Nog steeds niets bezorgd

Zondag besteld, maandag in huis. Ja maar nu is het donderdag en nog steeds niks.

Aleksandra

I was order my parcel 16.02 til now 21.02 parcel is not received yet , but on website shop promise fast delivery I’m sad couse on vacation I go without my slippers:(

Slecht

14 februari besteld en nu nog steeds niks binnen. Dus geen levering de volgende dag!

Vlot en professioneel

Zeer slecht

Ik wil mijn koop ontbinden

Nog geen order ontvangen

Zaterdag via Bol Ugg pantoffels besteld en nog niks ontvangen. De track en trace werkt ook niet optimaal. Echt heel vervelend, heb het voor vandaag nodig.

Niks ontvangen!

Vandaag besteld morgen in huis. Mooi niet. Zou het zaterdag hebben, het is nu dinsdag en nog steeds niks ontvangen

Bestelling zoals is aangegeven ook bezorgd

Goede snelle levering

Goede snelle levering

Goede service en zeer snelle verzending

Geen communicatie, duurt heel lang voordat dat je wat binnen krijgt

Het duurt heel lang voor dat je eindelijk het pakketje hebt, Als je een mail stuurt, krijg je geen mail terug, ik vind het slecht

Bestelling nog niet ontvangen

Afgelopen donderdag een paar laarzen besteld. Het is nu zondagochtend. Ik heb nog niets ontvangen en op de app van de vervoerder is het pakketje nog niet aangemeld.

Maken niet waar wat ze zeggen!

Donderdagmiddag om 13:00 schoenen besteld maar zijn nu op zondag nog steeds niet geleverd??!

Teĺeurgesteld

Meeste online bedrijven. Leveren wel als je voor 22.00 besteld de volgende dag. Dit stond ook op jullie site.....dit keer had ik het product de volgende dag nodig maar helaas. 2 dagen nog niets ontvangen.

Snel en goedkoop

Zaterdagavond schoenen in de sale besteld. Maandag geleverd.

Laarzen keurig netjes en veilig verpakt in originele doos.

Zie boven. Jammer dat er geen retour formulier bijgevoegd is, zou toch handiger zijn, maar niet nodig bij deze aankoop… laarzen passen perfect!!

Zeer goede service

Goede service snelle levering

Snelle levering voor een goede prijs

De schoenen zijn snel geleverd, met korting dus voor Dr Martens een leuk prijsje. Helaas te groot dus ik ga ze toch terug sturen.

Super snel geleverd

Super snel en goed

Snel geleverd en top product.

Binnen een dag geleverd en product in goede staat

zeer slecht, het dienst is zeer langsam

ik heb de schoenen terug gestuurd en ik heb heel lang gewacht om het geld terug te krijgen

Goede ervaring; snelle levering en goede communicatie

Mijn schoenen werden, zoals beloofd de volgende dag bezorgd. Ook de communicatie is snel; vragen worden snel beantwoord. Ik raad Kicksshop zeker aan.

Mooie shoenen zit Lekker warn

Was zeer snel geleverd