Bestelling nog niet ontvangen

Afgelopen donderdag een paar laarzen besteld. Het is nu zondagochtend. Ik heb nog niets ontvangen en op de app van de vervoerder is het pakketje nog niet aangemeld.

Maken niet waar wat ze zeggen!

Donderdagmiddag om 13:00 schoenen besteld maar zijn nu op zondag nog steeds niet geleverd??!

Teĺeurgesteld

Meeste online bedrijven. Leveren wel als je voor 22.00 besteld de volgende dag. Dit stond ook op jullie site.....dit keer had ik het product de volgende dag nodig maar helaas. 2 dagen nog niets ontvangen.

Snel en goedkoop

Zaterdagavond schoenen in de sale besteld. Maandag geleverd.

Laarzen keurig netjes en veilig verpakt in originele doos.

Zie boven. Jammer dat er geen retour formulier bijgevoegd is, zou toch handiger zijn, maar niet nodig bij deze aankoop… laarzen passen perfect!!

Zeer goede service

Goede service snelle levering

Snelle levering voor een goede prijs

De schoenen zijn snel geleverd, met korting dus voor Dr Martens een leuk prijsje. Helaas te groot dus ik ga ze toch terug sturen.

Super snel geleverd

Super snel en goed

Snel geleverd en top product.

Binnen een dag geleverd en product in goede staat

zeer slecht, het dienst is zeer langsam

ik heb de schoenen terug gestuurd en ik heb heel lang gewacht om het geld terug te krijgen

Goede ervaring; snelle levering en goede communicatie

Mijn schoenen werden, zoals beloofd de volgende dag bezorgd. Ook de communicatie is snel; vragen worden snel beantwoord. Ik raad Kicksshop zeker aan.

Mooie shoenen zit Lekker warn

Was zeer snel geleverd

Heel snel geleverd, goedkoop en goede kwaliteit.

Snelle en correcte levering

Goed, goedkoper en snel

Snel en goed verpakt

Toppers

Super snelle afhandeling, ook bij mijn retour!

Goed geregeld!

Top!!

Ken dit merk, altijd goed

zeer snelle levering, item zoals omschreven

zeer snelle levering, item zoals omschreven

Goede prijs en snelle levering

Snelle verzending en goede kwaliteit warmbat sloffen voor een prima prijs, ik zou wel de sloffen zeker 1 maat groter nemen , ik heb 38/39, maat 39 genomen maar die zijn toch nog wat krap.

My order was never delivered and nobody replies to me from the client service

I have ordered a pair of shoes and asked to have it delivered at a point of delivery indicated by the website. For some reason the package was refused and sent back to Netherlands, I have tried to contact Kicksshop via the number (nobody picks up) and via email and nobody replies, I would like to have at least a refund as I did not receive anything.

Kosten retourneren voor klant

Maat was te groot. Wilde omruilen maar terugsturen zijn kosten voor koper en moet je opnieuw bestellen met de kans dat het weer niet goed past en kosten brengt.