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt en attent kaartje toegevoegd

Pluspunten

Snelle levering en geweldige service. Telefonisch contact gehad betreft de maat. Heel goed, professioneel en duidelijk te woord gestaan. Ga zo door!

Pluspunten

Bij contact zeer vriendelijk en vakkundig personeel, Hebben goed geholpen

Pluspunten

Gewoon top!

Pluspunten

snel geleverd!

Pluspunten

Persoonlijke snelle en prettige afhandeling van de order

Pluspunten

VT mode heeft uiterste best gedaan om de juiste maat van de bestelde broek te vinden. Er werd ook persoonlijk contact opgenomen.

Pluspunten

snel, goede communicatie bij ruilen

Muntpromenade 12

6001 EH Weert

Over VT Mode

Vanaf 1970 is VT Mode een begrip in Weert. Toosje en Bert van Lierop verkochten de eerste bekende jeanslabels. Nu staan Dennis, Tommy, Lilian en Eric aan het roer en telt de VT Mode winkel een oppervlakte van 750m2. We hebben een ruime collectie dameskleding, herenmode en schoenen, in een mix van meer dan 50 merken. VT Mode heeft een passende slogan waarin iedereen zich kan vinden: “just de perfect mix of cool brands”. Continu vernieuwen en innoveren maakt het een avontuur om ook eens binnen te stappen bij onze fysieke kledingwinkel in Weert. De service, het advies en vooral de gezelligheid staat bij VT Mode op een belangrijke plek. Deze service wordt natuurlijk ook in de webshop op een fijne manier nagestreefd! VT Mode is ontstaan uit een echte passie voor mode. En dat zie je terug! Voor elk moment bieden we de mooiste dames- en herenkleding. Van feestelijke jurken voor dames tot stoere jeans voor heren. En dat ook nog eens van bekende merken zoals G-Star Raw, Scotch & Soda, PME Legend, Geisha, Fabienne Chapot, Yaya en meer! Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie schoenen.