de dr martens zijn echt en heel goed en mooi

zijn goed en zoals ze horen te zijn ze worden op tijd geleverd en ze zitten lekker ze zijn echt en heel mooi alleen betere foto's op de site

mooie aanbiedingen, goede kwaliteit

precies wat ik zocht voor een mooie prijs. Snelle en goede levering.

Geweldig!!!

Weet niet wat ik moet schrijven, bestelling plaatsen ging super makkelijk en de levering keuri en snel en goed verpakt. Zou zo weer iets bestellen en raad het iedereen aan.

Goede ervaring

Zeer snelle levering

Sneller dan aangegeven leverdatum, netjes verzorgd en verpakt.

Snel geleverd, ondanks de feestdagen tussendoor!

Goedkoper dan andere schoensite

Prima service, snelle levering

Binnen een dag de bestelling geleverd. Goed op de hoogte gehouden van de verwachte aankomsttijd

Goed en snel geleverd

Fijn! Gewoon een betrouwbare site en een super snelle levering. De schoenen zijn netjes binnen gekomen en zijn helemaal top

Perfecte service!

Alles volgens afspraak verwerkt en geleverd

Zie hierboven.

Très déçue

Je n’ai jamais été livrée de mon colis pas PostNL et je dois entreprendre tout une démarche pour le prouver. Je n’ai rien signé pour réception car rien reçu donc j’espère être remboursée ou mieux recevoir mon achat (. 170 euros )

Wat een klantvriendelijkheid!

Zo een klantvriendelijke website met persoonlijke touch heb ik nog nooit ervaren.

Product is prima, dienstverlening door DHL is waardeloos.

Depothouder DHL aan het Brücknerplein hanteert " eigen "regels (eiste ID-bewijs, terwijl ik afhaalbericht incl. QR-code op mijn smartphone toonde), telefonisch bleek DHL slecht te bereiken, duurde eindeloos en medewerkster gooide hoorn op de haak)

Heel snel verzonden!

In een woord: perfect!

Laarsjes van Nubikk die ik in de winkel voor het dubbele had gezien, snel en perfect geleverd. Super, bedankt!

Blundstones voor een goede prijs

Niks toe te voegen aan bovenstaande

Zeer goede en correcte levering

Bestelling geplaatst volgende dag geleverd Dat is pas service Hier kunnen andere grotere webshops nog van leren

TOP!!!!

SNELLE LEVERING en goed product

Supersnelle levering en produkt zoals verwacht

Ondanks de druktecrondom de feestdagen , volgendecdag mijn schoenen ontvangen. Mooie prijs, produkt zoals verwacht.

Snelle levering; duidelijke berichten via de mail. Goede prijs voor het product

Positief

Na de bestelling geplaats te hebben schrok ik eigenlijk van de diverse negatieve reviews. Maar eerlijk is eerlijk donderderdag middag besteld en vrijdag middag geleverd. Mijn ervaring is dus positief, 2 paar originele pantoffels van Warmbat nieuw ongebruikt in doos netjes geleverd. Dus dit schiep bij mij vertrouwen.

Snel geleverd en volgens afspraak

Snelle levering.

Binnen 24 uur heb ik mijn bestelling ontvangen.