Snelle levering en goede prijs

Goedkoper dan bij collegas en snelle levering

Slecht

Verkeerde maat gestuurd slechte reacties en geen begrip naar het probleem koste waren op mij van retour sturen van hun probleem

Schoenen zijn snel en voor een mooie prijs geleverd.

Verder geen opmerkingen

Miserabel

Geprobeerd te bellen over retour niet mogelijk, chatten wordt afgebroken en computer snapt er niks van. Bijna 12 euro betaald voor retour en koerier komt niet opdagen. Nu maar via post nl retour sturen van het werken. Dus in 1 woord drama!!!

Mooie schoenen snelle levering

Snelle levering , Mooie en warme pantoffels

Verbazingwekkend goed!

Mijn eerste bestelling bij Kickshop... op vrijdagavond een paar warme Warmbat pantoffels besteld voor mijn man en op zaterdag al geleverd! Dat is waanzinnig snel! En de prijs was ook zeer aantrekkelijk. De pantoffels vielen in de smaak op alle fronten; pasvorm, warme vachtvoering, comfort en de kleur. Dik tevreden!

niets dan lof

Conforme aux spécifications et livraison rapide

I am satisfied by the quick delivery and the basket which is conform to specifications

Goed en snel en voordelig

Overzichtelijke website met goede aanbiedingen. Heb mooie pantoffels gekocht die snel werden bezorgd. Prachtige sloffen van goed kwaliteit. Blij mee.

Super blij met mijn aankoop!

Snelle levering, super prijs! Onwijs blij!

Alles verliep heel soepel en eenvoudig

Alles verliep heel soepel en eenvoudig. Andere dag het pakket in huis.

Vond er mijn zin , vlotte levering en op de hoogte van verzending van mijn pakket . Heel snelle levering .

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede eerste kennismaking.

Efficiënt, kwaliteit en snel geleverd!

Gemakkelijke webshop, duidelijke prijzen, snelle levering.

de dr martens zijn echt en heel goed en mooi

zijn goed en zoals ze horen te zijn ze worden op tijd geleverd en ze zitten lekker ze zijn echt en heel mooi alleen betere foto's op de site

mooie aanbiedingen, goede kwaliteit

precies wat ik zocht voor een mooie prijs. Snelle en goede levering.

Geweldig!!!

Weet niet wat ik moet schrijven, bestelling plaatsen ging super makkelijk en de levering keuri en snel en goed verpakt. Zou zo weer iets bestellen en raad het iedereen aan.

Goede ervaring

Zeer snelle levering

Sneller dan aangegeven leverdatum, netjes verzorgd en verpakt.

Snel geleverd, ondanks de feestdagen tussendoor!

Goedkoper dan andere schoensite

Prima service, snelle levering

Binnen een dag de bestelling geleverd. Goed op de hoogte gehouden van de verwachte aankomsttijd

Goed en snel geleverd

Fijn! Gewoon een betrouwbare site en een super snelle levering. De schoenen zijn netjes binnen gekomen en zijn helemaal top