Perfecte service!

Alles volgens afspraak verwerkt en geleverd

Zie hierboven.

Très déçue

Je n’ai jamais été livrée de mon colis pas PostNL et je dois entreprendre tout une démarche pour le prouver. Je n’ai rien signé pour réception car rien reçu donc j’espère être remboursée ou mieux recevoir mon achat (. 170 euros )

Wat een klantvriendelijkheid!

Zo een klantvriendelijke website met persoonlijke touch heb ik nog nooit ervaren.

Product is prima, dienstverlening door DHL is waardeloos.

Depothouder DHL aan het Brücknerplein hanteert " eigen "regels (eiste ID-bewijs, terwijl ik afhaalbericht incl. QR-code op mijn smartphone toonde), telefonisch bleek DHL slecht te bereiken, duurde eindeloos en medewerkster gooide hoorn op de haak)

Heel snel verzonden!

In een woord: perfect!

Laarsjes van Nubikk die ik in de winkel voor het dubbele had gezien, snel en perfect geleverd. Super, bedankt!

Blundstones voor een goede prijs

Niks toe te voegen aan bovenstaande

Zeer goede en correcte levering

Bestelling geplaatst volgende dag geleverd Dat is pas service Hier kunnen andere grotere webshops nog van leren

TOP!!!!

SNELLE LEVERING en goed product

Supersnelle levering en produkt zoals verwacht

Ondanks de druktecrondom de feestdagen , volgendecdag mijn schoenen ontvangen. Mooie prijs, produkt zoals verwacht.

Snelle levering; duidelijke berichten via de mail. Goede prijs voor het product

Positief

Na de bestelling geplaats te hebben schrok ik eigenlijk van de diverse negatieve reviews. Maar eerlijk is eerlijk donderderdag middag besteld en vrijdag middag geleverd. Mijn ervaring is dus positief, 2 paar originele pantoffels van Warmbat nieuw ongebruikt in doos netjes geleverd. Dus dit schiep bij mij vertrouwen.

Snel geleverd en volgens afspraak

Snelle levering.

Binnen 24 uur heb ik mijn bestelling ontvangen.

I bought black UGG mini, they are of poor quality.

I bought UGG from this store. After a week of wearing them, they began to lose color, staining my socks and my feet. They started to lose light, meaning white spots appeared after just one week of wear. The fur started to come out. I contacted the store, to which they told me that I could not return them. After just a week of wearing them, I can’t return them, but they can’t give me €25. I paid €165 for UGG of disgusting quality.

Artikelen verwisseld, geen excuses

Ik had blundstones besteld voor de kerst maar kreeg sneakers thuis gestuurd. Mail gestuurd maar geen gehoor, daarna via chat contact opgenomen en toen bleek dat er orders verwisseld waren. Nu is het wachten op de klant die mijn schoenen terug moet sturen voordat ik ze kan ontvangen. Zure situatie en obvs geen laarsjes voor mij met kerst maar het meest vervelende is dat Kicksshop nooit enige vorm van excuses heeft gemaakt. Slap gedrag.

Vlotte rechtzetting na verkeerde levering, wacht nu op juiste pakket.

Zeer vlotte levering, doch door een fout bij de logistieke partner niet het juiste item gekregen.. Na vlotte communicatie alles rechtgezet en komt mijn correcte bestelling binnen enkele dagen.

Snel netjes

Snel en netjes

Exceptioneel slecht

Ik bestel Birkenstocks, maat 42, af te leveren op mijn huisadres. Ik krijg een bevestiging dat ik maat 37 kan afhaken bij een afhaalpunt (DA-drogist). Ik maak direct melding van de fouten en er kan niets aan worden gedaan. Bij het afhalen krijg ik dameslaarzen maat 40 (een heel ander product dan dat ik besteld heb).

snel & netjes

Ben zeer tevreden met het gehele plaatje. Laarzen zijn puntgaaf en netjes ingepakt met schoenendoos en al - (weleens anders meegemaakt). De artikelen heel snel binnengekregen. Prijs is zeer redelijk.

Mooi producten met goede service

Na lang zoeken op deze website nog Blundstone schoenen gevonden voor mijn dochter. Er ging iets verkeerd met de betaling. Maar heel vlot en vriendelijk contact om dit in orde te krijgen. Uiteindelijk de schoenen goed ontvangen. Dochter blij!

Vlotte bestelling

Vlotte bestelling