winkel correct

De afhandeling op de website verloopt vlot, goede prijs. Enkel de levering verliep niet zoals gepland en was een dag later dan voorzien.

Goede webshop!

Goede webshop. Snel geleverd. Top!

prachtige laarzen en schoenen

Super snel geleverd

Mooi aanbod, scherpe prijzen en snelle levering!

Zeer slecht!

Verkeerde maat ontvangen! Geen reactie terug op berichten Kosten retour voor jezelf Slecht geregeld!

Verkeerde maat schoenen toegestuurd

Kreeg de verkeerde maat schoenen toegestuurd. Was niet de schuld van Kicksshop, maar de fabrikant die de verkeerde schoenen in de doos had gestopt. Op mijn klacht heeft Kicksshop snel en adequaat gereageerd. Kon de schoenen kostenloos terugsturen.

Zeer positief!

Besteld via internet. Een dag later bezorgd. Klasse!!

Snelle en correcte levering

Geweldig!

Ik had op zondag mijn birkenstock besteld en maandag al in huis,hele goede service.

Slechte terugkoppeling, telefonisch niet te bereiken

Pakket niet geleverd, direct hen gemaild. Geen bevredigende oplossing, anders dan: We gaan er achteraan. Daarna niets meer gehoord van hen. Telefonisch onbereikbaar. Komt over als een scharrelkip, die zich verschuilt bij problemen

Correct snelle levering

Goede en snelle service

Product wordt snel verstuurd.

Super snel geleverd

Keurig

Uitsluitend

Perfecte service.

Perfecte levering! Snel en precies de schoenen die ik zocht! Nette prijs geen op of aanmerkingen, hier ga ik vaker bestellen!

Prima webshop

Groot aanbod, goede prijzen en snelle levering. Geen ervaring met klantenservice.

Ik heb nog geen mijn bestellen duur lang niet leuk

Topkwaliteit met snelle levering

Een verademing om bij Kicksshop te bestellen. De website is prettig en overzichtelijk. Ze communiceren vlot en vriendelijk. Mijn bestelling werd de volgende dag netjes bezorgd en ik ben heel tevreden over de kwaliteit van mijn laarzen.

Slecht

Ingewikkeld retourbeleid

Beste prijs voor deze Panama Jack boots

Deze boots gekocht bij Kicksshop.nl Een betere prijs voor de boots vind je nergens. Top service en super snel geleverd!!!

Heb ze retour moeten doen om dat ze te krap zaten in de breedte. kreeg makkelijk een retourticket toe gestuurd,en bevestiging, nu nog even wachten op mijn geld, maar als het zo snel gaat als de bestelling. Zie ik geen problemen!

Snelle verzending. Wel jammer dat er kosten in rekening worden gebracht als je met Klarna wil betalen. Verder heel tevreden!

perfect conform verwachting

perfect conform verwachting geleverd. geen opmerkingen

Na contact wegens wat minpunten PRIMA opgelost

Snelle levering en goed geholpen na contact te hebben gehad Heel fijn.