zeer goed,en heel snel

makkelijk om te bestellen,zeer snel in huis

Schoenen waren volgende dag binnen. Netjes in gepakt. En onbeschadigd. Bestel hier zeker nog een keertje.

Eerste keer hier besteld. Schoenen die zocht en ook nog afgeprijsd. Besteld en volgende dag bezorgd. Top!

goed, snelle levering, retour en geld terug duurt wat langer

goed, snelle levering, retour en geld terug duurt wat langer

Mooie prijs en een snelle levering.

Op de site had ik nog een vraag over een paar schoenen. Deze vraag werd in de chat snel beantwoord. De bestelde schoenen werden de volgende dag al geleverd. En een scherpe prijs en een snelle levering! Tof!!

Alles goed

Goed product

Good price, quick delivery

The whole process didn't take longer than 1 day, I received my order quick and everything went smooth. The size fits so there was no need to send it back.

super tevreden!

Snelle levering... En ze lopen heerlijk!⅚

Snel

Hoede voorraad

Goede prijs en snelle levering

Dr. Martens boots voor een heel goede prijs. Snelle levering. Top!

Prijs kwaliteit en service top!

De laarzen van Panama Jack zijn super snel geleverd.. Waren betaalbaarder dan op andere sites. Super! Ik zal hier vaker terugkeren.

Verzendkosten niet in verhouding

Zelf niet alert genoeg geweest: prima bestelproces, leuke aanbieding maar als je dan een te grote maat terugstuurt ben je bijna 13 euro verder. 5,95 verzendkosten en 6,95 euro retourkosten. Toch jammer en dan bestel ik de maat kleiner toch maar niet.

Ging super vlot en soepel. Bestelling kwam keurig op de tijd binnen die ze doorgaven. Bestelling was volledig wat de site beloofd had.

Snelle levering.

Alles volgens de verwachting.

Perfecte service, bestelling snel binnen

Perfecte service, bestelling snel binnen

Snel!

Goede website, mooie prijzen en snelle bezorging. Tevreden dus.

Volgende dag bezorgd en heel goeie prijs voor sneakers die in de winkel niet meer te krijgen waren.

alleen contact mogelijk via email

Goede service wat betreft levering , de kosten van een retourzending vind ik vrij hoog. Jammer dat telefonisch contact niet mogelijk blijkt.

Laarzen besteld zeer snelle levering volgende dag al bezorgd

snelle service en precies wat ik zocht

Vandaag besteld en morgen in huis is gewoon gelukt. Zoveel haast had ik nou ook weer niet, maar toch fijn. Het artikel was ook precies zoals op het plaatje. Al met al een fantastisch verhaal.

Snelle verzending

Enige minpunt is dat retour EUR 6.95 kost, dat is vrij fors.

Is duur verzendkosten Betallen en retour kosten ook betalen

Is duur verzendkosten Betallen en retour kosten ook betalen

Duidelijke info, makkelijk bestellen en betalen en snel geleverd.

Vanaf bestellen tot en met geleverd in 1 woord FANTASTISCH !

Bestelling is kwijt niet geleverd

Het pakket de bestelling is opgehaald door een derde ? Krijg net bevestiging dat ze niets doen! Eerste laatste keer bestellen hier !Geld kwijt mooie reclame!

Goede prijs en snelle levering

Ik heb verschillende sites vergeleken en bij Kicksshop was er korting.