Snelle levering, keurig verpakt en een leuke sale prijs. Alleen jammer dat je voor een aantal betaalmethodes zoals Klarna moet betalen. terwijl dit bij de meeste websites gratis is. Klarna slice, wordt er €4,50 transactiekosten doorberekend. Klarna achter afbetalen wordt er €3,50 transactiekosten doorberekend. Klarna pay, €0,99 transactiekosten. Betaling met Trustly, €3,50 transactiekosten. En dat de verzendkosten en de verzendkosten voor het retourneren voor eigen rekening zijn. Je moet er dus zeker van zijn dat je de juiste maat en kleur besteld anders ben je nog duur uit bij Kickshop.

Goede en snelle service

Goede en snelle service, om 21.00 uur besteld en de andere dag geleverd door postNL en je maag ook nog je bestelling laten leveren door DHL. En dan de prijs........ stuk goedkoper dan hier in de winkel ! P

Perfect!

Fijne website, snelle verzending en goed op de hoogte gehouden van de status van de order. Werd direct volgende dag al geleverd! Super.

Kwaliteit en vlotte ontvangst

Alles goed verlopen

Supersnelle levering en mooie aanbieding

Fillin pieces herenschoenen gekocht voor mooie prijs. Dinsdagavond besteld en woensdag al geleverd. Daarom 5 sterren

Hele snelle levering en leuke korting heel blij met nieuwe uggs

Gewoon helemaal blij met nieuwe UGGS

Mits wat vertraging en misverstanden goed ontvangen - ziet er in orde uit

Bezorgadres mijn adres opgegeven en kwam toch toe in een verzamelpunt. Op zich geen probleem, maar dan moet er geen optie zijn tot thuislevering. Kwam later toe dan voorspeld en door mail ´nog niet door post nl ontvangen´ kreeg ik even het gevoel dat het pakketje niet ging toekomen. Ik werd goed onmiddelijk geholpen en ze gingen onmiddelijk onderzoek uitvoeren. Alles kwam in orde! Ik ontving de bestelde schoenen. Bij problemen wordt je vlot verder geholpen.

Zondag Uggs besteld en maandag al binnen! Hele fijne snelle levering :-)

Niets op aan te merken!

Slechte kwaliteit

Ik had uggs besteld die aan alle kanten gelijk uitscheurden. Amper gedragen en nu niet meer te dragen. Echt slechte kwaliteit voor het geld wat je ervoor betaalt. Ik heb namaak uggs die steviger zijn. Toen ik dit aangaf, mocht ik ze niet terugsturen en mijn geld terugkrijgen. In plaats daarvan kreeg ik een tegoedbon met het aankoopbedrag, terwijl mij alles tegenstaat om hier nog eens te bestellen.

Komt heel goed de afspraken na

Goed bedrijf snelle levering

Slecht

Volgens DHL is mijn pakket dinsdag geleverd maar ik heb tot op heden niks ontvangen.

Maken hun beloften waar!

Snelle service, goede kwaliteit en scherpe prijs!

Supersnel

Snel en goed geleverd!

Zondag dr Martens schoenen besteld en maandag al geleverd en zijn prachtig,de prijs was ook aantrekkelijk.

Originele Blundstones voor een voordelige prijs. Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Top!

Top service aantrekkelijke prijzen

Ben zeer tevreden ook een snelle levertijd

Snelle & netjes

Everything was smooth

Easy payment, no drama, communication with the customer service was satisfactory, on time delivery, the item came as its described.

leuke ervaring met deze winkel

Zeer correcte afhandeling van de bestelling. Oprecht tevreden met de bottines , helemaal mijn ding: stoer en toch elegant. De maat is correct en de kwaliteit is fantastisch. Leve de spaanse kwaliteit. Een minpuntje: het pakket stond gewoon op straat aan de inrit , de voordeur is 50m verder, en eigenlijk kon iedereen ze meenemen op straat...Niet zo leuk! Schoonheidsfoutje van het leverbedrijf?

Snelle verzending, alles is duidelijk. Supersnelle verwerking. Niets op aan te merken.

Supersnelle levering

Mooie schoenen gevonden voor een veel betaalbaardere prijs dan bij andere webshops. En de levering was ontzettend snel: zondagavond besteld, maandagmiddag in huis. Niet normaal toch?!

Dag zelf bestelde ik een paar schoenen en volgende dag waren al bij mij geleverd in België. Was zeer verrassend van hun service top

Snelle levering & mooie producten!