Snelle levering, netjes verpakt,achteraf betalen.top!

Snel en goed

Dat was snel!!

Ondanks dat ik wat problemen had met het online bestelformulier was de bestelling binnen no-time binnen

Snelle service, lage prijs

Ik ben tot nu toe erg tevreden over kicksshop. De prijs is laag, de bestelling snel geleverd. Voor een retour betaal je zelf. Eigenlijk wel redelijk. Ik moet nog even afwachten hoe mijn retour wordt afgehandeld, maar de rest is prima!

Goede communicatie, snel geleverd

Goed&snel qua levering en communicatie

Goedkoop en snelle service

Mijn bestelde merkschoenen waren een stuk goedkoper t.o.v. andere webshops. Bestelling was de volgende dag al in huis. Erg tevreden over de snelle service.

Slechte sevice

Versturen ging snel maar de afhandeling na een probleem was /is beroerd.

Snelle verzending

Uitstekende webshop en snelle verzending!

zeer snelle levering

Mooie kwaliteits laarzen, bestel 1 maat groter ivm vacht vd binnenkant laars.

goed, vlot en snel

verreweg de goedkoopste voor mijn maat Birkies alles verder top en snel

Boven verwachting

Op basis van de reviews was ik een beetje huiverig, maar ik ben echt super tevreden. Heb de Dr. Martens die ik graag wilde hier véél goedkoper dan in de winkel kunnen kopen. Omdat ik eerst heel stom zelf een verkeerde maat had aangevinkt, ook een tweede paar besteld (met singles weekend korting). Hoewel was aangegeven dat de klantenservice was gesloten in het weekend, kreeg ik toch snel bericht dat het tweede paar voor me werd geannuleerd. Het bedrag dat ik al had overgemaakt, werd direct maandag terug gestort, zonder dat ik hier nog extra actie voor hoefde te ondernemen. Boven verwachting top service, veel dank! En blij met mijn schoenen.

Top, snelle levering!

Top, snelle levering!

Binnen 1 dag geleverd,duidelijke communicatie!

Zeer tevreden!

Mijn favoriete schoenen snel in huis

Ik heb de schoenen op een maandagavond besteld en had ze de volgende dag al in huis. Wat een snelle service! De schoenen waren ook precies zoals afgebeeld en ben er erg blij mee.

Heel goed service

Alles top!

Supersnelle en correcte levering

Supersnelle en correcte levering

Super snelle levering

Dr Martens besteld met 22 procent goedkoper dan andere winkels. Volgende dag thuis geleverd. Super

Toplevering

Artikel hier snel en voordelig kunnen kopen. Daarna ook nog eens snel en correct geleverd.

Supersnelle levering

Hele mooie kwaliteit

Als er een probleem is, willen ze het probleem voor je oplossen!

Uitstekende service

Dezelfde dag verstuurd. Ruilen ook binnen 2 dagen geregeld. Snelle en vriendelijke klantenservice. Scherpe prijzen. Aanbevolen!

De schoenen had ik de dag na bestellen al in huis. Erg tevreden dus.

Snel geleverd, goed product

Dr Martens besteld voor een super goede prijs. Product snel aangeleverd zoals aangegeven tijdens de bestelling. Product zoals omgeschreven.

Prima kwaliteit en super snelle levering