makkelijk om te bestellen,zeer snel in huis
Bedankt voor de positieve feedback
Schoenen waren volgende dag binnen. Netjes in gepakt. En onbeschadigd. Bestel hier zeker nog een keertje.
Leuk! Tot snel nog een keertje!
Eerste keer hier besteld. Schoenen die zocht en ook nog afgeprijsd. Besteld en volgende dag bezorgd. Top!
Yes, een blije klant, daar doen we het voor!
goed, snelle levering, retour en geld terug duurt wat langer
Bedankt voor de positieve feedback
Op de site had ik nog een vraag over een paar schoenen. Deze vraag werd in de chat snel beantwoord. De bestelde schoenen werden de volgende dag al geleverd. En een scherpe prijs en een snelle levering! Tof!!
Veel plezier met de aankoop :)
Goed product
Bedankt voor de positieve feedback.
The whole process didn't take longer than 1 day, I received my order quick and everything went smooth. The size fits so there was no need to send it back.
Thank you for the positive feedback!
Snelle levering... En ze lopen heerlijk!⅚
Fijn om te horen. Veel plezier ervan!
Hoede voorraad
Leuk om te horen!
Dr. Martens boots voor een heel goede prijs. Snelle levering. Top!
Bedankt voor de positieve feedback!
De laarzen van Panama Jack zijn super snel geleverd.. Waren betaalbaarder dan op andere sites. Super! Ik zal hier vaker terugkeren.
Bedankt voor de positieve feedback! En tot een volgende keer:)
Zelf niet alert genoeg geweest: prima bestelproces, leuke aanbieding maar als je dan een te grote maat terugstuurt ben je bijna 13 euro verder. 5,95 verzendkosten en 6,95 euro retourkosten. Toch jammer en dan bestel ik de maat kleiner toch maar niet.
Jammer om te horen! Helaas kunnen wij niet meer alle verzend en retourkosten van de klanten betalen. Daarom kunnen wij onze producten altijd scherp aanprijzen :)
Ging super vlot en soepel. Bestelling kwam keurig op de tijd binnen die ze doorgaven. Bestelling was volledig wat de site beloofd had.
Bedankt voor de positieve feedback!
Alles volgens de verwachting.
Bedankt voor de positieve feedback!
Perfecte service, bestelling snel binnen
Bedankt voor de positieve feedback!
Goede website, mooie prijzen en snelle bezorging. Tevreden dus.
Bedankt voor de positieve feedback!
Goede service wat betreft levering , de kosten van een retourzending vind ik vrij hoog. Jammer dat telefonisch contact niet mogelijk blijkt.
Helaas worden alle kosten duurder, zo ook de retourkosten.
Laarzen besteld zeer snelle levering volgende dag al bezorgd
Bedankt voor de positieve feedback!
Vandaag besteld en morgen in huis is gewoon gelukt. Zoveel haast had ik nou ook weer niet, maar toch fijn. Het artikel was ook precies zoals op het plaatje. Al met al een fantastisch verhaal.
Bedankt voor de positieve feedback! En veel plezier met de aankoop.
Enige minpunt is dat retour EUR 6.95 kost, dat is vrij fors.
Bedankt voor de positieve feedback! Helaas worden alle verzend en retourkosten hoger :(
Is duur verzendkosten Betallen en retour kosten ook betalen
Helaas kunnen wij niet meer alle verzend en retourkosten op ons nemen! Wij willen onze producten scherp kunnen aanbieden voor de klanten:)
Vanaf bestellen tot en met geleverd in 1 woord FANTASTISCH !
Bedankt voor de positieve feedback!
Het pakket de bestelling is opgehaald door een derde ? Krijg net bevestiging dat ze niets doen! Eerste laatste keer bestellen hier !Geld kwijt mooie reclame!
Dit is niet helemaal waar, wij hebben nog netjes contact met u en zijn het voor u aan het oplossen.
Originele beoordeling
Ik heb verschillende sites vergeleken en bij Kicksshop was er korting.
Leuk om te horen! Veel plezier met de aankoop.